Jaké vybrat nože?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
654
13.12.11 11:38

Jaké vybrat nože?

Zdravím všechny, po dlouhém dumání, co koupit tchýni k Vánocům, jsme se rozhodli pro sadu nožů. Já jsem chtěla keramické, ale manžel je proti, že je mamka hned zničí :lol:. Takže hledám klasické nože, které by bylo možné mít v myčce a alespoň pár let vydržely. Ideálně aby bylo možné je koupit v nějaké sadě (cca 5ks základních nožů). Cenově 1500-2000Kč za sadu 5ti nožů. Zatím jsem koukala akorát na Fiskars Functional Form , nebo Fiskars Takumi. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
13.12.11 11:42

Máme Fiskars, je to to nej co mužeš koupit…loni jsme je taky dávali tchánovcům…
Za mě keramika ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.12.11 11:46

Taky máme Fiskars.Mě se líbí ty první v černém stojanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.12.11 11:55

Já jsem si teď kupovala tyhle a jsem nadmíru spokojená..
 http://www.eva.cz/…essor-p1127/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
13.12.11 11:59

za mne tescoma nože ale kolik by vyšla sada nevím dostala jsem je ke svatbě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.12.11 12:04

Mám taky fiskars a pak keramické drahé a jsou naprosto skvělé, mám pocit, že nezničitelné a myju je v myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.12.11 12:05

Tak mě Ježíšek přinesl keramické a jsem nadšená :dance: ,jeden zničil překvapivě tatínek :P A jestli teda keramické nee,tak ty Fiskarsky jsou špičkové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.11 12:07

Dice, Lidus, diky za pozitivni zkusenost. Ja treba osobne mam doma keramicke a jsem spokojena, ale pro tchyni asi bude lepsi ta klasika.
Peggy, ty vypadaji pekne, ale prijdou mi nejake levne na to, kolik jich tam je. Bojim se, aby neco vydrzely.
Evi, jak dlouho ty Tescoma noze mas? Pisou zaruka 5let, tak to by snad slo. Sadu bychom si kdyz tak „vyrobili“ sami - koupime blok a dokoupime noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.12.11 12:09
Lena007 píše:
Dice, Lidus, diky za pozitivni zkusenost. Ja treba osobne mam doma keramicke a jsem spokojena, ale pro tchyni asi bude lepsi ta klasika.
Peggy, ty vypadaji pekne, ale prijdou mi nejake levne na to, kolik jich tam je. Bojim se, aby neco vydrzely.
Evi, jak dlouho ty Tescoma noze mas? Pisou zaruka 5let, tak to by snad slo. Sadu bychom si kdyz tak „vyrobili“ sami - koupime blok a dokoupime noze.

Já jsem se taky bála, že to budou šmejdy, ale jsem fakt překvapená, perfektně sedí do ruky a jsou lehký.. Za tu cenu opravdu super nákup… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
13.12.11 12:10

máme je skoro rok a pořád „koušou“ každej kdo je vzal do ruky se řízl.. protože jsme byli zvyklí na tuponě ale tohle je fakt lahoda mít pořádný nože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.12.11 12:21
  • Citovat
  • Upravit
NumLock
13.12.11 12:22
Lena007 píše:
Zdravím všechny, po dlouhém dumání, co koupit tchýni k Vánocům, jsme se rozhodli pro sadu nožů. Já jsem chtěla keramické, ale manžel je proti, že je mamka hned zničí :lol:. Takže hledám klasické nože, které by bylo možné mít v myčce a alespoň pár let vydržely. Ideálně aby bylo možné je koupit v nějaké sadě (cca 5ks základních nožů). Cenově 1500-2000Kč za sadu 5ti nožů. Zatím jsem koukala akorát na Fiskars Functional Form , nebo Fiskars Takumi. Poradíte?

Ahoj,dostanu pod stromek,ale vybíral manžel,tak nevím které vybral,rozhodně je to ale tato značka,přála sem si je ;)

• Citovat
  • Upravit
7805
13.12.11 12:26

Loni jsme kupovali našim keramické nože a chválí si je.Letos dostanou pod stromeček keramické nože tcháni. :mrgreen:
Jo a nože by se neměli mýt v myčce ne?Jsem někde slyšela že se to ostří rychle tupí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.12.11 13:04

ty fiskars má tchýně a jsou taky moc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.12.11 14:56
kacudka píše:
Jo a nože by se neměli mýt v myčce ne?Jsem někde slyšela že se to ostří rychle tupí.

Nemely by. U nekterych je to vylozene napsano, u nekterych prave to klasicke lze myt v mycce. A tchyne myje hlavne v mycce a nemuzu ji naridit, at to myje rucne :mrgreen: Tak proto shanim do mycky.

madi píše:
tescoma má i sady:

Jee, diky, to jsem nejak nenasla.

Dneska vecer to prokonzultuju s manzelem a budeme vybirat mezi temi Fiskars a Tescomou. Jinak za sebe uvazuju, ze si objednam tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák