Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A jak jste byli spokojeni?
děkuji
Mám čaj s chaluhou, když se hodně ocitronuje a omeduje, ztrácí sice svůj efekt, ale dá se i vypít. ![]()
Hodně čajů, spokojená. Zelené mě nenadchly, ale ty obecně nemám ráda.
Řekla bych, že je to kvalita za rozumnou cenu, nakupovala jsem tam loni i na Vánoce, má moc hezké balení.
Brala jsem koření - peperoncino, chilli kroužky, medvědí česnek, maďarský guláš, sušený kopr… a vše supr
tátovi jsem kupovala bonbony a sušené plody, bonbony takové obyč, ze sušených plodů mi moc chutná moruše. Manželovi propolisový masážní krém, ten je supr. Jinak z dřívějška znám i čaje a řekla bych, že je to taková sypaná klasika, nenadchne, neurazí ![]()
Koření (6pytlíčků v jedné krabičce) - dobré, spokojenost a pak bylinkové čaje - nebyly špatné, ale už jsem pila lepší. Třeba víc mi chutná Sonnentor - některé druhy teda.
Ja mam odzkouseny caj podle znameni zverokruhu a nejaky na traveni..
Polevkove koreni od nich je super.je to susenaq zelenina a bylinky
Ja mela Cistici caj s cervenou repou a byl teda strasne hnusnej, ani jsem to nedopila a vyhodila…
Čaj pro kojící matky — naprosto úúúúžasný, doporučuju!!!
všecky ostatní obsahují lékořici a vůbec mi nechutnají… tenhle má příjemnou chuť, jakmile jsem ho objevila, malému to zlepšilo prdíky…
pila jsem ho pak i po ukončení kojení, protože mi chutnal.
díky za připomenutí, musím si objednat zásobu, za tři týdny rodím ![]()
@budi píše: Čaj pro kojící matky — naprosto úúúúžasný, doporučuju!!!
všecky ostatní obsahují lékořici a vůbec mi nechutnají… tenhle má příjemnou chuť, jakmile jsem ho objevila, malému to zlepšilo prdíky…
pila jsem ho pak i po ukončení kojení, protože mi chutnal.díky za připomenutí, musím si objednat zásobu, za tři týdny rodím
Lekorici?
To bude spis asi fenykl ne? ![]()
@budi pro kojící? hmmm… tak to okouknu.. já mám sice čas do jara, ale kdo je připraven není zaskočen ![]()
Tak 15 druhu caju a par druhu sirupu a velka spokojenost - chutna mi i ten vyse uvedeny cistici caj s cervenou repou ![]()