Jaké vitamíny pro posílení imunity dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
30.1.18 09:42

LR

Mám výborné zkušenosti s přípravkem pro děti od LR. Tam je ale potřeba znát distributora. LR je německá firma. Myslím, že dnes už hodně známá. Nejvíce prodávají aloe vera. Potom bYch se taky spolehla na OKG a jejich KIDS multivitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 21:16

Goji

Doporučuji Ramissio Goji - kustovnici čínskou ve formě sirupu. Úžasný produkt, který má spoustu blahodárných účinků. Je bez chemikálií. Dále pak Ramissio imunity. Opravdu vřele doporučuji na základě mnoha zkušeností. Pro více info pište na e-mail cernamarga@seznam.cz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.18 10:57

Ramisio

Ramisio jsem pila sama. Nevím, jak by na ně reagovali děti. Ale je krásně oranžové, přiměřeně sladké. Takže myslím, že dobře. Teď jsem doporučila švagrové OKG Kids multivitamíny, o kterých jsem psala. Ona sama používá něco z Justu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 13:53

Děti budou reagovat velmi dobře. Doporučuje se ale dětem až od 3 let. Určitě ale neublíží i ve věku dřívějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.2.18 13:56

My meli imunoglukan a byla furt nemocná. Ted jedla vitamíny od vibovit bonbónky a drží se ;).Tak třeba trochu pomohly, i když to někdo zatracuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 09:22

@Jolula je to 100% šťáva z plodů Goji, má zdravotní certifikaci. Koncentrace výživných látek v ovoci Goji je tak vysoká, že 25 ml šťávy spolehlivě pokryje denní dávku potřebných látek. Snižuje únavu a vyčerpání, přispívá ke správné funkci imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu, funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní a kůže, k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Také k udržení normálního stavu zraku. Kolegyně se díky Goji zbavila lupénky. Referencí je hodně, spoustě lidí pomohlo Goji z různých problémů a nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.2.18 09:57
@Marlenka42 píše:
@Jolula je to 100% šťáva z plodů Goji, má zdravotní certifikaci. Koncentrace výživných látek v ovoci Goji je tak vysoká, že 25 ml šťávy spolehlivě pokryje denní dávku potřebných látek. Snižuje únavu a vyčerpání, přispívá ke správné funkci imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu, funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní a kůže, k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Také k udržení normálního stavu zraku. Kolegyně se díky Goji zbavila lupénky. Referencí je hodně, spoustě lidí pomohlo Goji z různých problémů a nemocí.

Máš Marlenko další příklady, s čím Goji pomohla? Pili jsme jí nárazově. Osobně mě zajímá únava a myomatická děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 14:59

@Romčabur
Určitě mám, můžete mi napsat Váš email? Něco Vám k tomu napíšu a pošlu Vám prezentaci, kde je podrobný popis Goji a také na co všechno je sirup dobrý. Můj email je cernamarga@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.3.18 11:38

To čtu poprvé? Co to Je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.3.18 14:10

Dceři dávám Natures aid KIDZ Multivitamíny, které jsou přírodní a máme s nimi dobré zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 15:38

Od známé jsem slyšela dobré recenze na Imunotrofinu. Koupila jsem ji dětem a zatím
jsou bez nemocí.. přitom před tím jsme s tím dost bojovali. Dcera zameškávala školu
skoro každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.10.18 15:48

Vitamin D3 společně s K2: máslo od krav, které se pasou na zeleném (např. toto: http://www.bazalkahk.cz/…ozvoz-po-hk/)
Domácí vývary z kostí (hovězí, kuřecí, rybí, opět pouze ze zvířat, která se pásla a z ryb divokých, ne z chovů) - používat místo „masoxů“ do omáček, na polévky atd.
Domácí ovoce a zelenina, syrová, šetrně dušená ale i mléčně kvašená.
Kombucha.
Mléčné výrobky pouze kysané a od zvířat ne na obilovinách, ale z pastvy.
Vejce od volně chovaných slepic.
Domácí kváskový chleba.
Sůl používat nerafinovanou šedou bretaňskou mořskou. Žádná bílá mouka, žádný rafinovaný cukr (ze sladidel povoleno menší množství třtinové šťávy - panely, javor. sirupu, domácího medu-ten pouze do jídel dělaných zastudena), žádné průmyslově zpracované potraviny, vč. ml. výrobků jako slazené jogurty, lipánky apod.
Obiloviny předem na 12-24 hodiny namáčet v kyselém teplém roztoku (teplá voda s přidáním domácí syrovátky nebo citronové šťávy).

Dá se tak vařit chutně a přitom zdravě, jen je potřeba plánovat trochu dopředu, tak 2 dny, co se kdy bude vařit.

Ale třeba ty vývary jsou imunitní bombou. Dělám v pomalém hrnci, šoupnu ho někam, kde nepřekáží a nechám kosti společně s cibulí, mrkví, vodou, lžící octa, příp. kořením a zelenou petrželí táhnout asi 2-3 dny. Pak zamrazuju pro pozdější použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.9.20 19:52

Já jsem začala nakupovat všechny vitamíny na internetu (nutraday) lepší ceny než někde v lékárně a nejvíc se mi osvědčili, většina toho co nabízí je z USA… Beru tam i pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
17.10.20 18:09

Je něco z toho vhodné i pro děti? Nikdy zatím žádné vitamíny nebraly takže bych chtěla zvolit nejlépe něco na přírodní bázi.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
22.10.20 18:59

@Kikinka01 Jestli potřebuješ vitamíny pro děti, tak se podívej na kozí kolostrum od betuli. Je to podle mě nejšetrnější doplněk, který se dá pro děti sehnat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML