Jaké kvalitní rádio?

3.1.17 21:12

Jaké kvalitní rádio?

Ahoj, babi je fanoušek rozhlasu, poslouchá skoro celý den v kuchyni. Odešlo jí rádio, koupili jsme jí radiomagnetofon Blaupunkt, má rádio, CD a kazetový a USB přehrávač (občas si ráda poslechne CD).Jenže rádio v něm není moc kvalitní. Doporučíte prosím koupit nějaké samostatné rádio? Má někdo tip na kvalitní? Nebo mám Blaupunk vrátit a koupit nějakou sestavu, kde je kvalitní rádio i CD? Měl by někdo tip jakou? Nahrávat nepotřebuje, jen poslech rádia a CD. Fakt nevím co vybrat! Dík! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
3.1.17 21:28

Nebude spíš problém v signálu/ anténě? Co to znamená- nekvalitní rádio? Dejte odkaz. Nějaká mikrověž by stačila, pokud to nemusí být přenosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.17 21:34

Má tenhle Blaupunkt, s teleskopickou anténou, úplně nový, přehrávání CD, USB v pohodě, ale přijde mi, že rádio „ujíždí“,když se ladí, dá se chytit málo stanic, chytá se to přes teleskopickou anténu a třeba Radiožurnál jí tam dost šumí. Zkrátka mi rádio nepřipadá nic moc. http://prenosne-audio-cd.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.1.17 21:47

Ano, může být málo citlivý na signál. Radiožurnál má víc frekvencí, co jste chytali na staré rádio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.17 21:57

@Ivan PPZ Ted nevim, na jake frekvenci posloucha. Na drivejsim radiu vse v pohode, ale radio se ji rozbilo.Novy Blaupunkt je malo citlivy na signal, chyta tam vsehovsudy snad na FM ne vic nez 4 stanice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.1.17 23:01

Ahoj, mám ten samý problém, občas hraje dobře, ale převažuje spíše to nehraní, teď to řešíme tak, že jsme koupili autorádio a budu ho mít zabudované pod horní skříňkou, máme to odzkoušené z minulého bydlení. Ale musíš k tomu mít nějakého šikulu, co ti k tomu namontuje zdroj a anténu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák