Zimní botičky pro dvouleté dítko

914
12.10.17 21:41

Jake zimni boticky pro dvoulete ditko ?

Ahojda, prosim o tip na kvalitni zimni boticky - ze zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
12.10.17 21:46

Superfit nebo fare, oboji vyzkousene a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
12.10.17 21:49

Taky jsem chtěla superfity, ale jsou spíše na užší nožku. Fare jsou širší, ty máme teĎ podzimní a na zimu asi primigi, taky jsou na širší. A četla jsem dobré recence i tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
12.10.17 21:51

@Barborika

Superfit, geox, primigi, ecco. Všechny super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
12.10.17 22:00

Filii, bogs, mymayu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
12.10.17 22:57

@Hugita Můžu se zeptat na ty Fare, jestli kupujete zimní kotníčkové nebo trekové? My pro dceru měli poslední rok jenom Superfity, ale syn má širokou tlapajznu, první botky mu sedly Fare, tak chceme koupit i zimní. Z té nabídky jsem ovšem jaksi rozpačitá… :nevim: U těch trekových se mi nelíbí, že mají kolem zapínání textil, navíc působí tak nějak neohrabaně. Kotníčkové jsou mi zase podezřelé cenou (jestli budou dost teplé, kvalitní) - asi jsem si zvykla na tu dvojnásobnou cenu u Superfitů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
12.10.17 23:33
@Leli83 píše:
@Hugita Můžu se zeptat na ty Fare, jestli kupujete zimní kotníčkové nebo trekové? My pro dceru měli poslední rok jenom Superfity, ale syn má širokou tlapajznu, první botky mu sedly Fare, tak chceme koupit i zimní. Z té nabídky jsem ovšem jaksi rozpačitá… :nevim: U těch trekových se mi nelíbí, že mají kolem zapínání textil, navíc působí tak nějak neohrabaně. Kotníčkové jsou mi zase podezřelé cenou (jestli budou dost teplé, kvalitní) - asi jsem si zvykla na tu dvojnásobnou cenu u Superfitů… :think:

Ja mam prave podzimni fare, ale ty zimni se mi nezdaji a budene kupovat primigi, jsou taky na sirsi nozku. Mam vybrane s goretexem, a nechci primo z koziskem, ale takovy ten flees, textil uvnitr boty. Stoji kolem 1200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
13.10.17 06:14

Máme kožené zimní Fare už druhý rok a jsou prima, teplé a po impregnaci opravdu nepromoknou. Mám odtud i boty pro sebe (kožené tenisky) a ty jsou taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.17 06:32

Taky mel loni Fare, a mozna i Pegres - ale to nevim zda si nepletu s celorockama. Jako loni vystridal nekolik velikosti :roll: doufam ze letos botky vydrzi dyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.10.17 08:13

Kupuji po zkušenostech superfit, pokud má dítko širokou nožku tak bych asi vybírala v obchodě, kde pěkně vyzkouší i superfitky mají více druhů bot pro různé typy noh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.10.17 10:44

Ty kozene fare, po imprenaci super, ty trekove chci koupit na jaro nebo podzim, ale az treba za rok az nebude mit 5 vel. bot, ale budu je kupovat protoze vim ze je uzijte od brezna do kvetna a pak od zari do listopadu podle pocasi. Na zimu je mi osvecili nejvic ty superfity, nechala jsem je napregovat v obchode a vydrzeli 3 mesice vodu, snih atd pak jsem je vzala spejem, ale uz byl konec zimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí