Jakého přepravce pro převoz postele?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
3.8.12 16:50

Ještě jedna přepravní společnost: http://www.tnt.com/…te/home.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 20:34

Díky holky, já se tady snažím, a paní mi napsala, ať zatím nic nepodnikám, že si kdyžtak sežene svoji dopravu, tak asi nic :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 20:34

Ale aspoň pro příště vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 17:05

Holky dávejte si pozor na přepravce In Time. Nechávala jsem si nimi dovézt balíček a hrůza. Kurýr mi volal až když byl před barákem a zrovna jsem spala tudíž neslyšela mobil a místo, aby ho kurýr dovezl jindy tak mluvil se sousedem skrz okno zda mě zná načež mu soused řekl, že nemá čas…i přesto kurýr nechal balíček před domem a odjel. Kdyby potom zrovna nešel soused ven tak by mi balíček někdo ukradl. A to jsem za něj zaplatila 3 tisíce předem. Volala jsem potom kurýrovi a víte co mi řekl? že ke mě přeci nebude jezdit desetkrát a ještě byl nepříjemný. No naštvaná jsem ještě teď

• Citovat
  • Upravit
101452
13.11.15 18:09

@Misskaaa A volala si na centrálu a stěžovala sis na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 18:12

@j.a.n.i1 jojo volala tam mi řekli ať jim pošlu e-mail, v kterým mi ve výsledným efektu napsali, že si soused vymýšlí a že je to moje vina, protože jsem nevzala hovor.

• Citovat
  • Upravit
101452
13.11.15 18:14

@Misskaaa To chce příště volat, že ti nebyl doručen balík… jen ať se snaží do dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 18:16

@j.a.n.i1 To máš pravdu, příště to tak udělám :D

• Citovat
  • Upravit
17013
13.11.15 18:20

Intime je nejhorší kurýrní služba :cert: nikdy více, nesnáším, když mají někde na výběr z kurýrů jen je :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
13.11.15 18:24

@araw Tak já s nima problém neměla, to mě naposled víc naštvalo PPL, ale ono je to hodně o lidech na daném depu, nškde to může být OK a jinde na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 18:36

@araw co udělali tobě?

• Citovat
  • Upravit
17013
14.11.15 07:30

No k nám si jezdili jak do houslí, měli jsme je na firmu, jako za mě nejhorší kurýrka :cert: nemluvě o tom, že mi sem minulý týden dorazil ukrajinec, kterej nekompromisně požadoval převzetí balíku, dobírku na dceru. Tak jsem ho převzala, ale to chování, neskutečné :pocitac: já když je někde na výběr jen Intime, nenakupuju tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
14.11.15 09:42

@araw taky dobrý. Taky po tom mým zážitku už si od nich nenechám nic dovézt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat