Jakou antikoncepci pro 15letou dceru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
19.1.23 18:51
@topazio píše:
Mnoho žen mělo první sex v 15 letech a rozhodně nejsou ze sociálně slabé rodiny.Ani nejsou intelektuálně slabé a jednoduché.

No jsou to spíše výjimky. Nechtěla bych takovou dceru doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.1.23 18:51
@Anonymní píše:
Ahojky, jakou byste doporučili antikoncepci pro 15 letou holku? Všem děkuji za rady.

žádnou

:nevim:

jestli jí budete podporovat v tom aby byla od 15 matrací a střídala kluky…stejně vám nakonec nepoděkuje

a její zdraví / a psychika nakonec, v součtu / už vůbec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.1.23 18:53
@lucad77 píše:
No normální ve smyslu většinově běžný rozhodně není. Průměrný věk ztráty panenství a panictví se u nás pořád pohybuje okolo 18 let. Nemyslím si, že by ho patnáctka tak nutně k životu potřebovala, aby do sebe hned musela rvát to antikoncepční svinstvo. Ale je to každého věc samozřejmě. Já bych raději nakoupila kondomy, když už.

Ona většina normálních o to v 15 ani nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
@Josefuna píše:
No jsou to spíše výjimky. Nechtěla bych takovou dceru doma.

doma ano, vyhazovat jí člověk nebude z domu
nicméně je to o výchově

mám dceru už plnoletou-… krásná vysoká holka, mohla by dělat z fleku modelku…antikoncepcí se přesto nekrmí a věřím že ani hned tak nebude

je si vědoma své ceny 8)

výchova, no

Příspěvek upraven 19.01.23 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
@Borrealis píše: žádnou

jestli jí budete podporovat v tom aby byla od 15 matrací a střídala kluky…stejně vám nakonec nepoděkuje

a její zdraví / a psychika nakonec, v součtu / už vůbec ne

Přesně tak. Nemusí mít přítele na š. ukání už v patnácti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.23 18:54
@Jahru píše:
To jsem snad někde napsala?

Já tě taky nejmenovala :kytka: píšu „nekdo“…třeba pár takových názorů, tady v diskuzi najdeš…a to já právě nechápu proč. Jasně že v patnácti má holka čas, a jasně že ji nic neuteče. Ale nikdo nezná pozadí této rodiny, maminky a dcery a pokud to třeba mají tak, jako jsem to měla s partnerem v tomto věku já, tak na tom fakt nevidím nic špatného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.1.23 18:59
@kruel píše:
maminky a dcery a pokud to třeba mají tak, jako jsem to měla s partnerem v tomto věku já, tak na tom fakt nevidím nic špatného. :nevim:

krmit ještě nedospělé 15 leté dítě antikoncepcí je zvěrstvo

ještě se vyvíjí, ještě není zralá

vyvíjí se jí i psychika…prostě něco strašného

nechápu matky které jsou toto schopny a ochotny svým dcerám udělat v 15 letech

a pak ty matky stejně nakonec brečí, že je opustil čtvrtý přítel a děti třetí „tatínek“…a
její dcera jednou dopadně stejně

vždyt to vidím denně pak v práci na těch osudech

sorry, ale velký špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 19:23

No nevím, vy se tu všechny hrozit nad sexem v 15letech. Co je na tom špatného? Měla jsem přítele od 14let. Týden po mých 15narozeninach jsme začali se sexem. Brala jsem od 15 antikoncepci, sex několikrát týdně a tedy určitě mě to nijak nepoznamenalo. Jsme spolu dodnes (už 15let), máme děti, dům, dobrou práci. Nejsme žádné socky ani intelektuálně nízko, jak tu někdo psal… Je to individuální a nevím, proč by zakladatelka nemohla chtít antikoncepci pro dceru. Třeba pro to má důvod, tak nesudte!

• Citovat
  • Upravit
12501
19.1.23 19:48
@Anonymní píše:
No nevím, vy se tu všechny hrozit nad sexem v 15letech. Co je na tom špatného? Měla jsem přítele od 14let. Týden po mých 15narozeninach jsme začali se sexem. Brala jsem od 15 antikoncepci, sex několikrát týdně a tedy určitě mě to nijak nepoznamenalo. Jsme spolu dodnes (už 15let), máme děti, dům, dobrou práci. Nejsme žádné socky ani intelektuálně nízko, jak tu někdo psal… Je to individuální a nevím, proč by zakladatelka nemohla chtít antikoncepci pro dceru. Třeba pro to má důvod, tak nesudte!

Jako rodič bych z toho nadšená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 19:53
@Jahru píše:
Já si naopak myslím, že holce nic neuteče, když pár let počká. Ale každý na to má jiný názor. Tvůj ti rozhodně neberu.

ale na tvuj nazor se nikdo prece nepta a nikoho nezajima, autorka se pta na antikoncepci… nechapes psany text?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 19:58
@Josefuna píše:
U sociálně a intelektuálně slabších ano.

socialne a intelektualne slabi ochranu neresi,… a pokud slecna se na sex citi, proc ne, a je nahodou super, ze s tim prisla za mamkou… a fakt myslet si, ze v 15ti sexuji jen tahle socialni skupina, je jak nazor od starych zenskych, co si vali po vecerech zadek u tv a mobilu a nemaji ani anung o zivote mladych lidi (ano, za komancu slovo sex bylo tabu, ted jsme kapku jinde :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 19:59
@Josefuna píše:
No jsou to spíše výjimky. Nechtěla bych takovou dceru doma.

no mozna ji budes mit (mas), jen k tobe nema, diky tvym staromodnim nazorum, duveru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 20:03
@Borrealis píše: žádnou

a její zdraví / a psychika nakonec, v součtu / už vůbec ne

hele neprojektuj si do toho sve mladi, plno holek v tomto veku ma partnera i par let… a myslim, ze holka, co prijde za mati ohledne antikoncepce bude tim pripadem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 20:08
@Anonymní píše:

tohle mistnim matronam nevysvetlis, ony si do toho projektuji svoje mladi, kdy chodily na disco na meze :lol: ja mela rovnez v techto letech partnera (vydrzelo nam to 7 let, sexik byl at teda po 2 letech pred mymi 18ti) a taky jsem si zasla pred tim pro antikoncepci a brala dalsich snad 25 let, tusim ze se jmenoval Cilest, ale jelikoz jsme chteli mit 100% ochranu (oba pak VS studujici), jeli jsme ochranu „ksandy a sle“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.1.23 20:11

@markytka3
asi nerozumim

v 15 ani v 17 jsem matraci prostě nikomu nedělala
zájemci byli, přesto jsem nedělala, věděla jsem, že je čas

nakrmit se antikoncepcí a bejt maso k použití :nevim: sorry, od mala, od 14…15
proč?? k čemu??

byla jsem si vědoma své ceny a jsem si jí vědoma do dneška

moje dcery to mají stejně a já jsem na ně hrdá

výchova no

nic si to do toho neprojektuju, prostě…to je život

jak končí matrace, sloužící chlapům hlavně za každých okolností k dispozici vidím v práci denně, je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí