Prosím poraďte, z mobilu se nemůžu dostat na žádné webové stránky, přes google jen do vyhledávače. Když mi konkrétní adresu najde a kliknu na ni, nenačte nic a celá stránka spadne, musím znova na google. Prakticky nemůžu nikde. Nevíte někdo, kde může být problém?
Nejdou načíst webové stránky na mobilu
Mě tohle dělá mobil když si úplně nezavřu aplikace, myslim tím, že je nepřetáhnu jakoby pryč, protože mi to zabírá Ram pamět, můžeš taky zkusit restart
Ja tomu prd rozumim, ale v aplikaci google, kdyz zadam do vyhledavace treba seznam, najde mi to. A kdyz na to kliknu neotevre se ale zavre se stranka zpet na vyhledavani. Kdyz spustim pres chrome tak to jakoby nacita a spadne.
Tak jsem si komplet přenastavila telefon, dala tovární nastavení a ten
zatracený google nejede. Kliknu na ikonu google otevře se mi holá stránka a
zavře se. Já fakt už nevím
@Chiquinquirá píše:
Tak jsem si komplet přenastavila telefon, dala tovární nastavení a ten zatracený google nejede. Kliknu na ikonu google otevře se mi holá stránka a zavře se. Já fakt už nevím
Nainstaluj si nový prohlížeč, na každý os je jih hafol
@Chiquinquirá píše:
@terka33pol prosím poraď, jak? Jsem v tom total magor
Předpokládám že máš mobilní telefon z OS Android, najedeš si do
obchodu na Android Market a do vyhledávače v obchodě zadáš browsers. Najde
ti to hafol alternativních prohlížečů
@terka33pol píše:
Předpokládám že máš mobilní telefon z OS Android, najedeš si do obchodu na Android Market a do vyhledávače v obchodě zadáš browsers. Najde ti to hafol alternativních prohlížečů
včera jsem ho poslala na reklamaci. Byli jsme se zeptat v t-mobilu a ten
doporučil reklamaci pak napíšu, jak jsem dopadla
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.