Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ajinka91 a odkus jsi? froté ponožka bude určitě fajn, o termo vložkách nevím…
@Krrysa kousek od Usti ale kdyz tam ted radi spalnicky tak se mi tam nechce, aspon vim nac davat potom vetsi pozor zohybam jim tak ty boty ze budou koukat
Oživuji diskusi.
Jakou zn. zimních bot kupujete???
Zkušenosti.
Já loni koupila zn.Fare a byla jsem naprosto spokojená, letos bohužel neměla paní prodavačka neochota sama, my vnutila zn. Protetika s tím, že už zimní boty nebudou (kupovala jsem je cca konec října) v P…u má paní stále problém s tím, že už boty nebudou, na jaře neměla boty na jaro, ale sandálky, začátek léta jsem dostala, že už sandálky nejsou a konec prázdnin neměla boty na podzim, ale bačkorky do školky.
Asi jsem exot, že nevím kdy se jezdí nakupovat botičky.
Bohužel nejsem jediná kdo má na tuto prodavačku stejný názor a přestávám tam nakupovat, holt pan majitel přijde o další zákaznice, když neumí motivovat pracovnici, aby dělala a nekecala na kávě naproti v kavárně.
Loni si byla paní radši nakupovat na Adventních trzích a já tam půl hodiny čekala než se objevila.
Ale má chudák strašně práce a nestihne se ani najíst.
Asi jí v tom překáží nenaceněné zboží na pultu.
A zákaznice co chtějí boty pro svoje děti.
Ale k zn. Protetika - už nikdy víc, ani kdybych je měla dostat zdarma.
Syn v nich má zmrzlé nožičky až to hezké není, mám pocit, že kožíšek je tam jen jako okrasný prvek a ne na zahřátí. ![]()
Měla už Pegres, Essi, Baťa, Superfity, Primigi, Ecco. Lepší jsou látkové s goretexem. Vydrží i chození v totalitních louzich. Superfity jsou užší. Primigi a Ecco byly nej. Ale drahé. Zbylé byly kožené bez membrany. Takže do města dobrý, na blbnutí moc ne.
@valentynk píše:
Oživuji diskusi.
Jakou zn. zimních bot kupujete???
Zkušenosti.
@valentynk píše:
Já loni koupila zn.Fare a byla jsem naprosto spokojená, letos bohužel neměla paní prodavačka neochota sama, my vnutila zn. Protetika s tím, že už zimní boty nebudou (kupovala jsem je cca konec října) v P…u má paní stále problém s tím, že už boty nebudou, na jaře neměla boty na jaro, ale sandálky, začátek léta jsem dostala, že už sandálky nejsou a konec prázdnin neměla boty na podzim, ale bačkorky do školky.
Asi jsem exot, že nevím kdy se jezdí nakupovat botičky.
Bohužel nejsem jediná kdo má na tuto prodavačku stejný názor a přestávám tam nakupovat, holt pan majitel přijde o další zákaznice, když neumí motivovat pracovnici, aby dělala a nekecala na kávě naproti v kavárně.
Loni si byla paní radši nakupovat na Adventních trzích a já tam půl hodiny čekala než se objevila.
Ale má chudák strašně práce a nestihne se ani najíst.
Asi jí v tom překáží nenaceněné zboží na pultu.
A zákaznice co chtějí boty pro svoje děti.
Ale k zn. Protetika - už nikdy víc, ani kdybych je měla dostat zdarma.
Syn v nich má zmrzlé nožičky až to hezké není, mám pocit, že kožíšek je tam jen jako okrasný prvek a ne na zahřátí.
Hele, ale ona bohužel má pravdu, že ty termíny, o kterých píšeš už je většinou na nákup zimních bot „pozdě“, pokud si chceš vybírat…
Výrobci mají většin omezý množství, který dodají a dál už vyrábí tu „další“ kolekci, takže jak je vyprodají, tak konec… ![]()
@kate02 píše:
Hele, ale ona bohužel má pravdu, že ty termíny, o kterých píšeš už je většinou na nákup zimních bot „pozdě“, pokud si chceš vybírat…Výrobci mají většin omezý množství, který dodají a dál už vyrábí tu „další“ kolekci, takže jak je vyprodají, tak konec…
To sice možná má, ale ty jako maminka víš dopředu ( na jaře) jakou velikost bude mít tvůj prcek v létě u sandálků, když ani vlastně nevíš od jakého výrobce zvolíš??? ![]()
Třeba Fare má větší velikost - míru botičky u nižšího čísla velikosti (píšu- li to srozumitelně)než třeba DPK.
A kup dopředu nějaký botičky, když pak udělá velký skok a oni mu třeba ani nebudou a jsi tam kde jsi byla předtím.
Já nejsem zase tak náročná v tom jak by botička měla vypadat. ![]()
Chci aby plnila funkci - byla skutečně zdravotní, u sandálků přezky, u ostatních radši tkaničky, protože jsme průzkumníci a suchý zip nachytá i to co nemá, zimní aby skutečně byli do zimního počasí.
Nepotřebuji aby to byl model letošní, hlavně že bude mít teplo.
Když to vezmu kolem a kolem tak třeba jen letos jsme kupovali 2 sandálky, protože nám prostě nožička rostla a ve finále jsem ty druhé kupovala ty co jsem si vyhlídla a ta „příjemná prodavačka“ my je rozmluvila, byli tam i na konci léta.