Jaké mají hračky Vaše děti?

555
14.9.25 15:19

Jake maji hracky Vase deti?

Ahoj holky, takove už předvánoční téma kvůli darkum… S čím si hrají vaše děti cca 5 a 6 let? :think: Holky mají venku na písku vselijaky bábovky, traktory, tatry, bagry… Do domečku jsme vystěhovali kuchyňku, kočárky. Dneska jsem tridila pokoj, přijde mi že toho mají hromadu, ale vlastně nic. :lol: Panenky, barbinky, strojeni, koně, kupu zvířátek, puzzle, bednu Lega, bednu dřevěných kostek, bednu plastových kostek. Hafo plyšáku, stojan s princeznovskymi šaty, kabelky, peněženky… Tvůrčí věci… Ať hledám co hledám, všechny blbiny mi přijdou na jedno brdo. :nevim: Společenské hry u nás ještě moc úspěch nemají, mladsi to všechno sabotuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8790
14.9.25 15:30

Lego, koleje, auta a plyšáci. To je top uz několik let u kluků i holky. Pak mame miliony blbin jako puzzle, jine stavebnice, plastelína, kreslení a tvoření, balanční kameny a prkna, knihy samozřejmě, blbiny do vany, na ven tatru, motorku, badminton a jine pinkaci veci, houpacky… mají různá období, vždy si s něčím hrají vic, s něčím min.. to, s cim si nehráli rok, jsem vyhodila, darovala… ted za chvili to.budu delat zas, mam ve skrini méně žádané hračky, a kdyz si nevzpomenou fakt dlouho, jdou pryč. Hračky, ne deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.9.25 15:57

U nás v tomhle věku jedou nejvíc věci na tvoření a sportovní vybavení. Lego, panenky, apod tu leží netknuté. Občas vezmou nějakou společenskou hru, puzzle, kuchyňku, ale to je málokdy. Nejvíc fakt malujou, vystřihujou, lepí….
Ja uz teda na Vánoce hračky kupovat nechci, maji snad vše, každému max nějaké lego, knížku, oblečení a spis to poženu na nějaké zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
14.9.25 16:37

Doma teda děti zatím ještě nemám, ale ve školce u dětí byla nejvíce oblíbená magnetická stavebnice. O tu byl největší zájem u všech a hodně rodičů se mě na to ptalo, protože si to minulý rok na Vánoce přály děti domů.
Jinak věci na tvoření, u holek bylo populární navlékání korálků na náramky, plastelína. Panenky teda moc ne, to je nebralo a to jsme měli naprosto namakaný domeček pro panenky. Ale měly rády česací hlavu a hrály si hodně na kadeřnice.
Kluci klasika - lego, dřevěné stavebnice, vláčky.
Já jim teda nabízela i různé vědomostní hračky, to některé taky bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
14.9.25 16:53

U nás to bylo tak podobně, různé panenky, oblečky, domečky, zvířátka, sadicky, tvoření hlavně play doh, korálky, náramky, lego Duplo, lego friends, hodně ty společenské hry, pak kuchyňka, domácnost, miminka.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 20:01

Starší dcera má necelých 6 let, má taky vše možné…největší bum jsou stále panenky, miminka si obléká, uspává, úkládá do postýlek, vaří jim v kuchyňce…mají oslavu, nemocnici, školku…plyšáci ji berou tak leda, když se koupí…má bazének s balónky, žíněnku, houpacího koně, papírové cihly, pěnové hřiště, lékaře, toaletní stolek, hry na profese, princeznovské šaty, tvoření a malování, Albi knížky, normální knížky,…hodně si lepí v samolepkovych sešitech, líbí se jí knížky s grafomotorikou roztančené fixy, Duplo a lego staví…stolní hry už tedy hraje tak od 2,5let…člověče, nezlob se, domino, pexeso, prší, Černý Petr, krtkovy hry, moje první kvízy, paměťové karty, Carcassonne…teď chce takový elektronický deník, někde na to viděla reklamu, mně se líbí Albi glóbus nebo slabikář…má ráda i LCD kreslící tabulku, pletení náramků z gumiček…má i mladší ségru, tak si už teď vyhrají i spolu…na zahradě má trampolínu, hřiště, skluzavky, pískoviště,…kočárky máme doma i venku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 20:03

@Kriss Tina no já si předloni naběhla se sportovním vybavením na Vánoce, tak to už k Vánocům nenadělujeme…i když si to namalovala, ale přešla to pohledem, to je nové kolo, to jsou lyže a kde je teda to nosítko pro panenku, jak jsem chtěla…naštěstí bylo druhý den u babičky…no letos už potřebuje v necelých 6 větší kolo, už budeme kupovat 24ku, ale určitě ne k Vánocům :-)

• Citovat
  • Upravit
2712
14.9.25 20:39

Synovec si rad hraje s logem, pak miluje zviratka, takze ma hodne figurek a staví si farmu, pak ma rad dinosaury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
2.10.25 22:47
@Anonymní píše: Více

moje dcera v asi 5 letech dostala k Vánocům mimo hraček pyžamo, takové krásné, s výtvarně pojatými veverkami - začala brečet, že ji Ježíšek nemá rád, protože místo hraček dostala pyžamo - potřebnou věc, a jak píšu, hračky tam byly také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí