Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte zkušenosti s těmito botami? Kde se dají vyzkoušet v lokalitě Praha 5, Praha 6 nebo Kladno? Promočí se v zimě? Se zimními máme zkušenost se Superfit, ty ale nedělají kožené a malé moc nesedí, Geox - koupila jsem starší jako náhradní a byly super, ale už taky nevidím nikde v kůži, Ecco - malé sedí nejlépe, ale už druhé jsem reklamovala, tentokrát mi byla reklamace dokonce zamítnuta, takže už je nechci. Docela mě zaujaly boty Protetika, nebo poradí nějaké jiné, se kterými jste spokojené? Malá bude mít letos velikost tak 28 - 29, má úzkou nohu, úzký kotník, ale širší lýtko, takže ve většině jí noha kloktá, nebo je má těsné přes lýtko ![]()
Ahoj boty značky Protetika jsem koupila malému na podzim a spokojená s nimi rozhodně nejsem. Malej měl věčně studené nohy takže musel mít dvoje ponožky a na jedné botě se nějak divně krčí jazyk. Takže já boty značky protetika nikdy nekoupím PS:tyto boty nebyly zrovna nejlevnější staly 700,– kč Asi jsem Tě moc nepotěšila ![]()
My měli tuto značku na sandálky a na podzimní botky a byli jsme spokojeni ![]()
Protetiky jsme měli, ale byly úzké, pro vás by byly asi dobré, malá je cvalík. Tak jsme je nosili jen párkrát, ale jinak jsem si nestěžovala, nožky měla teplé, jen mi vadilo, když jsem viděla, že je má prostě nacpané. Koupili jsme Pegres kožené, mají více typů, pro úzkou nohu, pro vysokou a tak. A sněhule Reima k tomu, ty jsou fajn. Oboje jsou fajn a teploučké.
Protetika máme podzimní a jsem spokojená - malý má vysoký nárt a byli jediné do kterých se pohodlně vešel.
Já kupuju protetiku, měli jsme jarní a podzimní má teď, zimní jsou připravené k použití, až nasněží. Nám vyhovují.
Přidávám se, malá má od malinka jen Protetiku a teď na zimu koupíme zase, jsme s ní moc spokojení ![]()
Ahojky ozivuji diskuzi, koupila jsem male jarni botky od protetiky, libily se mi vzhledove a hlavvne se do nich hezky vesla, co je mi ale divne, ze i pri vcerejsich 17stupnich mela po prixhodu domu chladne nozky, mela puncosky, a bavlnene ponozky, cim to muze byt???z klasickych kocarkovych capacku mela vzdy nozky teple
@Ajinka91 my jsme tenhle problém měli u malých, nebo hodně tvrdých bot. noha se v tom nemůže pořádně hýbat a je pak studenýá, neprokrvená. měla jsem protetiky v ruce jednou, moc hezké boty, ale pravidlo číslo jedna, že se bota musí dát ohnout, jako když řdímáš houbu teda nesplňuje ani náhodou.. příště zkus něco měkčího, třeba superfitky..
Me prijdou dost ohebne mame backurky Fare a jsou ohnout temer nastejno.Ja jsem prave studovala na co davat pozor kdyz se kupuji prvni boticky, ![]()
Je fakt ze zatim tape sporadicky dlouho jeste nevydrzi, vetsinou sedi v kocarku pak chvili tape
@Ajinka91 http://www. svetdetskeobuvi. cz/zbozi/4826/Detska-obuv–detske-boty---celorocni-Protetika-LIN měla jsem v ruce asi tyhlety a byly tvrdý jak ďas..
@Krrysa no podrazku majibpodobnou mozna stejnou ale ohebna je akorat ta spicka je tuzsi, my u nas nemame tolik na vyber, superfity u nas nemaji, mame tu specializovany detsky kram Boticku, jenze tam mi pani cpala takovy boty co vypadaly jak backory, nemely poradnou podrazku a a zvysenou spicku kvuli okopavani, trvrdila mi proste ze to jsou boty na prvni krucky a nemohla jsem ji rozmluvit ze se mi nelibi a ze se mi tam libily nejake svycarske to mi tvrdila ze pro nas nejsou ze by ji byly velke ze ji staci 18,a vubec nebrala v potaz stelku protetiky mame 20 a jsou je dobre
tak pak u nekoho takovyho nakupujte
@Ajinka91 je to blbý, u vyzkoušenýho modelu pak stačí změřit nohu apodle délky stélky objednat po netu. no ono právě jde o to, aby ty boty byly ohebné jakoby před špičkoua pak aby šly ohnout i do stran, jako když ždímeš houbu. ber to tak, že v těch capáčkách je noha v měkku, úplně, v botě ne, takže se tak nemůže hejbat a vždycky bude studenější. doporučuju při koupi botiček si udělat vejlet do ětšího města…
já jezdím do prahy sem : http://www.detskeboty.cz/
A jsou spon nejaky vlozky ktery hrejou nejaky termo? nebo zkusim dat frote ponozky no, kdyz u nas je to slozity nemuzu objednavat pres net obula jsem ji to dvou z sesti zkousenych boticek, ma sirsi chodidlo a jeste vysoky nart