Jakeho psa k dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
25.11.16 11:20

Doporučuju Bišonka nebo Boloňáčka. Jsou to miláčci a i když jsou chlupatí nalínají a jsou vhodní i pro alergiky. My máme tuto lásku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.11.16 11:21

@Tichošlápek Mám podobná kritéria a já půjdu asi do chodského psa. Akorát že u něj si nejsem jistá, jestli s námi vydrží vevnitř. Přeci jen ten kožich… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 11:23

@Kakika díky za radu - mrknu na ne.
@nikinnna u tak malého psa bych se bála, ze mu batole ublíží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 11:24

@kanka80 ty jsem tu vidala s dětmi často a jsou i hezci - přidávám do výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.11.16 11:28

@Tichošlápek Mě napadl pudl. Jen nevím, jestli úplně spadá do té kategorie „středně aktivní“, agility zrovna běhat nemusíš, ale nějaké blbinky si doma cvičit by ho určitě bavilo. Bonus je nelínací srst, když bude doma.
Pak nějaké placatky typu mops, francouzský buldoček… Ale tam asi bude třeba zapátrat po dobré chovce a dát pozor na zdraví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 11:31

@Pipet pudl prave neprošel přes manžela, který z nich ma nějaký blok či co - proste ho ma spojeného s ostrihanymi bambulemi a cirkusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.11.16 11:31

@Tichošlápek to si nemyslím, on je to takový živý plyšák a ten náš miluje pozornost, takže mu nevadí asi nic :-D. Když se nám nikam nechce, tak ho nechám jen běhat po dvorku a když jedeme na výlet, tak je to nadšený průzkumník :-). U nás bylo důležité hlavně to, že nelíná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.11.16 11:34

Flat coated retriever, někteří setři (irský, červenobílý,…), určitě by se dali najít vhodní kandidáti i mezi několika druhy ohařů (např. maďarský)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 11:38

@malinika tak po irském setrovi touzim od mala! Jen jsem si nebyla jistá jestli by se hodil k dětem. Taky ho prihazuji do výběru a neco si o něm víc nactu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 11:43

@Kakika tedy ten chodsky pes ale vůbec nevypadá zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
25.11.16 11:43

@Tichošlápek kavalír king Charles španěl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.11.16 11:50

@Tichošlápek také teď vybíráme pejska k 26měsíčnímu dítěti a na plné čáře vítězí stafordšírský bulteriér, má přezdívku ve světe babydog. Jen pro rýpalky není to bojové plemeno téměř 300let a neznamená, když má ve jméně bul, tak že to je zabiják, je to přesně naopak, ale každý než začne soudit a hlavně kupovat pejska, tak by se měl o dané rase podrobně informovat. Šťastnou ruku při výběru mazlíka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.11.16 11:58

máme volné štěňátko

Já se přidám do diskuze.. máme momentálně volné štěňátko - pejska „Čendu“ s průkazem původu. Je to zlatý retrívr s nazlátlou barvou, projevuje se jako velmi hodný pejsek, k dětem ideální. K odběru je již za 14 dní. Pokud byste měla zájem, napište SZ.

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
25.11.16 12:00
@Tichošlápek píše:
@malinika tak po irském setrovi touzim od mala! Jen jsem si nebyla jistá jestli by se hodil k dětem. Taky ho prihazuji do výběru a neco si o něm víc nactu

My jsme setra měli, krásnej pes, povahově hodnej, ale trochu divokej :-) Ale největší problém byl - bydlíme kousek od lesa, psa jsme měli na zahradě a on pořád utíkal. Zmenšili jsme mu kvůli tomu i výběh - že nemohl po celé zahradě a všechny díry, které vyhrabal zadělali a stejně si vždycky někde našel, kudy se podhrabal :/ a do kotce jsme ho zavírat samozřejmě nechtěli. Prostě ho to do toho lesa hrozně táhlo a my neměli čas na to ho tam denně brát. Takže za mě ty lovecké psy (ohař, setr atd.) už jedině pokud bych měla denně čas ho vzít i mimo tu zahradu. Nakonec to totiž skončilo tak, že ho při jednom útěku asi srazilo auto :( Kdybych si kupovala psa teď, k dětem - šla bych do labradora, zlatého retrívra a nebo slovenského čuvače - ten ale asi není úplně na to brát si ho do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 12:01

@AlenaSu díky, ale my se budeme stěhovat az v létě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný