Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Twitter píše:
Ahojky, čekáme holčičku a nemůžeme se rozhodnout pro jméno. Máme v záloze 2 jména.
Tereza a Zuzana. Mojí mamce se Zuzana vůbec nelíbí. Přirovnává to k ovci, kterou kdysi dávno měla naše babička. Mě se líbí obě, ale nevím, které dát, jsem nerozhodná. Popřípadě poradíte nějaké jiné? Doma už máme Adélku.
Marketa.
Terezka i Zuzanka jsou hezká jména. Ještě mě napadla třeba Martina nebo Silvie.
Aneta Míková - Adélka a Anetka. Nádherná kombinace
, ségra to tak dala. Dalo by se i dát Anita. Nebo Anežka
. Také se mi z méně běžných líbí Rebeka, Antonie, Miriam. Pokud nevadí tento typ jmen, krásná jména jsou Miroslava a Vladimíra. Znám dvě malé ségry s těmito jmény a je to prostě malá Mirinka a Vladěnka, volají na ně Miry a Vladi, nebo prostě Mirka a Vlaďka a strašně se mi to mezi samými Natálkami, Stelinkami a Nelinkami líbí.
@Anonymní píše:
Aneta Míková - Adélka a Anetka. Nádherná kombinace, ségra to tak dala. Dalo by se i dát Anita. Nebo Anežka
. Také se mi z méně běžných líbí Rebeka, Antonie, Miriam. Pokud nevadí tento typ jmen, krásná jména jsou Miroslava a Vladimíra. Znám dvě malé ségry s těmito jmény a je to prostě malá Mirinka a Vladěnka, volají na ně Miry a Vladi, nebo prostě Mirka a Vlaďka a strašně se mi to mezi samými Natálkami, Stelinkami a Nelinkami líbí.
Jmenovat se Vladimíra nebo Miroslava bych opravdu nechtěla.
@Klopotkova jasně, však já psala, že pouze pokud nevadí zakladatelce tento typ jmen. Každý máme jiný vkus - pro mě je třeba jedno ze jmen, jaké bych opravdu nechtěla mít a nikdy nedala, Nikola. Zní mi strašně ošklivě - ale někomu se zase hrozně líbí a je to pro něj top. Já právě dříve taky neměla ráda tahle „zastaralá“ jména, ale úplně jsem změnila na ně názor a právě se mi to strašně líbí u těch holčiček =). A je to super tvárné, navíc opravdu originální. Mirinka (Miroslava) to jméno zdědila po dědečkovi a Vladimíra už se pak ladilo k tomu prvnímu. ![]()
@Anonymní píše:
@Klopotkova jasně, však já psala, že pouze pokud nevadí zakladatelce tento typ jmen. Každý máme jiný vkus - pro mě je třeba jedno ze jmen, jaké bych opravdu nechtěla mít a nikdy nedala, Nikola. Zní mi strašně ošklivě - ale někomu se zase hrozně líbí a je to pro něj top. Já právě dříve taky neměla ráda tahle „zastaralá“ jména, ale úplně jsem změnila na ně názor a právě se mi to strašně líbí u těch holčiček =). A je to super tvárné, navíc opravdu originální. Mirinka (Miroslava) to jméno zdědila po dědečkovi a Vladimíra už se pak ladilo k tomu prvnímu.
Nikola je pro mě taky strašné jméno. Navíc třeba ve Francii je Nicola muž.
Jméno Miriam se mi i docela líbí-působí vznešeně, ale jen, když zůstane u varianty Miriam nebo Mirinka. Miroslava se mi nelíbí.
S tímhle příjmením se mnou do třídy chodila Monika, ve škole jsem učila Karolínu a Elišku. Myslím si, že můžete vybrat cokoliv. Terezka je moc pěkná ![]()
K příjmení se mi líbí třeba Aneta, Sabina, Romana, Karolína nebo Monika. Terezek je hodně a Zuzana se mi nelíbí.
Ahoj holky
tak jsme se s manželem nakonec rozhodli pro tu Terezku. Nepsala jsem, protože jsem byla včera na kontrole a pak lítačka kolem dětí a ještě jsem zas nemocná
Moc vám děkuju za typy ![]()
@Twitter píše:
Ahoj holkytak jsme se s manželem nakonec rozhodli pro tu Terezku. Nepsala jsem, protože jsem byla včera na kontrole a pak lítačka kolem dětí a ještě jsem zas nemocná
Moc vám děkuju za typy
Vybrali jste dobře
Tak hlavně hodně zdraví a spokojenosti, až se narodí ![]()