Internetová podvodnice - hledám podvedené pro reportáž do TV

473
13.12.11 11:10

Internetová podvodnice - hledám podvedené pro reportáž do TV

Sháním lidi podvedené paní Vašákovou při nákupech přes internet, ochotné podělit se o své zkušenosti s touto podvodnicí v reportáži TV NOVA. Pokud si nejste jisti, zda je to osoba, která podvedla i vás, více informací o ní naleznete zde
http://dvojcata.cz/node/690704
https://www.emimino.cz/…inocz-59600/
Pomozte ochránit ostatní maminky a zarazit tohle okrádání…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.12.11 18:23

Dobrý den,
pokud p. Vašáková vystupovala i pod emailem lida.prskalova@seznam.cz … číslo účtu 204724449/0600 (což je podle diskuzí tady, hodně opakované číslo podvodice). Určitě se nebráníme vystoupit v TV …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.12.11 19:35

byla bych ochotná, ale mě peníze vrátila na úkor jiné maminky :( což mě mrzí snad ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
botulin
13.12.11 20:30

I já bohužel patřím mezi okradené a jsem ta, které se podařilo celou věc dostat na policii. Nechci vystupovat na kameru, ale ráda poskytnu veškeré informace, materiály a pod.

• Citovat
  • Upravit
botulin
13.12.11 20:31

A vím o další mamince, která bude ochotně mluvit i na kameru, sama patří mezi okradené

• Citovat
  • Upravit
473
13.12.11 21:16

Jeva, tak to vůbec nevím jestli to je ona, na Dvojčatech jsem toto jméno ani číslo účtu nenašla, ale jméno si může vymyslet jaké chce a při tom množství účtu, co má, bych se nedivila, kdyby měla další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 21:22
botulin píše:
A vím o další mamince, která bude ochotně mluvit i na kameru, sama patří mezi okradené

Super, pokud znáš další lidi, tak se jich prosím poptej, případně je odkaž sem. Kdyby nebyli ochotni mluvit na kameru, postačí alespoň zkušenosti s Vašákovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 21:25
Buď ráda, že ti to vrátila. Je to sice smutná realita, ale tu maminku by okradla tak či tak a spokojeně by si za to žila, tak splatila alespoň jeden dluh… Třeba jí to zarazit! :cert:
Lejlinka píše:
byla bych ochotná, ale mě peníze vrátila na úkor jiné maminky :( což mě mrzí snad ještě víc…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
botulin
13.12.11 21:33

Pokud chcete , není problém, abych Vám zkušenost s Vašákovou taky popsala, popř. dodala emaily, informace, kam jsem posílala platbu, apod., ale mluvit na kameru nechci. Možná bude nejlepší, když se mi ozvete na mail. Když jsem dávala dohromady oznámení na policii, komunikovala a shromažďovala jsem údaje i o dalších podvedených maminkách. Nechci sem veřejně toho moc vypisovat.

• Citovat
  • Upravit
473
13.12.11 22:05

Založila jsem e-mail, speciálně pro poškozené Vašákovou.
Byla bych taky ráda, kdyby lidi, ochotní vystoupit v TV, nechali na sebe telefonický kontakt se jménem, případně doplňující info - popis svého „nákupu“. *********@seznam.cz
Ostatní klidně můžete psát zkušenosti s touto podvodnicí.
Pomozte mi ji „proslavit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 22:12

CuracaoGirl: Je, tak teď jsem našla, že by to měla být ona. Tak prosím jestli bys mi mohla napsat kontakt na sebe na **********@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.11 09:46

mám pro vás email ale na **********@sez­nam.cz to nejde odeslat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
botulin
14.12.11 12:20

asi je špatně mail, taky to nejde odeslat

• Citovat
  • Upravit
473
14.12.11 14:26

To je divne, me dneska 2 maily prisly :/ Zkusim nastavit neomezenou schránku, jestli to co pomůže. E-mail je správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.12.11 14:29

Mám problém!

Vrátila jsem se před chvíli z policie, kde jsem se odkazovala na trestní řízení v Táboře a číslo jednací, které je uvedeno na Dvojcata.cz a ukázala jsem ČÚ 43–8549640247/0100, na které jsem peníze posílala (uvedeného taky na Dvojcata.cz jako účet Vašákové). Řekli mi ale, že volali pánovi, který vyšetřování vede, a o tomhle účtu ještě neslyšel. Protože to berou zatím jako spekulace, že jde opravdu o Vašákovou, musela jsem podat trestní oznámení zvlášť… Teď zase budu muset asi dávat dohromady maminky, které posílaly peníze přímo na toto ČÚ a snažit se dokázat, že jde skutečně o ni - mě z toho klepne…
Z toho vyplývá, že dokud nebudu mít jistotu, že jde fakticky o Vašákovou, nemůžu to dát do televize - Ikdyž jsem si na 99,9% jistá, že to je ona.
Buď s tím budu muset nějakou dobu počkat, než seženu dostatek maminek a důkazů proti ní nebo ještě jedna možnost by byla, kdyby to s tou TV přebrala nějaká jiná maminka, která má 100% jistotu, že ji okradla právě Vašáková.

Moc nevím, co teď, ale každopádně dále piště na **********@seznam.cz, čím více bude informací, tím líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák