Jaké pleťové krémy používají ženy v zahraničí

461
24.12.18 12:22

Myslím, že je to hodně podobné jako tady. V ČR už seženeš spoustu kvalitních zahraničních značek. Řekla bych, že na to jakou používá žena kosmetiku nemá vliv kde žije, ale spíše co si může finančně dovolit. Nivea je všude, stejně tak La Mer… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
24.12.18 12:26

Od kokosoveho oleje az po hooodne drahe znacky, od „chemickych“ po prirodni…zalezi kde a kdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.12.18 12:31
@Martassek píše:
Myslím, že je to hodně podobné jako tady. V ČR už seženeš spoustu kvalitních zahraničních značek. Řekla bych, že na to jakou používá žena kosmetiku nemá vliv kde žije, ale spíše co si může finančně dovolit. Nivea je všude, stejně tak La Mer… ;)

Jj, to máš pravdu. Mě spíš právě zajímají značky, které tady neseženu. Zajímaly by mě ženy třeba ze severských zemí, Finsko, Island, Aljaška atd. :D Nebo třeba ženy z Ukrajiny. Vím, že je tam bída, ale ženy jsou tam kočky, tak jak to dělají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.12.18 12:32

Mě zaujala izraelská značka Ahava, není nejlevnější, ale koupím a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.12.18 12:43
@tzipora píše:
Jj, to máš pravdu. Mě spíš právě zajímají značky, které tady neseženu. Zajímaly by mě ženy třeba ze severských zemí, Finsko, Island, Aljaška atd. :D Nebo třeba ženy z Ukrajiny. Vím, že je tam bída, ale ženy jsou tam kočky, tak jak to dělají. :)

Jak to dělají? To není značkou kosmetiky, ale přístupem. Umět a hlavně chtít se pěkně namalovat a mít cit pro módu. Procestovala jsem kus světa a můj takový poznatek je, že paradoxně čím více na východ, tím upravenější ženy. Už velký rozdíl je mezi češkami a slovenkami. Neuvěřitelně udržované jsou polky a jak ty zmiňuješ ukrajinky. Zato třeba britky, nebo američanky, to je katastrofa. Samozřejmě všude jsou výjimky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35977
24.12.18 12:50
@tzipora píše:
Jj, to máš pravdu. Mě spíš právě zajímají značky, které tady neseženu. Zajímaly by mě ženy třeba ze severských zemí, Finsko, Island, Aljaška atd. :D Nebo třeba ženy z Ukrajiny. Vím, že je tam bída, ale ženy jsou tam kočky, tak jak to dělají. :)

To nebude krémem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.12.18 12:50
@tzipora píše:
Mě zaujala izraelská značka Ahava, není nejlevnější, ale koupím a uvidím.

Ahava je velmi dobrá. Používá ji spousta profesionálních kosmetiček. Ale žádný krém z tebe krasavici neudělá. Jde o celkovou péči o pleť. Zajít občas na kosmetiku, mít upravené vlasy, umět si udělat lehký make-up, zvolit padnoucí oblečení. To že je žena kočka, je vždy její celkový dojem. Tady kolikrát vidíš ženy s mastným odrostlým culíkem a kabelkou ke sportovní šusťákové bundě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
24.12.18 13:04

Ahava - vypadá dobře, ale to chemické složení - třeba tady https://www.ahava.cz/…a-vlasy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.12.18 13:27
@vin píše:
Ahava - vypadá dobře, ale to chemické složení - třeba tady https://www.ahava.cz/…a-vlasy.html

Té chemie je tam nějak hodně, že? Ale třeba Laverra mi vůbec nesedla, i když je údajně bio přírodní a já nevím, co ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.12.18 13:29
@Martassek píše:
Jak to dělají? To není značkou kosmetiky, ale přístupem. Umět a hlavně chtít se pěkně namalovat a mít cit pro módu. Procestovala jsem kus světa a můj takový poznatek je, že paradoxně čím více na východ, tím upravenější ženy. Už velký rozdíl je mezi češkami a slovenkami. Neuvěřitelně udržované jsou polky a jak ty zmiňuješ ukrajinky. Zato třeba britky, nebo američanky, to je katastrofa. Samozřejmě všude jsou výjimky…

Jj, fotky Ukrajinek nebo Rusek, kdy je venku mínus 30 a ony jdou v podpatkách a krátké sukni, nemají chybu. Já se snažím chodit v sukni, šatech a kabátu, ale s vlasy bojuji. Kvůli práci je nosím stažené, ale jako letušky si je neumím upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.12.18 13:38

Žiju v Asii a krémy si vozím z ČR. Protože tady mají skoro všechny s bělícím efektem :zed:

• Citovat
  • Upravit
1337
24.12.18 13:40
@lucenka píše: Žiju v Asii a krémy si vozím z ČR. Protože tady mají skoro všechny s bělícím efektem :zed:

Aha. A tady si zase přes ebay kupují ženy korejské krémy. :D Nebo by mě zajímalo, čím si ženy pleť ošetřují třeba v Karibiku. :D Niveou asi těžko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35977
24.12.18 13:42
@tzipora píše:
Aha. A tady si zase přes ebay kupují ženy korejské krémy. :D Nebo by mě zajímalo, čím si ženy pleť ošetřují třeba v Karibiku. :D Niveou asi těžko. :)

Ale ženy v každé zemi mají pleť jinou, je jiné podnebí a jsou jiné potřeby. Jetstli hledáš jak ze sebe udělat nějakou ženu co jsi viděla tak na fotce, tak to krém nezařídí-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.12.18 13:43
@tzipora píše:
Aha. A tady si zase přes ebay kupují ženy korejské krémy. :D Nebo by mě zajímalo, čím si ženy pleť ošetřují třeba v Karibiku. :D Niveou asi těžko. :)

Možná je mají uzpusobene pro evropský trh. Protože tady se právě prodávají i evropské značky ale uzpusobene pro ně.. Takže bělící efekt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1337
24.12.18 13:51
@pikola píše:
Ale ženy v každé zemi mají pleť jinou, je jiné podnebí a jsou jiné potřeby. Jetstli hledáš jak ze sebe udělat nějakou ženu co jsi viděla tak na fotce, tak to krém nezařídí-.
Špatně jsi mě pochopila. Nechci ze sebe dělat někoho jiného. Vím, že v jiných pásmech mají ženy jinou pleť. Myslím ale, že zrovna Ukrajinky, Maďarky nebo Slovinky budou mít pleť stejnou, co my.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí