Jakou autosedačku? Römer vs. Cybex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
3.1.14 10:54

Ahoj, prý děti nesnesou ten pultík. tak bych raději vyzkoušela někde v obchodě posadit do toho. jinak my Romer 9-18kg. Za sebe bych tu 9-36kg nekupovala kvůli bezpečnosti. Tak to jsem asi moc nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.1.14 10:57

My máme cybex pallas II s pultíkem a byla to nejlepší volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.1.14 11:05

@Krkael někde tady bylo video, jak z tý pultíkový dítě vyletělo jak prt… a jinka, za mě osobně, ty sedačky, ketrý pobíraj dvě kategorie v jedný nebrat :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.14 11:06
:kytka:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
3.1.14 11:15

My máme cybex i romer a romer si kluci vybíraji asi je pohodlnější… obě jsou kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.1.14 11:18

@Krkael mě právě to, že to dítě v tom není upnutý i jakoby seshora, přes ramena, docela děsí.. takže taky jsem laborovala a až jsem dolaborovala do romera :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.14 11:19
@Krrysa píše:
@Krkael mě právě to, že to dítě v tom není upnutý i jakoby seshora, přes ramena, docela děsí.. takže taky jsem laborovala a až jsem dolaborovala do romera :)))

Tak jí tam něco přišiju a udělám popruhy i zvrchu :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.1.14 11:22

@Krkael kladeš si stejnou otázu jako já při výběru kočárku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.1.14 11:22

Ja bych sla do romer. Ten pultik dost deti nesnese a treba v zimni bunde tam dite skoro nenacpes. Podle me je mnohem lepsi volba romer v isofix provedeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.14 11:23
@Oudrey píše:
Ja bych sla do romer. Ten pultik dost deti nesnese a treba v zimni bunde tam dite skoro nenacpes. Podle me je mnohem lepsi volba romer v isofix provedeni…

No ono v zimní bundě se tam dávat snad ani nemá, aspoň tak to říkali v obchodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.1.14 11:26

Tak to jsem nikdy neslysela. my jsme kupovali sedacek uz celkem 6 a nikdy to nezminovali :nevim: Ale kdyz je auto studeny, tak prece dite nenecham sedet v tricku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.1.14 11:26

@Krkael to sou zase strašně chytrý a když je vneku mínus dvacet a jedeš jen kousek, bude nadšený, když ho svlíkneš do mikinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
3.1.14 11:33
@Krkael píše:
Tak jí tam něco přišiju a udělám popruhy i zvrchu :lol: :mrgreen: Kurňa proč není nějaká, kde je dítě přikurtovaný i pásama + pultík sloužící jako airbag? :think:

toto nejde udělat z několika důvodů:
1. bylo by to pro rodiče složitý při poutání- čím složitější, tím větší možnost špatného poutání a nefunkčnosti
2. docela by se taková sedačka prodražila
3. možná i dítě by tam bylo tak přikurtovaný, že by se mu to asi nelíbilo
4. protože pultík i pásy se zapínají jiným způsobem, tak by tam byly nejméně 2 zámky, to opět nesmí být kvůli záchranářům, kteří musí po nehodě vyprostit dítě z auta, proto mají všechny sedačky ať pultíkové, nebo pásové vždy jeden centrální zámek, aby se jedním pohybem dlay odepnout a mohli dítě zachránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.1.14 12:06

@Krkael koukaám, že furt nemáš vybráno…já to video taky viděla a jsem docela ráda, že jsem ji nekoupila :think: mam nakonec römerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.1.14 12:16

Ja v bunde taky nedavam, bud svkleknu, nebo nastupuje v mikine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie