Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sini píše:
@luc31 No prsa taky super! A spokojena?…to si akorat rikam, ze pockam do mych kulatin jinak mamku chystame na facelift…tak me napada, vsechny jit cerstve po operaci vypadame jako armada zmrzacencu
já už je mám dlouho a po dvou dětech bych mohla jít znovu ![]()
@luc31 píše:
@natyberjo to mi pan doktor taky říkal, že mně ty implantáty přežijou, tak jsem si to představovala nějak podobně
@Sini taky mam plastiku nosu, měla jsem orla po tatíkovi, tak jsem si ho nechala zmenšit. mudr nedělal nos dle mého naivního přání či obrázku celebrity, ale dle velikosti a tvaru obličeje, aby to vypadalo přirozeně. a spokojenost. ![]()
je to víc jak 10let. pamatuju si jak mě všichni strašili s tím, že to už nebudu já a jak to bude bolet a bla bla bla…kecy. jsem to já, cítím se skvěle a bolet byla mnohem menší než jsem čekala. vlastně jen když otékal nos a tlačil na sádrovou masku co jsem měla na nose. ovázaný nos jsem musela mít celé dva týdny, ale to jsem si vzala dovolenou. musela jsem se mazat nějakým krémem kvůly modřinám, ty se tedy udělaly obří, kolem očí a nosu. po dvou týdnech to bylo ještě oteklé, ale do práce jsem už chodila. do měsíce už byl nos perfektní. jen jsem měla docela dlouho problém se smrkáním, bála jsem se že se mi nos rozpadne. takže jsem si ho čistila uchošťourama ![]()
@luc31 píše:
@pe-terka právě Rolincová, Absolonová i Machálková ty nové nosy moc výstavní nemají a všechny byly i na reoperacích
no nemají…A jak to funguje - to vysolí třeba 30 tisíc za nos, operace se nepovede a vysolí další peníze za nápravu?
@pe-terka
Už tam jdeš s tím rizikem, bohužel. Proto je lepší nešetřit..přece nos jde vidět na první pohled
@Anonymní píše:
@pe-terka
Už tam jdeš s tím rizikem, bohužel. Proto je lepší nešetřit..přece nos jde vidět na první pohled
njn, ale že by zrovna tyhle celebrity nešly najisto? Myslím tím, že by volily lékaře bez předchozích referencí?
@pe-terka Tak ono prijde na to
To, ze je ten doktor treba spicka na prsa a nevim co jeste, neznamena, ze automaticky bude i na nosy. Treba to neni jen jeho oblibeny typ operace. I kdyz jste dokonali ve svem oboru, ale delate vice veci najednou, tak v necem ta slabina bude. Tim chci rict, ze urcite na te operaci nesetrili, jen proste mozna to chce vice informaci a nastudovat si to a konzultovat klidne i s vice chirurgy. Nemuzu koukat na videa s liposukci, kdyz chci novy nos a rict si tenhle ma zvucne jmeno to bude supeeeer ![]()
@Sini píše:
@pe-terka Tak ono prijde na toTo, ze je ten doktor treba spicka na prsa a nevim co jeste, neznamena, ze automaticky bude i na nosy. Treba to neni jen jeho oblibeny typ operace. I kdyz jste dokonali ve svem oboru, ale delate vice veci najednou, tak v necem ta slabina bude. Tim chci rict, ze urcite na te operaci nesetrili, jen proste mozna to chce vice informaci a nastudovat si to a konzultovat klidne i s vice chirurgy. Nemuzu koukat na videa s liposukci, kdyz chci novy nos a rict si tenhle ma zvucne jmeno to bude supeeeer
No ať to je jak chce, tak všechny mají ten nos takovej hrubej, hranatej - prostě působí uměle. Tak asi zvolily špatného chirurga, ale zas další úskalí může být reakce těla, která je individuální. Každopádně když jsou koukala na ten pořad s Dr. Doležalem, tak některý ženský tam měly, chudinky, šílený skoby. A ten pooperační efekt byl úžasnej, celou tvář zjemnil a proměnil
.
@pe-terka právě u těch skob mi přijde ten výsledek nejlepší, byla známá a super, ale třeba zmenšení nebo narovnání je těžké viz ty 3 zpěvačky, třeba Machalkova má nos menší ale stále trochu nakrivo…Absolonova měla fakt patvar a snad byla na reoperaci v cizině
@natyber píše:![]()
![]()
Jéžiši já se picnu, to jsem se nedávno taky koukala, na tu řežbu a málem jsem měla smrt. Já bych se nenechala řezat ani za zlatý prase. Ale což, když to někomu nevadí
Jedna sestřička mi říkala, jak to vypadá úžasně, když jim tam leží stařena před hrobem, scvrklá jak švestka a kozy se jí dmou až ke stropu
No tak někdo má třeba velká prsa, jako já, jedenáctky a věřím, že kdybys to tahala každý den, tak se řezat necháš. Ne vždy je to jen kvůli estetice. ![]()
Ja defakto ale nepotrebuji zasah do kosti, nebot muj nos je absolutne rovny a v casti kosti i uzky. Chrupavcita cast je take uzka, ale uz ke konci se nos rozevira do mirne bambulky a malinko je nahoru a prave v te casti mam zajem o odebrani mekke tkane a zuzeni. Nemam zadnou skobu ani jine deformace, ale take si rikam, tohle je drobny detail, ale delajici rys v obliceji…no nevim, uvidim jak to vsechno dopadne.
@majki.r píše:
No tak někdo má třeba velká prsa, jako já, jedenáctky a věřím, že kdybys to tahala každý den, tak se řezat necháš. Ne vždy je to jen kvůli estetice.
Přečti si můj první příspěvek
Znám spoustu těch, které se ani kvůli bolesti zad nenechaj řezat, ale to je jedno. A zrovna zakladatelka píše, že její nos, je vlastně úplně normální
Prostě, kdyby mě to vážně obtěžovalo, asi bych o tom uvažovala
Zatím nic takového neplánuji, protože i když se mi můj nos nelíbí, nestojí mi to za tu bolest a hrůzu
![]()
@Sini píše:
Ja defakto ale nepotrebuji zasah do kosti, nebot muj nos je absolutne rovny a v casti kosti i uzky. Chrupavcita cast je take uzka, ale uz ke konci se nos rozevira do mirne bambulky a malinko je nahoru a prave v te casti mam zajem o odebrani mekke tkane a zuzeni. Nemam zadnou skobu ani jine deformace, ale take si rikam, tohle je drobny detail, ale delajici rys v obliceji…no nevim, uvidim jak to vsechno dopadne.
Nejlepší bude konzultace s lékařem. Tady toho stejně moc nezjistíš
Podle mě, chceš jen kosmetickou úpravu (asi ne tak důležitou
) a záleží na okolnostech, jak budeš s výsledkem spokojená
Spusta lidí je s úpravou čehokoliv spokojená a spousta ne
Co když se ti výsledek nakonec nebude líbit ![]()
@natyber Samozrejme na konzulatci jsem objednana. Jenom mne ale zajimalo, jestli tady s tim ma nekdo osobni zkusenost.
@Sini píše:
@natyber Samozrejme na konzulatci jsem objednana. Jenom mne ale zajimalo, jestli tady s tim ma nekdo osobni zkusenost.
To je mi jasný ![]()