Jaké návleky koupit pro 2leté dítě?

1626
24.8.12 14:20

Jaké návleky koupit pro 2leté dítě?

Ahoj holky, tento týden učím dcerku(22měsíců) aby byla doma bez plenek, nejdřív jsem jí dávala kalhotky, ale to se vždycky stala nějaká nehoda, dneska poprvé byla nahatá, jen měla tričko a krásně mi čůrala a i se vykalala do nočníku bez jediné nehody, ovšem za chvilku začne podzim a já jsem si říkala, že by nebylo špatné jí pak koupit na doma ty návleky, aby mi nenastydla, máme sice koberce, ale na chodbě je docela studená dlažba a v kuchyni lino, nevíte, v jakém obchodě se dají koupit návleky na 2leté děti? Já je nikdy nekupovala, tak s tím nemám zkušenosti, aby nám nebyli malé, dcerka měří tak kolem 90cm, je docela vysoká a má 13kg. Našla jsem tuto stránku, myslíte, že by byly i takhle větším dětem? http://www.nosenideti.cz/…/Na-nozicky/
Moc děkuju za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
24.8.12 14:21

@Jenny83 Babylegs mam pro dceru, ma teda jen 85 cm a jsou ji dobre.

• Citovat
  • Upravit
9709
24.8.12 14:50

Podle mě na tak velké dítě udělají dobrou službu i návleky, co teď myslím od pondělí měli v Lidlu, stály 50,– a jsou větší, než klasické návleky na mimina, aspoň ji to nebude škrtit na stehnech.

Na Design Socks bacha - ty jsou dost úzké a škrtí na stehnech i buclatější mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.8.12 14:57
@Micus píše:
Podle mě na tak velké dítě udělají dobrou službu i návleky, co teď myslím od pondělí měli v Lidlu, stály 50,– a jsou větší, než klasické návleky na mimina, aspoň ji to nebude škrtit na stehnech.Na Design Socks bacha - ty jsou dost úzké a škrtí na stehnech i buclatější mimina.

No, Lidl nemá moc dobré věci, už jsem tam kupovala pro malou body a byly hrozně slabé a hodně se vytahávaly, ale můžu to zkusit, i když tyhle návleky, co píšeš mi přijdou hodně velké pro 2leté dítě, aby jí to neplandalo, ale zkusím se u nás v Lidlu podívat, dík za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.8.12 15:38

MY máme ty třetí od vrchu z tvého odkazu. Dostali jsme je k šátku jak byla malá mimino. V neděli bude mít dva roky a i když je docela oplácané dítě, tak jí sedí perfektně a myslím, že na podzim jí ještě určitě budou. Nemá je nikde otlačené ani zařezané a nesjíždí.

• Citovat
  • Upravit
1626
24.8.12 21:35

Tak jsem si nakonec koupila ty návleky v Lidlu a jsem spokojená, malý sedí v pohodě, jsou jí sice trochu větší, ale v poho, neškrtí jí to, moc děkuju za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí