Jakou dřevěnou vláčkodráhu?

4476
7.10.13 14:42

Jakou dřevěnou vláčkodráhu?

Chtela bych malemu koupit drevenou vlackodrahu a zajimalo by mne, kterou byste doporucili? Narazila jsem hlavne na drevene Woody a Brio. Pasuji koleje z tehle dvou stavebnic do sebe? Je tam dost velky rozdil v cene. Brio ma zase vymakanejsi vagonky a doplnky, ale ta cena.
U recenzi na Woody si dost stezovali na kvalitu zpracovani, Brio bylo vychvaleno… tak nevim.
Jakou, pripadne klidne i uplne jinou drahu byste doporucili?
Rada bych i nejake pekne nadrazi a doplnky, ne jen zakladni sadu, tj. ciste koleje. Uz se totiz tesim, jak si budu hrat taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
7.10.13 14:45

Máme Brio a je super. Akorát ty ceny jsou dost vysoké, ale nakupovali jsme postupně a ted už si s tím hraje zase synovec. Takže se to vyplatilo, pořad drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.10.13 14:48

http://www.hrackycb.cz/…kou-masinkou

spokojenost, máme k tomu i el. závory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.10.13 14:51

Máme Woody - Malé městečko, má to asi 120 díllků myslím (včetně stromečků a domečků :D ) a jo spokojenost. :) Hrajem si s tím moc rádi všichni. A myslím že tyto i ty s ikey do sebe zapadají

• Citovat
  • Upravit
13769
7.10.13 14:56

Všechny dřevěné koleje jdou k sobě (víceméně, hůř jdou ty ikeácké s plastovými konci k ostatním). Moje zkušenost je taková, že je zbytečné kupovat ty celé sady, protože tam je tisíc kravinek - domečků, stromečků, zvířátek a koleje nic moc. Aspoň pro nás, protože s těma dílkama si syn nehraje a akorát je z toho nepořádek. Takže já kupuju po jednotlivých kusech - koleje, zatáčky, most, tunel, přejezd… Nesmí chybět elektrická mašinka ;) Jinak si myslím, že je jedno, jaká je to značka, koleje jsou všechny stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.10.13 14:58
@momi33 píše:
http://www.hrackycb.cz/…kou-masinkouspokojenost, máme k tomu i el. závory.

Tahle vypada docela hezky, dve vyhybky! Na tu jsem jeste nikde nenarazila. Ma to i nejake konkretni pojmenovani?
Shodou okolnosti jsem zjistila, ze malej ma ma ty vagonky MAXIM ZOO. Zdedil je po dceri, ktera si s tim moc nehrala a on to miluje. Jenze zatim jezdi bez koleji… :oops: Tak to chce Jezisek letos napravit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.10.13 14:58

Tady jsou krásné dřevěné hračky i vláčky http://www.malypomocnik.cz/…vlackodrahy/

• Citovat
  • Upravit
4476
7.10.13 14:59

@AnastazieB To je super info, ze ty koleje vicemene vsechny pasuji. Taky mi pripadaji zbytecne ty stromecky a radobypostavicky. Radsi bych budovu nadrazi, tunely, semafory a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.10.13 15:01

@kačka25 A Brio nabizi vsechny masinky na baterie? Protoze vsude na videich youtube vidim ty jejich masinky jezdit… ale napriklad v popisu se nemuzu docist, jestli jsou na baterie nebo ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.10.13 15:01
@74paja píše:
Tahle vypada docela hezky, dve vyhybky! Na tu jsem jeste nikde nenarazila. Ma to i nejake konkretni pojmenovani?
Shodou okolnosti jsem zjistila, ze malej ma ma ty vagonky MAXIM ZOO. Zdedil je po dceri, ktera si s tim moc nehrala a on to miluje. Jenze zatim jezdi bez koleji… :oops: Tak to chce Jezisek letos napravit :jazyk:

netuším, já na tento obchod narazila náhodou :think:
Ale dokupovali jsme k tomu i koleje jiné značky, a chcem ještě další dokoupit.
A pasujou dobře.
Všechno v tomhle obchodě.
El. mašinka má světlo a zvuk, houká, a má zpátečku.
Mě přišel tenhle set nejvýhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.10.13 15:03

Ahoj, máme vláčkodráhu s Ikey.. Pasují k tomu všechny elektrické mašinky? Asi jo, že? Zatím žádnou nemáme a chystáme se koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.10.13 15:10
@74paja píše:
@kačka25 A Brio nabizi vsechny masinky na baterie? Protoze vsude na videich youtube vidim ty jejich masinky jezdit… ale napriklad v popisu se nemuzu docist, jestli jsou na baterie nebo ne… :think:

Mame i nebateriové, bateriové i na dalkové ovladaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.10.13 15:10

Máme doma od Maximaa nějaké díly od Woody… a právě minulý týden jsme udělali větší nákup od Brioa Bigjigs na vánoce+narozky pro tříleťáka (má to chudák v jednom týdnu). Už se nemůžu dočkat, ať to malý dostane, bude nadšený a my taky, jsou to náááádherné vláčky!

Všecko jsou to krásné a kvalitní mašinky, vybírej spíš podle toho, které díly se ti líbí. Jenom u Bria se mi zdá, že na mašinkách používají i víc plast, ostatní značky co máme doma jsou komplet ze dřeva.

Ale teda POZOR na vláčkodráhu od IKEA!!!
zrovna včera jsme s mužem neodolali dětským očičkám a koupili jsme malou sadu s tunelem a dvěma vagonky, je k tomu i kolej. a jsme teda dost zklamaní – jednak ty koleje mají na konci takovou trapnou plastovou věc, která nejde moc dobře zacvakávat ale hlavně, pod tím tunelem projede jenom ta mašinka IKEA, ostatní mašinky co máme doma tam neprojedou!!! je to spíš asi tunel pro autíčka… ale to mi přijde pěkně trapné.
V Ikea už to rači nekoupíme, je to prostě levnější a jde to poznat.
(s jinými Ikea hračkami jsme ale spokojení, tohle je první špatná zkušenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.10.13 15:11

Jak už tu padlo, většina dřevěných kolejí do sebe pasují-máme Ikea, Woody, Tesco, vláčky BigJigs, MaximZoo, Brio, Ikea i no name z trhů. Sadu bych nekupovala, jak tu nědo psal, stromečky a postavičky ho moc neberou, vždycky chce velké okruhy, do kterých se napasuje a jezdí, takže máme části-mosty, tunely, výhybky, závory-elektrické se zvukem :palec:, padací most, zatáčky, dlouhé koleje, krátké koleje…elektrická mašinka ho moc nebere, sestaví si vlak pro sebe, pro mě a jezdíme, jak tam manžel nastrčí elektrickou, má hysterák, že takhle teda ne :lol: Takže bych koupila nějakou menší sadu a zbytek dokoupila postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.10.13 15:19

Ahoj holky, udělaly jste mi radost s touhle diskusí :potlesk: chceme synovi (2r) pořizovat k Vánocům dřevěnou vláčkodráhu s el. mašinou, tak budu nakukovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí