Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já pemprsky doslala a byly hrozný. Za ty prachy bych je nekoupila. Smrděli a malý se mi opruzoval. Kupuji bezva plenky - charm pleny a jsou mnohem lepší. Nemusím vůbec mazat zadeček ( nepoužívám vlhčené ubrousky).
Hele, za mě třeba pampers pure dobrý. „Smrad“ neřeším, smrděly mi všechny, malou jsem utírala medvídkem a nevím, co to je opruzenina. Ty všechny jakože eko pleny mi zvládla prochcat snad za hodinu, což je dost vtipný, protože u nás v rodině se traduje, že pampersky měli kdysi dávno po revoluci testovat na mně, protože jsem je zvládla prodojit durch úplně stejným způsobem.
Já používám pampers premium care pants a jsou to jediný pleny, které neprotecou, není z nich celá otlacena a opruzena. Takže za mě ano. Jsou dražší, ale snažím se kupovat v akci. Nesmrdi mi.
Premium ok. Ale ty zeleno modrý hrůza. Věčně protekle. Má teď sovickove z alberta a ok
Obycejny Pampers mi smrdi, ale pouzivame na noc a na ven Pampers Pure - jsou bez parfemace a nebeleny chlorem. Obcas koupim Eko by Naty, ty jsou taky uplne super. Ale ty obycejny Pampersky fakt nebrat, smrdi to chemii.
Pampers plenky a jejich recenze najdete tady , budu ráda za přidání aktuálních recenzí
v diskuzích to časem zapadne…
Za mě stále vedou na 1.místě Babylove NATURE ![]()
Velikosti 1a2 byly Bella Happy lepsi nez pampers. Trojky nam opruzujou pindika, pampersky 3 tolik ne. Pampers maj skvele neparfemovane ubrouzky, za mne asi nejlepsi.
Zkousela jsem z lidlu a billy, ale ty mi prisly takove tuhe a pro prcka nepohodlne… takze je mam jako nouzovky.
Já zkoušela premium a tedy dost hrůza. Ten vnitřek taková mřížka není nevím… Používám bio z DM. Tolik nesmrdí. Jinak dávám látkové
Dostali jsme 3 baleni tech obyc zelenejch a asi 5× uz jd procural, zkouseli jsme i ty premium bily a taky je procural
za nas Albert sovicky a Dada ![]()
@Bubla Bůčková píše:
To je dm? Ježíš těch sem dostala zbytek po někom a to je jak srovnávat Always a Lydiemalej zadek okamžitě rudej, letělo to do koše.
Jo, DM. To je o diteti. Malý je zase opruzený a rudý z Pampersek. Je rozdíl babylove cca 3 roky zpět a teď. Fakt se hodně změnily. Jsou mekke, tenké a chemie z nich nesmrdí na kilometry daleko. Kdyby malému vyhovovaly pampersy, tak bych u nich zůstala jako u předchozích kluků. Do půl roku jsem používala kolorky a potom babylove.
@lucka_mac Malej hodně čůrá a mě na babylove vadí, že se z toho během chvilky nacucaji 3 studené plováky. Jinak je fajn, že nesmrdí. Za mě jsou dobré sovy u Alberta a klasická Pampers pants na trénování na nočník. Zkusila jsem Tesco pleny i pants a ![]()
@hospodki píše:
@lucka_mac Malej hodně čůrá a mě na babylove vadí, že se z toho během chvilky nacucaji 3 studené plováky. Jinak je fajn, že nesmrdí. Za mě jsou dobré sovy u Alberta a klasická Pampers pants na trénování na nočník. Zkusila jsem Tesco pleny i pants a
to, že se hodně nacucaj se mi stavalo u tech nature, u obyc babylove ne e. A sovy jsou super, za těma si fakt stojím.
Používám zatím velikost 1 a Pampers premium care fakt smrdí, malá se jen trochu počůrá a hned je to cítit. Pro nás byly určitě lepší Bella Happy, teď budeme přecházet na velikost 2 a zkoušet Dada plenky, tak uvidíme
Já používám pampers pants 4 a musím říct že za nás výborný, nesmrdí a malá je nepročůrá ani při dlouhé procházce se psem ( dlouhá procházka 3 hodinky, někdy i dýl, záleží na počasí) ale byla jsem zpokojená i z panda plenkama (dají se koupit na feedo.cz)
a nebo plenky z dm babylove