Jaké zvolit jméno co do četnosti - Sára, Karin, Nora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
4.6.24 22:24
@Petra.260 píše: Více

No vidíš a nebýt upoutávky tak ani nevím, že existuje. Čestmír se léta objevoval v seriálu a nikdy jsem žádného nepotkala. Takže na seriály bych to už neházela. Teď si myslím že frčí influencieři a mediálně známí osoby. Třeba Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.6.24 22:32

Saru znam jednu, Karin taky jednu…Noru zadnou…nejak extra se mi nelibi zadne z tech jmen…Karin teda vubec, Nora je zvlastni, az divne a Sara…no dejme tomu, docela se da. A nemyslim, ze by jich bylo zase az tolik…zadnou malou neznam. Jen dospelou sestrenku.

• Citovat
  • Upravit
4.6.24 22:56

Dle četnosti v mém okolí…Sáry znám asi 4. Noru znám jednu a Karin také jednu. Sára tudíž nejobvyklejší.

Mně se nejvíce z výběru líbí Karin, ale záleží i na souhře s příjmením :palec:

Ještě co je v mém okolí dost neobvyklé je třeba Nina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
4.6.24 22:58

@Petra.260 Ani jedno z těch jmen není davova záležitost. Nejméně se dává Nora, protože je to nejméně hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.6.24 23:31

Karin nebo Katrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.24 23:35

@Atisia @modra_vyletni_lod Nedá se té stránce věřit. Jmenuji se Lada, znám ještě jednu 10ti letou, obě celý život Brno. A na celou jižní Moravu to neukazuje ani jednu. Celkově nás bude taky víc jak 40 v republice. Takže dost pofiderní link.
Jinak souhlasím s ostatními, u Sáry taky vidím nejvyšší pravděpodobnost potkání se.
A chválím za dobré uvažování při výběru. Já byla taky vždycky všude jediná a jsem doteď ráda, že se o svoje jméno nemusím dělit 🤘 😊 U svých dětí jsem přemýšlela stejně 😊

• Citovat
  • Upravit
190
4.6.24 23:48

Ja třeba osobně neznám žádnou tohoto jména v žádném věku, nikoho v okolí, nepotkali jsme ji v MŠ, ZŠ ani na žádném kroužku (ani já osobně, ani moje děti), prostě nikde. I tak bude nejčastější Sára, ta je docela oblíbená. Máš za chvíli rodit, škrtni Noru, má moc blízko svátek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
5.6.24 00:13
@Anonymní píše: Více

Zkus to dát jako křestní jméno, nikoliv příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
5.6.24 00:42

Dejte třeba Boženka nebo Žofinka.
Takové holčičky se opravdu v mém okolí nevyskytují a proto budete naprosto originálními. :palec:
Není to sice ve tvém výběru, ale za zvážení to určitě stojí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42583
5.6.24 05:24
@ugluk píše: Více

Tak nějak, překliknou to na jméno a hned je jiná situace. Nám sedí i příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14791
5.6.24 05:53

V mem okoli Sara hodne frcela v obdobi pred 10 - 15 lety. I par mladsich znam. Celkove urcite tak 20. Znam jednu 10letou Karin. Je to nadherne jmeno. Karina se mi nelibi ani trochu. U Nory mi vadi ta asociace s dirou v zemi. Popravde to bylo prvni, co me napadlo, kdyz jsem jednu (tedy uz dospelou) Nora potkala :oops: Kdyz jsem si zvykla, tak se mi to jmeno libi. Ale nedala bych ho.

Z tveho vyberu pro me jednoznacne vitezi Karin. I ta zminovana Norika se mi libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14791
5.6.24 06:28
@Serpentini píše: Více

Ano. Pozdeji je CSU prestal zverejnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9104
5.6.24 06:31
@kudrata_indianka píše: Více

Nina je jedna z topovek posledních let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9104
5.6.24 06:33
@Janča6 píše: Více

Tak je potom úplný nesmysl na ty stránky vůbec koukat. Přece jen za posledních osm let stoupla na popularitě úplně jiná jména než která frcela před skoro deseti lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17586
5.6.24 06:53

Sáry znám z okolí 2 malé, zbytek vůbec. Líbí se mi ta Karin. Sára je snad ve všech židovských vtipech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze