Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Petra.260 píše: Více
No vidíš a nebýt upoutávky tak ani nevím, že existuje. Čestmír se léta objevoval v seriálu a nikdy jsem žádného nepotkala. Takže na seriály bych to už neházela. Teď si myslím že frčí influencieři a mediálně známí osoby. Třeba Alex
Saru znam jednu, Karin taky jednu…Noru zadnou…nejak extra se mi nelibi zadne z tech jmen…Karin teda vubec, Nora je zvlastni, az divne a Sara…no dejme tomu, docela se da. A nemyslim, ze by jich bylo zase az tolik…zadnou malou neznam. Jen dospelou sestrenku.
Dle četnosti v mém okolí…Sáry znám asi 4. Noru znám jednu a Karin také jednu. Sára tudíž nejobvyklejší.
Mně se nejvíce z výběru líbí Karin, ale záleží i na souhře s příjmením ![]()
Ještě co je v mém okolí dost neobvyklé je třeba Nina ![]()
@Petra.260 Ani jedno z těch jmen není davova záležitost. Nejméně se dává Nora, protože je to nejméně hezke.
@Atisia @modra_vyletni_lod Nedá se té stránce věřit. Jmenuji se Lada, znám ještě jednu 10ti letou, obě celý život Brno. A na celou jižní Moravu to neukazuje ani jednu. Celkově nás bude taky víc jak 40 v republice. Takže dost pofiderní link.
Jinak souhlasím s ostatními, u Sáry taky vidím nejvyšší pravděpodobnost potkání se.
A chválím za dobré uvažování při výběru. Já byla taky vždycky všude jediná a jsem doteď ráda, že se o svoje jméno nemusím dělit 🤘 😊 U svých dětí jsem přemýšlela stejně 😊
Ja třeba osobně neznám žádnou tohoto jména v žádném věku, nikoho v okolí, nepotkali jsme ji v MŠ, ZŠ ani na žádném kroužku (ani já osobně, ani moje děti), prostě nikde. I tak bude nejčastější Sára, ta je docela oblíbená. Máš za chvíli rodit, škrtni Noru, má moc blízko svátek. ![]()
@Anonymní píše: Více
Zkus to dát jako křestní jméno, nikoliv příjmení.
Dejte třeba Boženka nebo Žofinka.
Takové holčičky se opravdu v mém okolí nevyskytují a proto budete naprosto originálními. ![]()
Není to sice ve tvém výběru, ale za zvážení to určitě stojí. ![]()
@ugluk píše: Více
Tak nějak, překliknou to na jméno a hned je jiná situace. Nám sedí i příjmení.
V mem okoli Sara hodne frcela v obdobi pred 10 - 15 lety. I par mladsich znam. Celkove urcite tak 20. Znam jednu 10letou Karin. Je to nadherne jmeno. Karina se mi nelibi ani trochu. U Nory mi vadi ta asociace s dirou v zemi. Popravde to bylo prvni, co me napadlo, kdyz jsem jednu (tedy uz dospelou) Nora potkala
Kdyz jsem si zvykla, tak se mi to jmeno libi. Ale nedala bych ho.
Z tveho vyberu pro me jednoznacne vitezi Karin. I ta zminovana Norika se mi libi.
@Serpentini píše: Více
Ano. Pozdeji je CSU prestal zverejnovat.
@kudrata_indianka píše: Více
Nina je jedna z topovek posledních let ![]()
@Janča6 píše: Více
Tak je potom úplný nesmysl na ty stránky vůbec koukat. Přece jen za posledních osm let stoupla na popularitě úplně jiná jména než která frcela před skoro deseti lety.
Sáry znám z okolí 2 malé, zbytek vůbec. Líbí se mi ta Karin. Sára je snad ve všech židovských vtipech ![]()