Jaké jméno k příjemní Míková?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
5.1.17 12:37
@Twitter píše:
Ahojky, čekáme holčičku a nemůžeme se rozhodnout pro jméno. Máme v záloze 2 jména.
Tereza a Zuzana. Mojí mamce se Zuzana vůbec nelíbí. Přirovnává to k ovci, kterou kdysi dávno měla naše babička. Mě se líbí obě, ale nevím, které dát, jsem nerozhodná. Popřípadě poradíte nějaké jiné? Doma už máme Adélku.

Marketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.1.17 12:39

Terezka i Zuzanka jsou hezká jména. Ještě mě napadla třeba Martina nebo Silvie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.17 12:41

Aneta Míková - Adélka a Anetka. Nádherná kombinace :srdce:, ségra to tak dala. Dalo by se i dát Anita. Nebo Anežka :srdce:. Také se mi z méně běžných líbí Rebeka, Antonie, Miriam. Pokud nevadí tento typ jmen, krásná jména jsou Miroslava a Vladimíra. Znám dvě malé ségry s těmito jmény a je to prostě malá Mirinka a Vladěnka, volají na ně Miry a Vladi, nebo prostě Mirka a Vlaďka a strašně se mi to mezi samými Natálkami, Stelinkami a Nelinkami líbí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.1.17 12:59
@Anonymní píše:
Aneta Míková - Adélka a Anetka. Nádherná kombinace :srdce:, ségra to tak dala. Dalo by se i dát Anita. Nebo Anežka :srdce:. Také se mi z méně běžných líbí Rebeka, Antonie, Miriam. Pokud nevadí tento typ jmen, krásná jména jsou Miroslava a Vladimíra. Znám dvě malé ségry s těmito jmény a je to prostě malá Mirinka a Vladěnka, volají na ně Miry a Vladi, nebo prostě Mirka a Vlaďka a strašně se mi to mezi samými Natálkami, Stelinkami a Nelinkami líbí.

Jmenovat se Vladimíra nebo Miroslava bych opravdu nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.17 13:08

@Klopotkova jasně, však já psala, že pouze pokud nevadí zakladatelce tento typ jmen. Každý máme jiný vkus - pro mě je třeba jedno ze jmen, jaké bych opravdu nechtěla mít a nikdy nedala, Nikola. Zní mi strašně ošklivě - ale někomu se zase hrozně líbí a je to pro něj top. Já právě dříve taky neměla ráda tahle „zastaralá“ jména, ale úplně jsem změnila na ně názor a právě se mi to strašně líbí u těch holčiček =). A je to super tvárné, navíc opravdu originální. Mirinka (Miroslava) to jméno zdědila po dědečkovi a Vladimíra už se pak ladilo k tomu prvnímu. :)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.1.17 13:32
@Anonymní píše:
@Klopotkova jasně, však já psala, že pouze pokud nevadí zakladatelce tento typ jmen. Každý máme jiný vkus - pro mě je třeba jedno ze jmen, jaké bych opravdu nechtěla mít a nikdy nedala, Nikola. Zní mi strašně ošklivě - ale někomu se zase hrozně líbí a je to pro něj top. Já právě dříve taky neměla ráda tahle „zastaralá“ jména, ale úplně jsem změnila na ně názor a právě se mi to strašně líbí u těch holčiček =). A je to super tvárné, navíc opravdu originální. Mirinka (Miroslava) to jméno zdědila po dědečkovi a Vladimíra už se pak ladilo k tomu prvnímu. :)

Nikola je pro mě taky strašné jméno. Navíc třeba ve Francii je Nicola muž.
Jméno Miriam se mi i docela líbí-působí vznešeně, ale jen, když zůstane u varianty Miriam nebo Mirinka. Miroslava se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
349
5.1.17 17:34

S tímhle příjmením se mnou do třídy chodila Monika, ve škole jsem učila Karolínu a Elišku. Myslím si, že můžete vybrat cokoliv. Terezka je moc pěkná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.1.17 17:44

K příjmení se mi líbí třeba Aneta, Sabina, Romana, Karolína nebo Monika. Terezek je hodně a Zuzana se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.17 10:07

Ahoj holky :mavam: tak jsme se s manželem nakonec rozhodli pro tu Terezku. Nepsala jsem, protože jsem byla včera na kontrole a pak lítačka kolem dětí a ještě jsem zas nemocná :( Moc vám děkuju za typy :palec:

• Citovat
  • Upravit
25179
9.1.17 22:34
@Twitter píše:
Ahoj holky :mavam: tak jsme se s manželem nakonec rozhodli pro tu Terezku. Nepsala jsem, protože jsem byla včera na kontrole a pak lítačka kolem dětí a ještě jsem zas nemocná :( Moc vám děkuju za typy :palec:

Vybrali jste dobře :palec: Tak hlavně hodně zdraví a spokojenosti, až se narodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.1.17 15:01

@kpiskacova Malvína? To je v kalendáři? :mrgreen:
@pe-terka děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie