Jaká mám práva? Rodiče mě nepřiměřeně trestají.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
25.4.19 17:16
@Anonymní píše:
@cecetka
Jakože když mi někteří lidé napíší povzbudivý komentáře tak mi docela pomohou od všeho stresu kterého se doma nezbavím když ti tu každý nadává..

Jenomze my nezname tve domaci prostredi. Stejne jako nezname tvoji slecnu a jeji rodinu. Proto ti tady nikdo nemuze poradit a pomoct.

Pokud zazivas domaci nasili, pozadej o pomoc tridni ucitelku ve skole. Pedagogove vedi, na koho se obratit, jake kroky cinit. Pokud ti ale staci se vypovidat, pak ano, emimi staci. Jen kvuli tomu nemusis zakladat opakovane diskuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
25.4.19 17:17
@cecetka píše:
Ty uz jsi tady pred nejakou dobou psal, ze jo? Proc myslis, ze to na emimi za tebe druzi vyresi?

On přece evidentně nechce nic řešit ;) Chce si spíš pokecat a slyšet, že není úplný hlupák a „lůzr“, jak mu asi doma vštěpují :,(
Někdo chodí s kámoši na pivo - někdo s holkama do cukrárny - někdo si popovídá na internetu. :nevim:

@Anonymní píše:
@BohunkaP
Máte pravdu měl bych se připravit na budoucnost a pokud by nám to náhodou nevydrželo sám moc dobře vím co chci, poslední dobou bych chtěl studovat v zahraničí respektive v USA takže pokud nám to nevydrží už mě tu asi nic držet nebude.
Ale věřím tomu že pokud jsme překonali půlrok zvládneme i 3 měsíce a těším se až konečně budu v prostředí kde se cítím, takový jaký opravdu jsem ne tak jako chce moje máma vadí ji ze jsem takový jaký jsem

Je vidět, že o tom přemýšlíš a přistupuješ k životu rozumně a zodpovědně, zvažuješ všechny možnosti - tak se chová chlap. Držím palce, určitě to zvládneš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.4.19 18:14
@VitaminC píše:
@Aspera Myslim, ze by se to dalo klasifikovat jako omezovani osobni svobody.

Nedávno jsem někde četla článek, že do 18 právě ne. Že rodiče musí zajistit dítěti bezpečí a klidně toho můžou dosáhnout i zákazem vycházek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová