Jaké máte zkušenosti se serverem aaapoptavka.cz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
22.2.25 09:33

AAA poptávky

Taky jsem nalít přes 20 let v oboru a teď čtu tohle o nich že jsem si to nepřečetl dřív moje chyba volal jsem právníkovi kterýho dlouho osobně znám a pěkně jim tam zatopim od A až po Z ať to stojí co to stojí dám vědět jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.25 10:31

@Jarda920 Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat co Vám řekl právník? Mají oni opravdu nějakou šanci soud vyhrát? Já jsem ted ve stejné situaci vymáhají ze mě 11 tis. Samozřejmě je budu ignorovat ale jaké argumety by je mohli zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.25 10:37

@rmot mohu se zeptat co znamená postupovat dle zákona? Já jsem ted ve stejné situaci (( do 2 dnůp jsem jim napsala že objednávku ruším a oni mi pak náskedně do telefonu řekli že pokud to ne plánuju platit tak mi zamítají storno. I kdy dle svých OP mají storno 50%. ale i když to teda na 50 % uhraju mají oni šanci to vůbec u soudu obstát? Mám se na ně vykašlat a čekat zda to s soudu dají? Předem děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.25 23:59

Tragédie, server AAA poptávka, ale již zde bylo napsáno dost.
Jen jako všichni, hloupý jsem že jsem si dříve něco o nich nezjistil.
 Fanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.25 23:57

Snad...

Za měsíc to bude rok co jsem si aaapoptavku aktivovala, všechny poptávky co mi poslali mám uložené, žádnou jsem nerealizovala, podle smluvních podmínek mám nárok na vrácení platby v plné výši.
Poslala jsem email s žádostí o formulář tak jsem zvědavá, po tom všem co tu čtu, co se bude dít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.25 21:22

Storno?

@ach.homeart Dobrý den, mohu se zeptat, jak to pokračuje? Jsem ve stejné situaci, psala jsem, že chci záznam hovoru a nikdo se neozval. Také jsem je žádala, aby mi už nevolali a stále volají. Opravdu je to už obtěžující, na každý email, co mi pošlou odpovídám stále hruběji, že tam mají asi pěkný bordel, když neví, kolik emailů jsem tam už poslala s řešením situace. Platit tento nesmysl nehodlám. Do telefonu mi řekli, že splatnost faktury není nijak závazná a najednou hop a vyhrožují vymáháním.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.25 18:47

@Háňa3193 NIC NEPLAŤTE!!
dávám dohrmady skupinu, kde můžou ostatní přidat svoje zkušenosti s těma šmejdama
 https://www.facebook.com/…601937696854

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.26 12:47

Zdravím, i na nás to zkoušejí. Nás nalákali na neexistující poptávky, což je k uzavření smlouvy nekalá praktika. Volají třikrát denně kvůli faktuře atd.

Jsem rozhodnutý, pokud to budou hnát do extrému, rozpoutat hromadnou žalobu.

Ozvěte se mi klidně na email, ať můžeme spojit síly:
info@mali.cz
730 867 868

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 18:59

Chystáme hromadnou žalobu na AAA poptávka.

Kdo se chcete přidat s Vašim příběhem, tak mi zavolejte nebo pište.
730 867 868
info@cdbs.cz (Česká detektivní a bezpečnostní služba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí