Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
moc díky za tipy
na jurka jsem už taky slyšela chválu, ale to i na colemana, i když to člověk asi musí brátu kus od kusu
Miňulka píše:
moc díky za tipyna jurka jsem už taky slyšela chválu, ale to i na colemana, i když to člověk asi musí brátu kus od kusu
No ona většina výrobců má několik řad. Chce to prostě vybrat ten správný poměr cena/výkon. Coleman nemusí být špatný ale jiný model, a ta cena bude zas jinde. Podle mě je to drahý, na to že má 2000 vodní sloupec na tropiku..
Jo a dobrá vychytávka je u stanu, když jde postavit bez ložnice. Tzn. že postavíš napřed tropiko a ložnici jen zavěsíš. Výhoda, je, že když stavíš v dešti (jako my furt
), nemáš ložnici mokrou. Popř. na nějaké nouzové přespání spíš jen pod přístřeškem.
Ainy moc díky za vyčerpávající rady, no původně jsem si byla jistá, že jeden z těch dvou to bude a ten coleman se mi začínal líbit i víc, teď nevím vůbec nic ![]()
jee tak promin
. My jsme prave ten vetsi stan +spacaky pro deti kupovali letos tak to mam jeste v zive pameti. Bez deti se spavalo pod sirakem do listopadu,o starost min.
ježiš, to se neomlouvej, já fakt děkuji, to byl kompliment
pod širákem??? koukám radí mi odborník na slovo vzatý…
Tak když to máš tahat na zádech, nebo každý ráno nepromokavě balit do lodě tak je lepší bez stanu… ale tak s děckama to hold nejde. Zatím.
No já jsem asi taky děcko, na vodu nejezdíme a představa dovolené pod širákem mě úplně neláká
Tak uznavam ze jako rodinna dovolena by to bylo prinejmensim divny
. Jsme jezdivali s kamaradama na cundry,vodu a tak. Ale v ramci te dovolene pod stanem urcite necham i deti si to vyzkouset. Az budou trochu vetsi.