Stan Loap Skaun?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2904
12.12.11 13:06

Stan LOAP SKAUN???

Zdravím všechny, hlavně ty, co alespoň občas kempují :-) S manželem máme chuť si pořídit stan, jsme 2 dospělí a 1 dvouleťák, takže jsme si říkali něco rodinného pro 4 (abychom se pohodlně vlezli a třeba nás bude v budoucnu víc). Nejse zatím žádní trempíci, takže jsme si říkali do záčátku něco i cenově přijatelnějšího, třeba nás to chytne a časem pořídíme něco dražšího „kvalitnějšího“, do začátku jsme si říkali zlatý střed? Co vy na to, máte někdo zkušenosti.

Líbí se nám tento http://stany.heureka.cz/…specifikace/#… myslím si, že to není špatná značka, že dělají kvalitní věci a je za slušné penízky,tento mi přijde stejný, netuším rozdíl popř. se mi ještě líbil tento http://stany.heureka.cz/…k-springs-4/.

A poslední dotaz, ať to vezmu vše, co spacáky, třeba teď jsme kupovali pračku a dostali jsme k tomu husky spacák, asi docela obyč, ale vypadá dobře. Opět netuším, hledám radu, našla spacáku opět od loapu do tisícovky, přišlo mi, že na to naše letní víkendové přespání by to mohlo stačit???

Omlouvám se, nějak mi to nešlo stručně, budu ráda za každou radu, to víte, Ježíšek bude asi nadělovat i po Vánocích :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
12.12.11 13:16

Ahoj, tak přímo s Loap zkušenost nemám, ale zkus mrknout na Pinguin. Je to český výrobce, máme od nich už druhý stan. Ten první jsme prodávali jen proto, že jsme se už nevešli. Mají asi tři řady co se týče ceny i kvality. Spacáky mají taky. Ten druhý se nám podařilo v akci za asi třičtvrtě běžné ceny. Jen si nevzpomenu kde..Nebylo to přímo u výrobce ale Outdoor cosi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.12.11 13:21

no ještě to prozkoumám, letmým pohledem bychom se cenově dostali úplně jinam, neříkám nikdy, ale zatím ještě netuším, jak nás to chytne a jestli ho budeme využívat, to by pak byly docela vyhozené penízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:22

No a u spacáku se musíš dívat na ty teploty a určení. Každý výrobce má několik typů. My máme všichni třísezónní(jaro,léto,podzim). Mají extrém tak -10 - -20C. Ty letní teda nic moc. Tak možná na kolo, že jsou lehké ale já bych v tom v létě zmrzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:25
Miňulka píše:
no ještě to prozkoumám, letmým pohledem bychom se cenově dostali úplně jinam, neříkám nikdy, ale zatím ještě netuším, jak nás to chytne a jestli ho budeme využívat, to by pak byly docela vyhozené penízky

No jasně porovnávej, hlavně kontroluj ty vodní sloupce, a určitě dvouplášťový, tj. ložnice+tropiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.12.11 13:29

no já jsem právě taky zmrzlík, tak asi trochu přitrvdíme a ten stan vím, že rozhodně dvouplášťový a radši žádný no name, alespoň trošku značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:38

No kdybych měla volit mezi těma dvouma cos vybrala tak bych asi šla do toho colemana… Ale od toho Pinguina z té trekkingové řady nestojí teda zas o tolik víc. A já jsem 6 let starý stan prodala za polovinu původní ceny. Ale už ti s ním dám pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:40

Jo a kvalitní a cenově dostupné spacáky má Jurek. Jeden máme. Stál cca 1200 a pro děti máme Husky kids Merlot, byly do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:42

Jéé beru zpět colemana néé ten má mizerný vodní sloupec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.12.11 13:45

Díky, tak my to ještě prozkoumáme, máme ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 13:47

Už jsem to našla na OUTDOOR-SHOP.CZ mají Pinguin Campus 4 za 3390. Tam jsme kupovali i ten náš ale jiný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.12.11 13:52

super stany dělá jurek sport -vydržel i 3denní liják v rumunsku,mají celkem velký výběr, tak koukni, budeme asi muset koupit větší, protože dvojky se v tom stanu nějak rozvalují :mrgreen:
 http://www.jurek.cz/…yrobky/stany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.12.11 13:55

jo a ty spacáky - v létě spaly dítka v obyč. spacáku, co mají doma na spaní :lol: ,nicméně, opravdu když bylo teplo, já byla spokojená se spacákem koleman, ale po těch 13letech už to není co to bývalo, manžel má teď od treksportu a taky nestál více než tisícovku a je dobrý, ty tvoje neznám, to by člověk musel vidět na živo a osahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 14:06

No my zas jezdíme zásadně když je zima a prší tak to vybavení máme otestovaný. Letos bylo opravdu úžasné léto :cert: Ale jednou jsme se i vykoupali v rybníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.12.11 14:11

jinak my jezdili, když jsme měli dovolenou :lol: nehledě na počasí, to teplo bylo jen letos s dětmi na 3 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák