Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Gábííí mají ale sklony tloustnout, ze? Prijde mi, ze každy druhy, kterého potkám, je jak valecek
@Tichošlápek to asi proto, že je lidi překrmují a dávají laskominy…piškoty apod, což se samozřejmě nesmí. Pokud laskominy, tak nárazove a za odměnu
Tak prvně jsme meli buldocka ale trpěl na nemoci a nakonec nam umřel. dobermana jsme chtěli strasne dlouho a ano působí ze jsou zlý, ale kdyz ho mate od štěněte tak na dite si zvykne a ten nas je miláček všech takze u nas dobry
ja bych si osobně nevzala treba pitbula protoze sama se jich bojím, ale zase někdo rekne ze jsou i k dětem hodni.to je těžký si vybrat. kazdy plemeno ma neco ![]()
@Gábííí Přesně tak.. a nejvíc je to u dětí právě, když jim to pes krade z ručiček nebo z pusy ![]()
No, my máme ořecha fenku a ta by neublížila ani mouše. Boží tvor. ![]()
My máme kříženku labradora a border kolie, má složeny Canisterapeutické zkoušky, miluje děti a všechny lidi, nejradši by každému vlezla na klín ![]()
@Tichošlápek Zlaťošku jsme měli taky a byla taky zlatá…až na ty chlupy
![]()
@kanka80 my mame tři kočky, tak ty chlupy jen rozšíří barevnou paletu ![]()
@Tichošlápek
kočku máme jednu a ještě morče a to líná snad celoročně ![]()
ty černé chlupy naší nynější fenky se ztratí a na oblečení nejsou moc vidět, ale ty světlé od zlaťošky byly všude… ![]()
Holky jen pro zajímavost jak to dopadlo - po pečlivém vyberu, domluvě a hledání chovné stanice jsme se s manželem dohodli na zlatem retrivrovi. Načež mi manžel k nedávným narozeninám dal štěně - australského ovcaka
tož tak. Psům a manželům zdar ![]()
@g.sandova dorazí za 14 dní, tak uz se na nej těším
vyměnila jsme příručky o retrivrech za tu o australakovi a uvidíme ![]()
@Tichošlápek jo taaak, já myslela, že už ji máte. Nebo kluk? Náhodou dobrá volba, jen bude třeba akčnější. A budete dělat sport nakek nebo výcvik? Sami nebo cvičák?
@g.sandova kluk
cvicak bude uz od štěňátka a dlouhé procházky, sport tedy nevim na to moc nejsem, ale koukala jsem, ze mají radi i frisbee apod, což by šlo a taky bude mít k dispozici velkou zahradu. Hlavně aby se mu tu líbilo