Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky! Sbiram informace o tom, zdali nejaka z vas podstoupila rhinoplastiku cili operaci nosu a jak jste se citily pred zakrokem a po. Co se tyka meho nosu, je vlastne uplne normalni, mensi jenom bych si ho rada nechala zuzit. S pozdravem ![]()
Nic takového bych nikdy nepodstoupila. Snad jen v případě, že bych měla nos až k bradě
Měla bych děsný strach, že to nedopadne dobře a že to bude vypadat ještě hůř. Ale pokud se odhodláš, tak hodně štěstí.
Ja kdysi chtela. Ale pak jsem si precetla, jak tusim Machalkova s tim mela problem, zacla ji rust chrupavkja, musela na reoperaci a to me totalne odradilo, takze radsi ziju s tou svoji bambuli s hrbolkem na kosti.
Siroky nos jde snadno vystinovat a opticky zuzit, nestalo by mi to za ten risk.
@natyber Ano, urcite je to risk, ale zalezi take na chirurgovi a defakto dnes uz je to bezna operace, kterou zeny podstupuji k vymodelovani obliceje, ale i tak bych se rada poradila
…
Osobní zkušenost ne, ale znám 3 holky, které tento zákrok podstoupily. Jedna kamarádka měla skobu, tam byl výsledek super, druhá ho měla větší, dle mého výsledný rozdíl moc velký nebyl, ale ona byla moc spokojená a poslední si nechávala nos jen zúžit (pořád vymýšlí nějaké kraviny, co zlepšovat) a nos má po zákroku nakřivo
Jinak vizuálně změna co do šířky v podstatě veškerá žádná, takže si opravdu pomohla. Pokud se rozhodneš do toho jít, držím pěsti, aby se zákrok povedl dle Tvých představ ![]()
@Bibi239 Dekuji za odpoved, no zalezi na tom, jak to telo zareaguje a to nam asi nikdo dopredu nerekne
Take bych ani nerekla, ze ho mam siroky, ale tim jak je docela maly, tak je kratky a proto to zuzeni. Jinak make up ano, ale stinovat si nos
uz tak toho na sebe naplacam dost a mozna je to pro me jeste slozitejsi reseni ![]()
@Sini nech si ho vystinovat od profesionalky, ale je to fakt jen otazka trochu tmavsiho makeupu nebo pudru, rozjasnovace, treba ti to na nejakou dobu bude stacit
@Koty Na krivo, jakoze viditelne?… To je tedy velka neodbornost chirurga nebo to ma mozna cerstve? ![]()
@Bibi239 Kdyz ono taky najit kvalitni profesionalku, je taky orisek, ale mozna kdybych o nejake vedela, proc to nezkusit. Ja uz totiz mam svoje zkusenosti v tomto a vetsinou to absolutne psychicky nezvladam a nechci byt zbytecne neprijemna ![]()
@Sini je to necelý půlrok, co na tom byla. Běžně to nijak nerazí, ale když se na ni zaměříš, tak to vidíš. Možná je to tím, že člověk ví, že na tom byla, ale ona si to taky uvědomuje. Ono s tím nosem je to těžký. Mně příjde, že u téhle operace je výsledek moc nejistý na to, abych něco takového riskovala.
@Sini píše:
@natyber Ano, urcite je to risk, ale zalezi take na chirurgovi a defakto dnes uz je to bezna operace, kterou zeny podstupuji k vymodelovani obliceje, ale i tak bych se rada poradila…
No záleží podle mě hlavně na tom, jak je tvé tělo schopno na takovou věc reagovat a s tím super nejlepší chirurg nic nenadělá ![]()
@Koty No nejprve me stejne ceka porada, tak uvidim co mi bude receno
![]()
Podle popisu do toho solidní chirurg nepůjde. V Čr jsou podle mě pouze tři chirurgové, kteří to opravdu umí a vím jistě, že jeden z nich by do toho stopro nešel. Pokud není velký hrbol, dlouhý velký nos, či obrovská bambule místo špičky nosu, tak je to velký hazard. Rhinoplastika je určitě nejtěžší operací v estetické chirurgii a asi i pro to tak velké množství reoperací. Je celkem rozdíl, když někdo podstupuje tento zákrok, aby alespoň nějak vypadal a když má někdo konkrétní výslednou představu.
@Sini plastika nosu je pry ta fakt nejslozitejsi, protoze tam jde fakt o milimetry.
Matne si vybavuju nejaky popisek pocitu po operaci, slo o velkou plastiku, deli se to myslim poidle toho, zda se saha na kost nebo ne a dotycvna byla snad tyden na neschopence, pry od toho mela sileny bolehjlav, samozrejme otok. Jako pak ok, ale ten tyden pory stal za to.
Mrkni se na Stream, tam o plastikach sel i nejaky serial, urcite jeden dil s nosem, ale skoba.