Jakého pořídit pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3563
3.8.14 22:02

@werousek Kazdy pes bude „poustet“ chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Myslím si, že u psů se s chlupama musí počítat…a otravné je to ať je pes dlouhosrstý nebo krátkosrstý, my máme Německého pinče, krátká srst a fakt je to jak jehličky, všude zapícháné, dlouhosrstí jsou podle mě ještě horší. Kdybych si měla volit pejska do bytu, tak asi Trpasličí pinč, i náš Německý pinč může být v bytě ale potřebuje víc pohybu…především bych hlavně hledala pejska s PP, protože pokud máte malé dítě, měla bys o předcích toho psa něco vědět, nejlépe mít i možnost poznat pravé rodiče atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272

Máme dvoukilového psa a dcerku moc nemusí. Když byla hodně malá, tak po něm házela hračky a občas se mu nevyhla a on se jí teď bojí. Jako pohladí si ho, ale výjimečně a o žádném mazlení nemůže být ani řeč. Jinak rasu psát nebudu, protože ten náš je línací. Já tedy žádné chlupy nepozoruju, ale může to být tím, že mi nevadí. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.8.14 22:03

Cinsky chocholaty pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
3.8.14 22:04
@werousek píše:
teď se na něj dívám a moc se mi líbi :potlesk: něco o něm ještě počtu, ale zamlouvá se i chlapovi!!! Díky za typ :kytka:

My mame bostonka. Je to skvely prispusobivy nenarocny pejsek. Od deti si necha libit vsechno, opravdu zlaticko! Jen k tomu linani - normalne chlupy padaj jako jinym psum. Driv s nama spala v posteli a to bylo plne prosteradlo chlupu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.8.14 22:05

Proč nechcete yorka? My ho máme, ne tedy toho nejmenšího a poslechne na slovo, umí k noze, ke mě, sedni, lehni, zůstaň, vpřed, přines, pac a mnoho dalších povelů, všichni se diví, jak poslouchá, ráda běhá, aportuje, zároveň když je doma je schopná dvacet hodin spát, nelíná, nic nezničí, super pes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.8.14 22:05

At se rozhodnete jakkoliv…neporizujte stene od mnozitelu bez pp. Navstivte solidni chovatele psu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.8.14 22:06
@Saneska píše:
Proč nechcete yorka? My ho máme, ne tedy toho nejmenšího a poslechne na slovo, umí k noze, ke mě, sedni, lehni, zůstaň, vpřed, přines, pac a mnoho dalších povelů, všichni se diví, jak poslouchá, ráda běhá, aportuje, zároveň když je doma je schopná dvacet hodin spát, nelíná, nic nezničí, super pes :-)

@Saneska velikost jorksira je jen jedna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 22:07
@JayLee píše:
Toy Pudl :roll:

sice pudl nelíňá, nemá chlupy ale vlasy ale je to divoká hračička.. náš má 14 a někdy ho to veme ještě do štěněcích kravinek puberťáka..

• Citovat
  • Upravit
2418
3.8.14 22:08
@Daniii píše:
My mame bostonka. Je to skvely prispusobivy nenarocny pejsek. Od deti si necha libit vsechno, opravdu zlaticko! Jen k tomu linani - normalne chlupy padaj jako jinym psum. Driv s nama spala v posteli a to bylo plne prosteradlo chlupu!

Ja nechtela zakladatelku zklamat, ale myslela jsem si to, jak nekde ctu „temer nelina“ :) mam s timhle. vyrazem zkusenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@tonkar píše:

není.. je jich víc ;)

• Citovat
  • Upravit
194

Ja jsem pro jorksira:)chlupy nepousti..ma vlasy…he to o tom jak si ho clovek. vychova…ten nas neni ani ustekanej..je ti rostak a mazel..Ja uz by jsem jineho pejska nechtela…Manzel byl proti..bojovala jsem dlouho…a ted je z neho uplbe vedle a silene ho miluje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.8.14 22:09
@tonkar píše:

Množitelé mají víc velikostí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148

Ne, neni. Je to jen trik mnozitelu.
Standard jorksirskeho teriera je jen jeden a zadny mini neexistuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
@kristyn.g píše:
Malý psy jsou k dětem mnohem agresivnější než velcí…

to není o tom, jak je pes velký ale jak ho majitel vychová…malí psi jsou často agresivní a uštěkaní jenom proto, že lidi mají pocit, že malý pes nepotřebuje výchovu…

@werousek píše:
@kristyn.g jenže já zase nechci trápit velkého pejska v bytě :nevim: kdybych měla domek se zahradou, vedela bych hned

to není o tom, zda pes bude v bytě nebo na zahradě. Pes potřebuje chodit ven ať žije kdekoliv, pobyt na zahradě by mu opravdu nestačil. My zahradu máme a přesto chodíme denně ven, pes se potřebuje vyběhat v jiném prostředí, poznávat nové pachy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný