Jaké těhotenské vitamíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.9.10 08:55

Ahoj, já jsem byla včera u gynekologa poprvé na těhotenské prohlídce. Jsem v 7. týdnu těhotenství a dali mi GS-Mamavit. Jsou v tom všechy důležité vitamíny, hlavně kyselina listová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
16.9.10 10:15

Ahoj muzu jedine doporucit mamavit. Stoji 140 Kč. Pro mimi je to nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
74
16.9.10 14:57

Ahojky ja jsem brala do čtvrteho měsíce jenom kyselinu listovou a ted beru Pregnacare plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haanaa
30.9.10 22:45

syntetické jsou málo platné

Mně výživáři doporučili Chlorellu, což je neúčinnější a nejkomplexnější přírodní zdroj živin.

Je v tom třeba i EPA a DHA a vše ostatní. Mohu potvrdit až neskutečné účinky narozdíl od těch komerčních syntetických věcí tohle je využitelné pro organismus matky i dítěte. Pěkně o tom píší třeba zde:

http://chlorellamrmia.blogspot.com/

opravdu stojí za pečtení, teorie je přesvědčivá a navíc je to pravda i v praxi!!! Studie uvádějí maximální vhodnost v těhotenství i při kojení a krom ohromného množství živin odvádí i škodliviny z těla. Fkt bomba.

• Citovat
  • Upravit
haanaa
1.10.10 12:15

koukej

vyzkoušejte tohle

• Citovat
  • Upravit
haanaa
1.10.10 12:15
  • Citovat
  • Upravit
1304
2.8.12 07:54

Ahoj Holky,
pomalu ale jistě jsme začali pracovat na druhým mimču. Tak jsem se chtěla zeptat jestli jsou nějaké vitamíny i před těhu a nebo stačí jen kys. listová? Vím, že čerstvé vitamíny jsou důležitější ale těch mám taky dostatek… Hlavně ať se po nich nepřibírá, v prvním těhu jsem brala GS Mamavit a byla to katastrofa… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
2.8.12 08:20

Kyselina listová bohatě stačí před těhotenstvím i pak v něm, není potřeba do sebe ládovat tablety, radši ovoce a zeleninu ;) Ženy v naší zeměpisné šířce mají dost pestrou a vyváženou stravu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.8.12 08:25

Ahoj,
také se připojuji ke kyselině listové a bohaté stravě. Jídlo dokáže být „lékem“ a přírodní vitamíny se tělu vstřebávají mnohem lépe, než tabletkové.
Pokud nemáš nějaké chronické onemocnění nebo jinou komplikaci, vsaď na zdravou, bohatou stravu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
2.8.12 08:31

Holky díky letím do lékárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
2.8.12 08:45

Já jsem zastáncem Femibionu - moje tělo neumí zpracovat nenaštěpenou listovku, takže pokud bych brala obyčejnou listovku, je to naprosto k ničemu. Touto mutací trpí nějakých 30-40% lidí, takže je docela hodně rozšířená :).

• Citovat
  • Upravit
10631
2.8.12 08:52

Ahoj, já beru Calibrum mami. Od doktora mám předepsané železo a beru ještě magnesium. Ze začátku těhotenství jsem brala jodid a listovku.
Včera mi sestřička doporučila GS Mamavit, ale už to do konce těhotenství měnit nebudu a zůstanu u toho Calibra :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.8.12 09:05

Před těhotenstvím jsem brala samotnou listovku, teď to střídám, už jsem měla Calibrum babyplan, teď mám chytré miminko, ale to mi vůbec nevyhovuje, tak se asi vrátím zpět k tomu calibru

• Citovat
  • Upravit
29436
2.8.12 09:09

Důležitá je kyselina listová jako prevence poruch CNS, pokud normálně ovoce a zeleninu jíš, tak bych nic dalšího nebrala, není to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.8.12 09:13

Já beru Femibion. Před těhu jsem ho brala asi 3 měsíce na „vyčištění“ po antikoncepci a teď ho beru tak nějak pravidelně. Trochu jsem měla problém s krví ve 2.trimestru (nějaká mutace), ale i tak mi všichni dr. říkali, že ten Femibion stačí a nic jiného brát nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí