Nový nos:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8836
1.1.15 21:09

@Sini
Ano mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.1.15 21:09

Taky bych chtěla a taky se bojím. Kamarádka měla hrbol na chrupavce, ale nepřišlo mi to jako klasická skoba. Po operaci má pršák, že vypadá jako myš. Vypadá jemněji, ale ne líp. Komplikace neměla.

• Citovat
  • Upravit
935
1.1.15 21:14

@Bibi239 Dekuji, videii uz jsem videla spoustu. Samozrejme si to zada dlouhou dobu rekonvalescence, coz mne ale osobne nevadi, jelikoz jsem stejne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 21:16

@ncc1701 Kdyz ono je tezke si to predstavit clovek vi co by chtel u sebe:-/…spise me zajimaji i ty dane pocity okolo toho:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.1.15 21:18

No já teda nevím, fakt bych na to nešla. Můj nos se mi nikdy nelíbil. Nesnáším pohled na něj z profilu a přesto bych na operaci nešla. Vypadala bych pak jinak, už bych to nebyla já. Co když bych vypadala hůř, a ta bolest kvůli takové prkotině :roll: Chlapy jsem měla vždy pohledné, tudíž snad nejsem ošklivka. Teď mám partnera s obřím nosem a dvě děti a důležité pro mě je, že jsem zdravá :dance: Jsem na obličej háklivá a představa, že se mi po operaci na nose udělá nějaká boule či co no tak to by mě jeblo :zed: Znám se s lidmi na vozíku a vždy, když mě přepadá nějaká taková hovadina tak si na ně vzpomenu. Moje dcera je moje kopie, má nos identický s mým, doufám, že jí nikdy nenapadne taková blbost. Jestli se zakladatelko rozhodneš pro, tak hodně zdaru. A nedávno jsem koukala na nepovedené plastiky a fuj tajbl a hnus fialovej :poblion: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.1.15 21:18

@Sini nemůžeš hodit fotku? podle popisu mi to přijde taky fakt zbytečný…já chtěla taky a to myslim mám i důvod - nos na křivo, dle orl i špatná přepážka, ale hodně jsem o tom četla a nešla jsem do toho, radši jsem si nechala udělat prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 21:22

@benjaminek Takze jste sama prosla upravou nosu?…jinak si totiz ty zkusenosti nedokazi nijak jinak predstavit, pokud tedy nejste sestricka prave na plasticke chirurgii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.1.15 21:34
@luc31 píše:
@Sini nemůžeš hodit fotku? podle popisu mi to přijde taky fakt zbytečný…já chtěla taky a to myslim mám i důvod - nos na křivo, dle orl i špatná přepážka, ale hodně jsem o tom četla a nešla jsem do toho, radši jsem si nechala udělat prsa :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Jéžiši já se picnu, to jsem se nedávno taky koukala, na tu řežbu a málem jsem měla smrt. Já bych se nenechala řezat ani za zlatý prase. Ale což, když to někomu nevadí ;) Jedna sestřička mi říkala, jak to vypadá úžasně, když jim tam leží stařena před hrobem, scvrklá jak švestka a kozy se jí dmou až ke stropu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.1.15 21:45

Osobní zkušenost s operací nosu nemám, ale docela mě zaujala videa z projektu Nový život díky plastice. Dr. Doležal z kliniky v Praze zdarma operoval některé ženy s letitými kosmetickými problémy a ty nosy se mu fakt povedly. A pacientky si to chválily. Vyloženě zmršenýho jsem tam neviděla nic, ale to nemusí být objektivní. Taky nevím, co by klientky říkaly třeba půl roku po zákroku. Ale když si vezmu třeba Darinu nebo M. Absolonovou, tak bych řekla, že to na těch nosech troch vidět je, že jsou operované - nevypadají úplně přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 21:50

@luc31 No prsa taky super! A spokojena? :mrgreen:…to si akorat rikam, ze pockam do mych kulatin jinak mamku chystame na facelift…tak me napada, vsechny jit cerstve po operaci vypadame jako armada zmrzacencu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 21:55

@Sini
Ahoj, já si nechala spravit bambulku - takový širší nos. Byla jsem u Války v Laurea v Brně a musím říct že super. Operace vůbec nebolí, dá se říct, že žiju nový život. Moje sebevědomí bylo na bodě mrazu, slýchávala jsem i posměšky, hlavně ve škole i na vysoké :?
Styděla jsem se fotit…při úsměvu se mi vždycky nos roztáhl jak černochovi :lol:
Nikdo, krom mamky a přítele o tom neví a lidi mi říkali, že jsem nějaká hezčí, jestli jsem byla na kosmetice/změnila barvu vlasů atd…
Nikdo mi už narážky na nos nevěnoval..
Jsem štastná, bylo to jedno z nejlepších rozhodnutích v životě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.15 21:55

A hlavně jsem se sebou spokojená, cítím se sebevědomější, krásnější a jistější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.15 21:57

@benjaminek
Nesouhlasím. Musí se hlavně pečlivě vybrat doktor. Je fakt, že široký nos je trošku těžší na opravu, ale Válka je nejlepší plastický chirurg přes nosy.

• Citovat
  • Upravit
1180
1.1.15 21:59

@natyber :mrgreen: jo to mi pan doktor taky říkal, že mně ty implantáty přežijou, tak jsem si to představovala nějak podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.1.15 22:00

@pe-terka právě Rolincová, Absolonová i Machálková ty nové nosy moc výstavní nemají a všechny byly i na reoperacích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková