Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@cancerka píše:
Upřímně řečeno, já tedy s tampony moc zkušeností nemám (sem tam použiji, ale není to pro mne nic příjemného). Sama netuším, co bych poradila své dceři, pokud by je chtěla začít používat. Pokud by se zeptala mě, těžko bych ji odradila od komunikace se mnou a posílala ji, ať si to zjistí od kamarádek, když to s nimi řešit nechce.
Takže bych dopadla asi podobně, zeptala se klidně tady na zkušenosti ostatních.
Dceru nemám, ale kdyby ve 14 chtěla radu, co používat, klidně bych ji vzala do drogerky a něco s ní koupila. Nebo bych maximálně konzultovala s kamarádkou, co má podobně starou dceru.
@M_Vladim píše:
Vyběhlo na boku - tak jsem sem schválně kouknul - a nezklamaly. Místo věcného tu a tu značku a tenhle typ se zas rozvíjí tanečky okolo.
Jo a mohla napsat ve 12, nebo v 9.
Nebo v devíti a jsem sám na dceru pomoc, pomoc (jestli je to trollení, tak se divím, že to trolla nenapadlo) - to bych to tu chtěl tedy vidět… ať se zeptá kámošek.
P. S. a ne, já to nejsem ani nemám dva účtyPříspěvek upraven 17.04.21 v 12:09
Tak ať se alespoň nevydává za ženskou ![]()
@Neilika píše:
Za rok bude ze zakona moct soulozit, takze „odpovednost“ ohledne vyberu menstruacnich pomucek bych na ni klidne nechala.
Nejake zkusenosti s mini tamponama uz ma, to je v tomhle pripade vyhoda. Jinak, zkus ji doporucit ty OB s takovou zvlastni latkou navrchu, prijde mi, ze se lip vytahujou, mohly by pro ni byt setrnejsi.
15 ji bude v září
@Bábrdl píše:
Tak ať se alespoň nevydává za ženskou
Byla to z mé strany spekulace, co by se mohlo vyskytnout. ![]()