Jakou koupit aktovku pro prvňáčka?

611
8.11.17 13:58

jakou aktovku pro prvnáčka

Ahoj holky, prosím o radu, jakou koupit aktovku pro prvňáčka? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
703
8.11.17 14:05

Máme Emipo a je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
8.11.17 14:21

Dcera má Topgal a za mne super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.11.17 14:22

Nedá se říct, že by existovala nějaká ideální pro všechny děti. Obecně se doporučuje jít s dítkem do obchodu a vyzkoušet. My jsme koupili aktovku až myslím v pátém obchodě po vyzkoušení cca 40 různých modelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
8.11.17 14:23

Chce to si rozmyslet, zda aktovku nebo batoh, jake mas priority-cena, vaha a hodne dulezite je, jak je dite velke. Rozhodne to chce vyzkouset.Za mne Topgal, Herlitz maji dobre nabidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.11.17 14:42

Já teď budu kupovat topgal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.11.17 14:54

Topgal či emipo, nebo zkusit do speciálního obchodu a vyzkoušet, každému dítku sedne jiná aktovka/batoh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
8.11.17 14:56

Mame batoh Topgal a zatim spokojenost, uvidime jak bude vypadat na konci roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.11.17 15:09

Máme Beckmann, je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
8.11.17 15:54

Měli jsme u dcery do 1. třídy Topgal a u syna Emipo Za mě je lepší Topgal. Emipo má sice pěknější dětské motivy, ale je to aktovka tak na první 2 roky, pak už jsme měnili.
Dceři Topgal vydržel celý první stupeň, byl nadčasový, prala jsem jednou za rok a teď už ho 3 roky nosí sousedův syn (darovali jsme dál) a pořád je ok.
Na druhý stupeň jsem pro oba kupovala Topgal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.11.17 15:57

My mame drobnou holku. V 6r.ma 15 kg a do 110 cm. Takze my se nebudeme ridit znackou. Me je fuk oblibenost znacek.
Potrebujeme, aby ji sedela. A chceme skolni batoh a ne tu tvrdou aktovku, ktera se casto kupuje prvnakum. Starsi ma batoh a je lehci nez aktovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
8.11.17 16:15

Koupila jsem loni Topgal přes net, ani mně nenapadlo, že by neměl sedět (ostatně vrátit by se dal) a zatím jsem nenašla chybu, už mám druháka a batoh vypadá furt jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
8.11.17 18:03

Pro syna jsem kupovala nakonec Topgal. Vyzkoušeli jsme vícero značek a typů a nakonec jsme vybrali batoh Topgal, který je lehounký a seděl nejlépe ze všech. Sama jsem byla překvapená, že ne všechny „střihy“ sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.11.17 22:18

Máme od Hamy celý ten jejich set s aktovkou, oceňuji velký jednoduchý vnitřní prostor, náš jouda to tam má vše pěkně přehledně u sebe, než by si u batohu rozmyslel, ve kterém zipu má to a ve kterém tamto…Aktovka je navíc moc hezká a neokoukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
8.11.17 22:21

U nás rozhodovala váha tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin