Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojda, prosim o tip na kvalitni zimni boticky - ze zkusenosti ![]()
Taky jsem chtěla superfity, ale jsou spíše na užší nožku. Fare jsou širší, ty máme teĎ podzimní a na zimu asi primigi, taky jsou na širší. A četla jsem dobré recence i tady na emiminu.
@Hugita Můžu se zeptat na ty Fare, jestli kupujete zimní kotníčkové nebo trekové? My pro dceru měli poslední rok jenom Superfity, ale syn má širokou tlapajznu, první botky mu sedly Fare, tak chceme koupit i zimní. Z té nabídky jsem ovšem jaksi rozpačitá…
U těch trekových se mi nelíbí, že mají kolem zapínání textil, navíc působí tak nějak neohrabaně. Kotníčkové jsou mi zase podezřelé cenou (jestli budou dost teplé, kvalitní) - asi jsem si zvykla na tu dvojnásobnou cenu u Superfitů… ![]()
@Leli83 píše:
@Hugita Můžu se zeptat na ty Fare, jestli kupujete zimní kotníčkové nebo trekové? My pro dceru měli poslední rok jenom Superfity, ale syn má širokou tlapajznu, první botky mu sedly Fare, tak chceme koupit i zimní. Z té nabídky jsem ovšem jaksi rozpačitá…U těch trekových se mi nelíbí, že mají kolem zapínání textil, navíc působí tak nějak neohrabaně. Kotníčkové jsou mi zase podezřelé cenou (jestli budou dost teplé, kvalitní) - asi jsem si zvykla na tu dvojnásobnou cenu u Superfitů…
Ja mam prave podzimni fare, ale ty zimni se mi nezdaji a budene kupovat primigi, jsou taky na sirsi nozku. Mam vybrane s goretexem, a nechci primo z koziskem, ale takovy ten flees, textil uvnitr boty. Stoji kolem 1200
Máme kožené zimní Fare už druhý rok a jsou prima, teplé a po impregnaci opravdu nepromoknou. Mám odtud i boty pro sebe (kožené tenisky) a ty jsou taky super.
Taky mel loni Fare, a mozna i Pegres - ale to nevim zda si nepletu s celorockama. Jako loni vystridal nekolik velikosti
doufam ze letos botky vydrzi dyl ![]()
Kupuji po zkušenostech superfit, pokud má dítko širokou nožku tak bych asi vybírala v obchodě, kde pěkně vyzkouší i superfitky mají více druhů bot pro různé typy noh.
Ty kozene fare, po imprenaci super, ty trekove chci koupit na jaro nebo podzim, ale az treba za rok az nebude mit 5 vel. bot, ale budu je kupovat protoze vim ze je uzijte od brezna do kvetna a pak od zari do listopadu podle pocasi. Na zimu je mi osvecili nejvic ty superfity, nechala jsem je napregovat v obchode a vydrzeli 3 mesice vodu, snih atd pak jsem je vzala spejem, ale uz byl konec zimy.