Jaké odrážedlo (kolo) pro 2leté dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaké odrážedlo(kolo)pro 2-leté dítě?
Ahoj holky, malej na jaře bude mít 2.roky a chtěly bysme mu koupit odrážedlo(kolo). Ale nevíme jaké, kola asi nafukovací, ale s výpletem kovovým nebo plastovým? Dále nevím jestli jsou pro tak malé dítě lepší řiditka rovná nebo prohnutá do oblouku? A samozřejmě asi s brzdou..? Kupovali bychom bazarové. Jakou značkou máte zkušenost a na co se zaměřit? Uvítám jaké-koli rady a zkušenosti. Předem děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro nás byly důležité tyto parametry:
- aby se neprotáčelo přední kolo o 360st.
- nafukovací s kovovým výpletem
- s ruční brzdou na řidítkách
- pro dítě od 90cm
koupili jsme Muff http://www.neobycejne.cz/…ace-d291.htm?…
- Citovat
- Upravit
Tak my měli Yedoo a šla bych do něj znova. Vybírali jsme podle lehkosti rámu, možnosti co nejníže sedátko, nafukovací kola. Brzda byla k ničemu, nepoužívala se, dítě nemá v ruce takovou sílu, alespoň ze začátku. Pak přešla postupně na kolo a měla brzdu ve šlapkách.
http://www.nejlevnejsisport.cz/…p-15362.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame Strider - parametry stejne jako u @pannda (lehke-pry nejlehci na trhu 3kg, nafukovaci gumy, nizko sedatko, ktere se da velmi jednoduse upravovat dle vysky samozrejmne ) Jsme moc spokojeni ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Příspěvek upraven 25.01.16 v 17:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda ta odrážedla jsou úplně stejná
ještě Davídek je taky z této řady. Jinak náš brzdí dobře ![]()
- Citovat
- Upravit
Máme pro syna Strider bike, kupovali jsme ho, když měl necelých 18 měsíců, protože plastová motorka už ho nebavila. Takže jsme hledali nejmenší a nejlehčí koloodrážedlo. Máme nenafukovací kola, ale dají se dokoupit nafukovací, máme k tomu i delší sedlovku, takže vydrží dlouho. Teď v zimě na něm řádí na sněhu, protože jsme mu k tomu dokoupili lyže, takže užití veliké a syn spokojený. Mrkněte na stránky www.neobycejne.cz, mají tam srovnávací tabulku a u každého odrážedla poznatky, takže my vybrali právě tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mufina píše:
Máme Yedoo Tootoo už 4. rokem a spokojenost.
A nevadí vám, že jdou úplně protočit řídítka? Nás to tenkrát odradilo, když jsme kupovali odrážedlo malému..
- Citovat
- Upravit
@evullina @lupto @Fiialka holky, Já taky přemýšlím nad First bikem pro malou, ale je drobek, v dubnu bude Mít dva roky a má 84 cm, tak se chci zeptat, jak je to s nastavením výšky sedátka? Tam se dá myslím i pořídit nějaký adaptér, který to sedátko ještě sníží? Díky za odpovědi ![]()
- Citovat
- Upravit
Počkej si na jarní akci v Lidlu-prodávají pokaždé odrážedla podobná First biku, ovšem kolem 1000 kč. Nejlepší odrážedlo. Po dvou letech jsem ho za 700 prodala a lidi mi rvali ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 joo?? tak já si počkám tedy..a je kvalitní? Co koupím v lidlu, tak kvalita nic moc. Ale třeba některé věci se dají koupit dobře..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit