Jaké jídlo na hory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
2.1.19 08:44
@debra.morgan píše:
@smutná máma míváme to v létě pod stanem, kolik tam je stupnu netusim.

no tak to musí něco vydržet. Každopádně díky za tip na cestování. Letos zkusím koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
2.1.19 08:54

@lucenka nejezdíme do hotelu, proto to chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
2.1.19 09:27

Z express mi celkem chutnala svickova, rajska, certuv kotlik a kure na paprice. Jinak pro nase kluky jsou vdecne lasagne z Lidlu a spagety s bolognskou omackou od Panzani. Instantni brkasi jednou manzel omylem koupil, ale byla vylozene nedobra, asi spatna znacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.1.19 09:37

Jedno teple jidlo denne na dovce postaci. Zbytek se da resit ovocem, zeleninou , mlecnyma vyrobkama, vajickama , rybicky v konzerve atd.
A zrovna ta br. kase mi teda pripada jako to nejjednodussi a nechapu, proc instantni. Vzdyt je to ta nejjednodussi a nejrychlejsi vec. Staci jeden hrnec a stouchadlo. Ke kasi
omeleta a je hotovo. Predpokladam, ze budete mit lednicku na ubytovani, takze se da klidne i nejaky steak z masa na panvi, to je taky rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.1.19 18:50

My jsme zrovna na horách, na oběd si zajdeme a k večeři bylo dneska lečo, mám zavařený od léta, děti měly volská oka. Zítra budou špecle s uzeným (osmahnu kostičky) a sýrem, dobrý je tam i zelí, ale s tím se babrat nebudu. Pak tu mám rýži a zeleninu bonduelle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.1.19 22:29

Už několik let jezdíme na hory s více rodinami a vaříme si. Velmi osvědčená je předem připravená zmražená sekaná. Dále kuřecí paličky, špalíčky - koupíme vakuovaný nebo mražený, není problém s převozem a příprava je rychlá. Nakoupíme jich více a druhý den se zbytky oberou do rizota. Špagety s bolonskou omáčkou. K večeři např. vajíčka - míchaná či omeleta. Těstoviny na sladko (jablka, skořice, cukr) nebo kupujeme v Lidlu dobrý mražený ovocný knedlíky. Pokud chceme vařit něco časově náročnějšího(např. omáčky, pečené maso apod), tak to připravujeme večer(nalejeme sklenku něčeho dobrého a je z toho příjemné vaření :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.1.19 18:06

Jo, taky tu máme červenou čočku s vajíčkem a trenčanský párek s fazolí, na ten se těším, to je taková vzpomínka, když jsme jezdili na vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí