Jakou intim. hygienu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NumLock
15.12.09 17:43
bubulina píše:
Tak si pomalu chystam tasku do porodnice a premyslim, jestli si mam zabalit laktacyd na intim. hygienu? S jakou kosmetikou jste mely dobrou zkusenost? rada bych zaroven neco, co napomaha hojeni stehu, kterym se asi nevyhnu… :-?

Já jsem si koupila dubovou mast a s tou jsem se po sprchování mazala.Jinak nejlepší je voda,ta neštípe :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
16.12.09 08:54
bubulina píše:
Jeste jednou diky vsem za reakce. jste zlate :-)
Lulje, tys rodila v Bohunicich nekdy v posledni dobe? jak je to tam s plenkama pro maleho? ty si mam asi taky zabalit, ze?

Bubulinko, já jsem rodila před rokem a půl, ale myslím, že od té doby se toho moc nezměnilo. Teda určitě ne k lepšímu ;) Plínky si vezmi určitě svoje. Dostaneš jich pro začátek myslím taky 6, ale to nestačí. Já jsem byla na nadstandardu a tam se ukázala sestra jednou za den, takže otravovat ještě s tím, aby mi letěla pro plínky, se mi nechtělo. Dětské sestry jsou totiž o několik pater níž, což je dost nevýhoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.12.09 10:08

Teda mne prekvapilo, ze nejsou v porodnici bezne poporodni vlozky, ale na pridel. Ja teda mela desnou spotrebu a nedovedu si predstavit ty baliky, co bych tam tahla - dvakrat jsem rodila U Apolinare a jak na klasickem oddeleni, tak na nadstandartech byl u wc obrovsky balik vlozek a kazdy si bral dle prani…

Plinky pro mimco je neco jineho, navic mne ty igelitove co davali pro starsi holku nevyhovovaly, pro mensi dali jen prvni den Bella Happy a ty jsem pak si i koupila, pac byly fajn…

• Citovat
  • Upravit
12978
16.12.09 12:30

Měla jsem Dove intimo ( umyla jsem se s ním celá a i vlasy páč jsem skleroza a zapomněla jsem do sprchy šampon), vložky byly neomezeně, plínky bavlněné neomezeně a jednorázovky svoje..Tedy v Mostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.12.09 14:48
Hanka1 píše:
Teda mne prekvapilo, ze nejsou v porodnici bezne poporodni vlozky, ale na pridel.

V Ostravě ani na příděl 8-) . Bavlněné plenky v jedné porodnici 5/den, v druhé 0/den (anebo jsem si měla říct :nevim: ?), třetí porodnici jsem zatím nemohla vyzkoušet :) (a ani to nemám do budoucna v plánu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.12.09 20:21

Jo a ještě dvakrát denně sestra nebízela oblečení pro mimi ( ošklivý erár, ale kdo by si cintal svoje??) a noční košile..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí