Zimní boty Protetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
15.3.14 10:32

@Ajinka91 a odkus jsi? froté ponožka bude určitě fajn, o termo vložkách nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.3.14 17:11

@Krrysa kousek od Usti ale kdyz tam ted radi spalnicky tak se mi tam nechce, aspon vim nac davat potom vetsi pozor zohybam jim tak ty boty ze budou koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.12.15 17:18

Oživuji diskusi.
Jakou zn. zimních bot kupujete???
Zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.12.15 17:21

Já loni koupila zn.Fare a byla jsem naprosto spokojená, letos bohužel neměla paní prodavačka neochota sama, my vnutila zn. Protetika s tím, že už zimní boty nebudou (kupovala jsem je cca konec října) v P…u má paní stále problém s tím, že už boty nebudou, na jaře neměla boty na jaro, ale sandálky, začátek léta jsem dostala, že už sandálky nejsou a konec prázdnin neměla boty na podzim, ale bačkorky do školky.
Asi jsem exot, že nevím kdy se jezdí nakupovat botičky.
Bohužel nejsem jediná kdo má na tuto prodavačku stejný názor a přestávám tam nakupovat, holt pan majitel přijde o další zákaznice, když neumí motivovat pracovnici, aby dělala a nekecala na kávě naproti v kavárně.
Loni si byla paní radši nakupovat na Adventních trzích a já tam půl hodiny čekala než se objevila.
Ale má chudák strašně práce a nestihne se ani najíst.
Asi jí v tom překáží nenaceněné zboží na pultu.
A zákaznice co chtějí boty pro svoje děti.
Ale k zn. Protetika - už nikdy víc, ani kdybych je měla dostat zdarma.
Syn v nich má zmrzlé nožičky až to hezké není, mám pocit, že kožíšek je tam jen jako okrasný prvek a ne na zahřátí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.12.15 17:28

Měla už Pegres, Essi, Baťa, Superfity, Primigi, Ecco. Lepší jsou látkové s goretexem. Vydrží i chození v totalitních louzich. Superfity jsou užší. Primigi a Ecco byly nej. Ale drahé. Zbylé byly kožené bez membrany. Takže do města dobrý, na blbnutí moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
30.12.15 17:57
Pro kluka DD step, pro malou LBL zimni capacky s koziskem.
@valentynk píše:
Oživuji diskusi.
Jakou zn. zimních bot kupujete???
Zkušenosti.
  • Citovat
  • Upravit
26093
30.12.15 18:15
@valentynk píše:
Já loni koupila zn.Fare a byla jsem naprosto spokojená, letos bohužel neměla paní prodavačka neochota sama, my vnutila zn. Protetika s tím, že už zimní boty nebudou (kupovala jsem je cca konec října) v P…u má paní stále problém s tím, že už boty nebudou, na jaře neměla boty na jaro, ale sandálky, začátek léta jsem dostala, že už sandálky nejsou a konec prázdnin neměla boty na podzim, ale bačkorky do školky.
Asi jsem exot, že nevím kdy se jezdí nakupovat botičky.
Bohužel nejsem jediná kdo má na tuto prodavačku stejný názor a přestávám tam nakupovat, holt pan majitel přijde o další zákaznice, když neumí motivovat pracovnici, aby dělala a nekecala na kávě naproti v kavárně.
Loni si byla paní radši nakupovat na Adventních trzích a já tam půl hodiny čekala než se objevila.
Ale má chudák strašně práce a nestihne se ani najíst.
Asi jí v tom překáží nenaceněné zboží na pultu.
A zákaznice co chtějí boty pro svoje děti.
Ale k zn. Protetika - už nikdy víc, ani kdybych je měla dostat zdarma.
Syn v nich má zmrzlé nožičky až to hezké není, mám pocit, že kožíšek je tam jen jako okrasný prvek a ne na zahřátí. :roll:

Hele, ale ona bohužel má pravdu, že ty termíny, o kterých píšeš už je většinou na nákup zimních bot „pozdě“, pokud si chceš vybírat… :nevim: Výrobci mají většin omezý množství, který dodají a dál už vyrábí tu „další“ kolekci, takže jak je vyprodají, tak konec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.12.15 20:08
@kate02 píše:
Hele, ale ona bohužel má pravdu, že ty termíny, o kterých píšeš už je většinou na nákup zimních bot „pozdě“, pokud si chceš vybírat… :nevim: Výrobci mají většin omezý množství, který dodají a dál už vyrábí tu „další“ kolekci, takže jak je vyprodají, tak konec… :nevim:

To sice možná má, ale ty jako maminka víš dopředu ( na jaře) jakou velikost bude mít tvůj prcek v létě u sandálků, když ani vlastně nevíš od jakého výrobce zvolíš??? :nevim:
Třeba Fare má větší velikost - míru botičky u nižšího čísla velikosti (píšu- li to srozumitelně)než třeba DPK.
A kup dopředu nějaký botičky, když pak udělá velký skok a oni mu třeba ani nebudou a jsi tam kde jsi byla předtím.
Já nejsem zase tak náročná v tom jak by botička měla vypadat. :think:
Chci aby plnila funkci - byla skutečně zdravotní, u sandálků přezky, u ostatních radši tkaničky, protože jsme průzkumníci a suchý zip nachytá i to co nemá, zimní aby skutečně byli do zimního počasí.
Nepotřebuji aby to byl model letošní, hlavně že bude mít teplo.
Když to vezmu kolem a kolem tak třeba jen letos jsme kupovali 2 sandálky, protože nám prostě nožička rostla a ve finále jsem ty druhé kupovala ty co jsem si vyhlídla a ta „příjemná prodavačka“ my je rozmluvila, byli tam i na konci léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák