Rostoucí brusle pro dítě...ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rostoucí brusle pro dite...ano či ne?
Prosim mate zkusenosti zda jit do brusli ktere rostou s ditetem? Vetsinou se daji zvetsit-zmensit o 3 cisla..
nasi male 6let chceme poridit, rada bych s ni sla na let a ucila ji..ale jestli se tam disraneme do koncr sezóny 5×, nerada bych příští rok kupovala nove, ze z nich vyroste..proto bych sla do tech rostoucích..manzel rika, že slyšel, ze nejsou dobre..
Tak prosim o radu a zkušenosti zda na nauceni staci..zda tam treba ta nozka nelita..dekuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MišelkaX My je teda máme poprvé a ještě na nich nejela (zatím měla starší klasické od sousedů), ale kdo je má, tak je spokojený a na stadionu je jich vidět hodně.
Lítat nebude, když zvolíte správnou velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MišelkaX Máme je po dítěti z rodiny. To se na nich dobře naučilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je máme a jsme spokojení. Dokonce jsem je měla jednou půjčené (mám malou nohu) a bruslilo se mi dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupili jsme je dceri, byla 3× a jezdi jak mistr, jsou ji 4,velikost se meni snadno, noha nelita, spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme a jsme taky spokojení, už druhou sezonu a to jsou z druhé ruky. A že mi dělá velký scény s obouváním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je máme a naprostá spokojenost, z prvnich už dcera odrostla (vel.29-32), tak ji teď Ježíšek přinesl nové 33-36. Jsou na led i kolečkové, výměna nožů za kolečka i zvětšení velikosti je jednoduché, určitě můžu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme a klasika je klasika. koupila jsem z druhé ruky kožené kanady a krasobruslařské, prodám za stejnou cenu. v těch mini velikostech jsou praktivky minimálně ježděné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit