Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A zkoušela sis ho podrbat?? ![]()
(jinak si nemyslím že by to něco znamenalo, leda třeba nějaké kvasinky
)
@Becky00 Ne ne nezkoušela
kvasinky to nejsou, je to takové šimrání, ne svědění. No sem z toho fakt vyvalená
! Chvilkama mi připadá jako by mě lechtal mrňous
@tamata cvilkama to je přesně takovej pocit. No nic asi je to nějakej ulét a nic to neznamená
![]()
@tamata Mě dneska řekla doktorka že už se může klidně začít něco dít že už se to dole chystá, ale poslíčky mám už nějakej ten týden, ale tohle šímrání až dneska. A příjde mi že 36.týden je ještě brzo, ráda bych aby malej vydržel ještě tak dva týdny. Ale s těma vláskama to mi příjde spíš jako sranda, ale možný je asi všechno co já vím ![]()
Ahojky..já zase v těhu měla dole takový ďoubání, jako když mi nehtíkem do toho ďoube..jsem si dělala srandu, že už chce ven, tak se prodírá prstíkama ![]()
Ale co to mohlo být nevím ![]()
Tak to asi nic neznamená. Vyřešení záhady „Z“ se nekoná
! Vyšetřovat se sama nebudu. Když začnu rodit tak to stejně nezastavím a když ne tak jenom dobře že si u mě malej ještě nějakou dobu pobude ![]()
Ahoj, zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo?
jsem 37tt a mám to samé, šimrá mě už druhý den v podbřišku. zajímalo by mě, zda by se mohlo jednat o příznak blížícího se porodu či ne.
Ahoj všem, omlouvám se za anonymintu, ale připadám si trochu hloupě že se na to ptám
.
Ode dneška pociťuji takové šimrání čípku, jsem z toho trochu jelen, tak by mě zajímalo zda jste se s tím některá setkala a jestli mám čekat že se třeba k něčemu schyluje nebo co následovalo u vás. Dík za reakce. Třeba vás tohle téma pobaví když už nic