Stan Loap Skaun?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2904
12.12.11 14:21

moc díky za tipy :-D na jurka jsem už taky slyšela chválu, ale to i na colemana, i když to člověk asi musí brátu kus od kusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 14:49
Miňulka píše:
moc díky za tipy :-D na jurka jsem už taky slyšela chválu, ale to i na colemana, i když to člověk asi musí brátu kus od kusu

No ona většina výrobců má několik řad. Chce to prostě vybrat ten správný poměr cena/výkon. Coleman nemusí být špatný ale jiný model, a ta cena bude zas jinde. Podle mě je to drahý, na to že má 2000 vodní sloupec na tropiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.12.11 14:52

Jo a dobrá vychytávka je u stanu, když jde postavit bez ložnice. Tzn. že postavíš napřed tropiko a ložnici jen zavěsíš. Výhoda, je, že když stavíš v dešti (jako my furt :twisted: ), nemáš ložnici mokrou. Popř. na nějaké nouzové přespání spíš jen pod přístřeškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.12.11 21:43

Ainy moc díky za vyčerpávající rady, no původně jsem si byla jistá, že jeden z těch dvou to bude a ten coleman se mi začínal líbit i víc, teď nevím vůbec nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.11 06:43

jee tak promin :-). My jsme prave ten vetsi stan +spacaky pro deti kupovali letos tak to mam jeste v zive pameti. Bez deti se spavalo pod sirakem do listopadu,o starost min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
13.12.11 08:00

ježiš, to se neomlouvej, já fakt děkuji, to byl kompliment :-) pod širákem??? koukám radí mi odborník na slovo vzatý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.11 11:52

Tak když to máš tahat na zádech, nebo každý ráno nepromokavě balit do lodě tak je lepší bez stanu… ale tak s děckama to hold nejde. Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
17.12.11 21:41

No já jsem asi taky děcko, na vodu nejezdíme a představa dovolené pod širákem mě úplně neláká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.12.11 08:44

Tak uznavam ze jako rodinna dovolena by to bylo prinejmensim divny :-). Jsme jezdivali s kamaradama na cundry,vodu a tak. Ale v ramci te dovolene pod stanem urcite necham i deti si to vyzkouset. Az budou trochu vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák