Léto s mini dětmi v Rakousku

4749
31.12.18 15:42

@Zuxu a kam v Rakousku asi tak, máš představu? a máte auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
31.12.18 15:47

Já třeba žiju v oblasti jeuer u Wolfgangu a léto s dětmi je tu krásný, ale ptám se zda máte auto, právě proto, že bez auta tu ty přejezdy nic moc..pensionu je tu hafo, Sankt Wolfgang nádherné městečko, velké jezero, to samé sankt Gilgen, procházky, hory, lanovka na Zwoelfhorne, mašinka na Schafberg, jede až nahoru cca 1700m, mezi těmito 2 místy je abarena, indoor a outdoor hřiště, když je ošklivě ve wolfgangu je pizzerie s dětským koutkem, do salzburgu cca 45 min autem, tam je třeba muzeum hraček -3 patra, kde jsou vystavené všechny možné hračky a se všemi si děti můžou hrát, zoo v salzburgu, jinak ty koupačky v jezeru jsou super, i procházky kolem, ale záleží jak chcete být aktivní, dá se dojet do bad ischlu, což je kousek, tam jsou zas termální lázně i s bazenky pro malé děti, kdyby nebylo hezky, hezké lázenské městečko, výletu po okolí spousta..Hallstatt, Dachstein..

ubytko na nějaké farmě taky super pro děti: https://www.farmholidays.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.12.18 16:32

@astoret ano, auto máme. Nevím kam. Jsme z Prahy. Nemusí to bylt daleko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.12.18 16:35

@astoret jeeee to je super tip.. a podrobný. Takjá vlitnucna stránky a kouknu na to. Moc díky.
Já mám trochu strach, jak to ten nejmenší vezme, ale kvůli staršímu už musíme plánovat. Aktivnicdocela jsme, ale taky máme rádi třeba ráno na zahrádce si dat kafe a jen tak koukat, jak si děti hrají…má to přeci jen být dovolená a ta je o odpočinku u mne. Mám stres v práci, tak budu rada za klidnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí