Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jaké mate doma stroje na cvičení
Chtěla bych si neco pořídit a tak bych chtěla vedet co se vám osvědčilo a s čím jste spokojeny
Jediný co mam doma je rotoped
Chlapa, dvě děti a barák ![]()
Ve sklepě nepoužívaný orbitrek a pás, 50m od baráku mám dámské fitness ![]()
@BlueFairy píše:
Chlapa, dvě děti a barákVe sklepě orbitrek a pás
@BlueFairy hm fitnes to u nas na vesnici ani omylem a jezdit nikam nehci ![]()
@novalgi pás na běhání
orbitrek je fajn na kondici, doma na něm necvičím ale ve fitku se nechám obalit strečkou a frčím třeba hoďku.
Lezu pak domů po čtyřech ![]()
Mám Jillian Michaels v počítači a to je panečku mašina
Co ji mám, tak už ani o ten eliptical, co mám v rohu, nezavadím pohledem ![]()
Já teda na crossovém trenažéru poctivě odběhala tři zimy. Letos jsme se stěhovali a trenažér je pořád ve starém bytě. tady zatím není místo. Ale pořídili jsme si konzoli Xbox one a tam teda domácí cvičení získává nové rozměry ![]()
@Roxan jill jde cvicila ale z toho poskakovani me desne bolí kolena ![]()
Leg Master i s tím talířem
Efekt si nemůžu vynachválit, na stehna to zabírá dokonale, ten talíř zase na pas
Ale je to neskutečnej šunt, manžel už mi to aspoň 5× opravoval ![]()
@novalgi Já mám nemocná kolena. Dokonce jsem po operaci menisku a přesto ji cvičím a myslím, že má jedno z nejméně náročných cvičení na klouby. Ale samozřejmě záleží jaký její program si vybereš… Mimochodem, jestli máš v háji kolena, tak se na každém domácím stroji budeš trápit… Pro mě byl nejmenší zátěž ten eliptical… Ze všech stepperů, rotopetů a talířů jsem padala bolestí…
Ja mela eliptical od Kettlera, ten jsem prodala.Mam jeste rotanu a cinky, což nejsou stroje, ale jsou pro me efektivnější nez zmiňovaný elipticky trenazer.Pak mam jeste kettleball, overal, nejake gumy,svihadlo.To vsechno jsou veci se kteryma si skvele zacvicis.Ted budu investovat do Bosu (4tis),na YouTube je tolik úžasných videí a beztak ted dávám přednost pred vsema hopsacima videema od Jill apod. cviceni, ktere se nazyva core (stred tela).To ma pozitiva na vse-postoj, bolesti zad, ploché bricho atd.
Tak já mám doma orbitrec, fitball, overbal, činky, rotanu, v létě venku trampolínu a nejvěrnější jsem kalanetice, ke které potřebuju max. židli ![]()
Mám dítě, chlapa, orbitrek a JIlian, což je paráda! JInak běhací pás se zbytečnost! to si raději zaběhej venku!