Jaké jméno k příjmení Schwarz

8
9.6.16 06:51

Jaké jméno k příjmení Schwarz

Zdravím ;), v říjnu čekáme chlapečka a marně si s přítelem lámem hlavu nad jménem :D. Líbí se nám Oliver, Max, Tobias, Alex a přítelův první návrh byl Gabriel, ale to jsem zavrhla s tím, že vůbec nevím jak bych malému říkala :) Chtěli by jsme nějaké né úplně davané jméno, ale zase né moc experimentů, tak co myslíte? Poradíte mi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
9.6.16 07:10

Patrik :-)
Gabriel je hezké jméno, to má mamky přítel a říkám mu Gábi

Příspěvek upraven 09.06.16 v 07:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.6.16 07:15

Mne se nelibi ta krkolomna vyslovnost MakS Schwarz… zni to jako Makšvarc, to stejny Tobias i Alex (to je zas AlekS Schwarz), nikdy by nemelo krestni jmeno koncit na pismenko, na ktery zacina prijmeni :think: a Oliver a Gabriel, tam se mi nelibi, ze je tam R, ktere je i v prijmeni… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.6.16 07:17

@evujjka23 Oliver je pěkný :palec: Max, Alex i Tobias jsou opravdu krkolomny s příjmením, jinak jsou to krásný jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.16 07:23

Asi Gabriel :think:
Eduard, Sebastian, Fabian, Timothy, ne Max, ale Maxmilan by sel, Kristian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.6.16 07:31

A to Max Schwarz… jmenovat se Velkej Černej… to mi taky neprijde idealni :think: :mrgreen:

Z obycejnejsich bych dala treba Daniel, Michal… z tech min obycejnejch treba Damian :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.6.16 07:31

Všechna vámi vybraná jména mi k příjmení neladí. Gabriel se mi líbí. Jak ho oslovovat, na to přijdeš. Mě napadá Gabi, Gabiku a samozřejmě Gabrieli. :)
Co Filip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.16 07:35

@Tarinka jsem o tom neuvažovala :D ale je pravda, že to opravdu nezní moc dobře :D přítel je Michal a po sobě nechce to bylo první jméno co napadlo mě jelikož se mi líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.6.16 07:44

Daniel, David…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.6.16 07:46

Edward, Theodor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.6.16 07:46

Máte krásné příjmení, můžete se vyřádit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
9.6.16 07:59
@Tarinka píše:
Mne se nelibi ta krkolomna vyslovnost MakS Schwarz… zni to jako Makšvarc, to stejny Tobias i Alex (to je zas AlekS Schwarz), nikdy by nemelo krestni jmeno koncit na pismenko, na ktery zacina prijmeni :think: a Oliver a Gabriel, tam se mi nelibi, ze je tam R, ktere je i v prijmeni… :oops:

S těmi S-ky na konci souhlasím.
Já to zas mám tak, že jak je v mužském jméně R, tak mi přijde mužnější a líbí se mi i zvukomalebnost těch dvou (či více) R ve jméně a příjmení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
9.6.16 08:06

Mě první napadl Jakub Schwarz, ale je to obyčejnější jméno, z těch tvých mi nejlíp sedí Oliver. I když jinak se mi to jméno moc nelíbí, ale k tomuto příjmení zní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.6.16 08:11

@Almatka Ano, třeba obyč Petr nebo Richard, zde se mi líbí, že je to volba pro nás čechy a stejně psané pro anglány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.6.16 08:15
@Mia21 píše:
Bobo :D :D, nee, mě se třeba libi Tobias, Sebastian, všechny jmena jsou hezká, když se hezky řeknou

Ač na růžovku nečumím, tak to bylo první, co mi naskočilo v hlavě :lol:

Vyber si takové jméno, které nebude končit na S nebo X ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze