Jakeho psa k dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
25.11.16 12:49
@Tichošlápek

Co novoskotský retrívr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
25.11.16 12:50

@Tichošlápek stanici podle referenci od lidi, i na netu, a uvidis uz pri navsteve jak se budou chovat.My meli anatola z utulku, prisel k nam jako mlady pes, a bezva.Uz bych nekupovala, ale adoptovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 12:51

@maskovak z útulku psa k dětem rozhodne brát nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.11.16 12:52

@Tichošlápek jakákoliv společenská a pracovní plemena jso snadno cvičitelná (pracovní s výhradami, např. ČV). Předpoklad je, že se jim bude člověk věnovat a bude chodit na cvičák.

U loveckých plemen jak který, ohaři třeba fajn, retrívr také. Ale takový jezevčík nebo teriéři, to je bída :lol:

Příspěvek upraven 25.11.16 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 12:52

@Lucy 21 neznám, omrknu :) to je plemen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 12:54

@EmmaAnna cvicak bude určitě - jinak bych nebyla v klidu vůči dětem :) jinak známí mají foxteriera a to mi přes práh teda nesmí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182

P. s. anatol jak se prodava v inzeratech, tak se hned vyproda :-).na pesweb jednoho maji, ale myslim, ze si ho hned nekdo vezme, oddany, jako pase zvirata, ohlida ti i rodinu :-) rad lezi, probehne se po zahrade a projde na vychazce, a jde si zas lehnout. miluje deti.neni nachylny k chorobam! doporucuji krmit masem, prilohami, zeleninou, piskotky atd.:-),kdyz varis detem, udelej jemu take a jeste leta ho budes mit.pa

Příspěvek upraven 25.11.16 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
@Tichošlápek

K těm CHS, napsala jsem do všech CHS, jestli nemaj štěňata, nebo nelánuji v blízké době vrh, potom se mi výběr zúžil asi na 3, no a potom jsem si ji vybrala podle komunikaci chovatele a jestli dělá navíc nějaké testy a bylo rozhodnuto. On ten první dojem při komunikaci ať už po emailu, nebo po telefonu udělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.11.16 12:55

@Tichošlápek no a pak už je to ve výběru plemene čistě na osobních preferencích. Bude pes výhradně doma, nebo bdue muset být část dne na zahradě? Jak moc aktivní jste? Zvládnete i fyzicky velkého psa, nebo chcete menšího? Jaké plemeno se vám líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
25.11.16 12:55
@Tichošlápek píše:
@maskovak z útulku psa k dětem rozhodne brát nebudu ;)

my vzali z utulku uz 2× a jsme nadseni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.11.16 12:56

@maskovak anatol?? 8o :roll: tak pardon, ale to není úplně snadně cvičitelné plemeno pro začátečníka a ještě k dětem - což byly požadavky zakladatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
25.11.16 12:58

Pokud chcete menšího psa, který je ale akční a vydrží i dlouhé procházky tak kavalír King Charles španel. Je to naprosto bezkonfliktni plemeno a snad nejvhodnější k dětem. Máme tři a nikdy nezavrceli ani když je děti opravdu trápí natož aby kousli a jsou to hrozni mazlici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.11.16 13:20
@Fjodorka píše:
To určitě ne, při těchto požadavcích. To jsou lovečtí psi, kteří potrebuji hodně pohybu a hodně zaměstnat hlavu.

Mě přišlo, že nehledají povaleče ale takového čilejšího pejska (ale ne zas úplného divocha typu border kolie) :nevim:
Právě s těmi loveckými psy mám z dětství fajn zkušenosti - je pravda, že vyžadovali dost pohybu - denně procházku + pobíhání po zahradě, ale přišlo mi, že jakmile byli vyvenčení, byli vcelku nenároční a i vůči nám jako dětem se chovali strašně mile. Vůbec si nevybavuji, že by na nás někdy byť jen zavrčeli. Byl to takový ten typ psů, že si nechají líbit kdeco (kolikrát i s radostí, že jsou středem pozornosti) a když už je to hodně za čárou, tak zakňučí a odejdou.
Jediné, co už tu zaznělo - jakmile byla sebemenší příležitost (např. pootevřená vrátka),zdrhli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
25.11.16 13:25

Ja nevim, kde se v CR berou ti agresivni staffbulici, poznala jsem jich snad stovky a jsou to ti nejmazlivejsi a nejmene agresivni psi, co znam. U nas je to vyslovene pes duchodcu a rodin s malymi detmi. Jestli tam neni nejaky problem v chovu.

Jinak, my mame RR, ale to zacatecnikum asi nedoporucim. Pro druheho jedeme za necele dva tydny a to je mopsik, coz ovsem neni plemeno na zahradku, ani hlidac. Miluju a k detem bych brala fr. buldocka, ovsem taky zadna zahrada a hlidani. Jinak me napadl knirac, lze si vybrat velikost, k detem super a na zahradu taky, hlida jak das. No a chodak se mi vzdy libil a libi, v CR bych ho brala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
25.11.16 13:31

@Tichošlápek co labradoodle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie