Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím
, v říjnu čekáme chlapečka a marně si s přítelem lámem hlavu nad jménem
. Líbí se nám Oliver, Max, Tobias, Alex a přítelův první návrh byl Gabriel, ale to jsem zavrhla s tím, že vůbec nevím jak bych malému říkala
Chtěli by jsme nějaké né úplně davané jméno, ale zase né moc experimentů, tak co myslíte? Poradíte mi ![]()
Patrik ![]()
Gabriel je hezké jméno, to má mamky přítel a říkám mu Gábi
Příspěvek upraven 09.06.16 v 07:31
Mne se nelibi ta krkolomna vyslovnost MakS Schwarz… zni to jako Makšvarc, to stejny Tobias i Alex (to je zas AlekS Schwarz), nikdy by nemelo krestni jmeno koncit na pismenko, na ktery zacina prijmeni
a Oliver a Gabriel, tam se mi nelibi, ze je tam R, ktere je i v prijmeni… ![]()
@evujjka23 Oliver je pěkný
Max, Alex i Tobias jsou opravdu krkolomny s příjmením, jinak jsou to krásný jména.
Asi Gabriel ![]()
Eduard, Sebastian, Fabian, Timothy, ne Max, ale Maxmilan by sel, Kristian.
A to Max Schwarz… jmenovat se Velkej Černej… to mi taky neprijde idealni
![]()
Z obycejnejsich bych dala treba Daniel, Michal… z tech min obycejnejch treba Damian ![]()
Všechna vámi vybraná jména mi k příjmení neladí. Gabriel se mi líbí. Jak ho oslovovat, na to přijdeš. Mě napadá Gabi, Gabiku a samozřejmě Gabrieli. ![]()
Co Filip?
@Tarinka jsem o tom neuvažovala
ale je pravda, že to opravdu nezní moc dobře
přítel je Michal a po sobě nechce to bylo první jméno co napadlo mě jelikož se mi líbí ![]()
@Tarinka píše:
Mne se nelibi ta krkolomna vyslovnost MakS Schwarz… zni to jako Makšvarc, to stejny Tobias i Alex (to je zas AlekS Schwarz), nikdy by nemelo krestni jmeno koncit na pismenko, na ktery zacina prijmenia Oliver a Gabriel, tam se mi nelibi, ze je tam R, ktere je i v prijmeni…
S těmi S-ky na konci souhlasím.
Já to zas mám tak, že jak je v mužském jméně R, tak mi přijde mužnější a líbí se mi i zvukomalebnost těch dvou (či více) R ve jméně a příjmení:-)
Mě první napadl Jakub Schwarz, ale je to obyčejnější jméno, z těch tvých mi nejlíp sedí Oliver. I když jinak se mi to jméno moc nelíbí, ale k tomuto příjmení zní dobře.
@Almatka Ano, třeba obyč Petr nebo Richard, zde se mi líbí, že je to volba pro nás čechy a stejně psané pro anglány.
@Mia21 píše:
Bobo![]()
, nee, mě se třeba libi Tobias, Sebastian, všechny jmena jsou hezká, když se hezky řeknou
Ač na růžovku nečumím, tak to bylo první, co mi naskočilo v hlavě ![]()
Vyber si takové jméno, které nebude končit na S nebo X ![]()