Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, pojďte mi říct o vaší dokonale svatbě? Za jak dlouho se konala po zasnubach? Bylo to podle představ?
(něco pozitivniho do dnešniho dne)
Už po tejdnu chození jsme měli vybraný jméno pro naše dítě a bylo okamžitě jasný, že se vezmeme co nejdřív.
Po asi 5 měsících jsme se sestěhovali, já dostala prsten s klečením a za dalších 5 měsíců jsme se vzali. Jeho rodina je dysfunkční, rodiče rozvedeni, minimální kontakt s otcem apod., takže o svatbě nevělěli, resp. věděl jen tchán, ale myslel si, že si děláme srandu. Tchyně se to dozvěla asi až po 3 měsících. Věděli to všichni kamarádi, moje rodina, ale svatba byla mini, narychlo, jen my a svědci s partnery. Stálo to pár kaček, ale hlavně jsme měli svatej klid od tchyně, která by tam otravovala ![]()
@Kk123 píše:
Holky, pojďte mi říct o vaší dokonale svatbě? Za jak dlouho se konala po zasnubach? Bylo to podle představ?(něco pozitivniho do dnešniho dne)
Neřešila jsem číčoviny jako „dokonalá“ svatba. Byla hezká. Chtěli jsme se vzít, koupili prstýnky, půjčila jsem si princeznovské šaty a zamluvili jsme obřadní síň na zámku. Svatby se účastnila jen nejbližší rodina a nejlepší kamarádi. Celkem asi 20 lidí. A užili jsme si to. Plánování rok dopředu fakt nechápu.
@divine woman za jak dlouho jste naplanovali?
mne prijde tech 6 mesicu idealka ale ja za sebou svatbu nemam jeste tak to jen jako odhaduju podle vyrizovani veci ![]()
Byla jsem požádána v prosinci, od března jsme plánovali (v únoru jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, tak i s ohledem na to) a brali se 15.6.2019. Tři měsíce příprav, občas to byly nervy, ale stálo to za to, měli jsme malou rodinnou svatbu do 15 lidí a všem se líbilo ![]()
@Kk123 píše:
Holky, pojďte mi říct o vaší dokonale svatbě? Za jak dlouho se konala po zasnubach? Bylo to podle představ?(něco pozitivniho do dnešniho dne)
Pokud se budete upinat na dokonalou svatbu, tak budete nakonec jen seredne zklamana. Nejdulezitejsi je si to uzit. Ne mit dokonalou vyzdobu, dokonalou hudbu apod. ![]()
@Kk123 My podle našich představ, proběhla 7 měsíců od žádosti, měli jsme tam všechny, které jsme tam chtěli mít
Nejsme moc na klasiku, vůbec jsme nehrotili přípravy a chystání, obřad byl na místní chatě pod širým nebem na stejném místě jako následující oslava. S mužem jsme pařmeni, takže jsme si domluvili naši oblíbenou místní kapelu a pařili až do čtyř do rána
![]()
@Cenarius dokonala svatba prece muze byt i jen svedci a rodina ne? Dokonalou svatbou myslim to, ze jste vdrzeli a jste stastni a uzili si prijemny cas ![]()
@Anonymní píše:
@Kk123 My podle našich představ, proběhla 7 měsíců od žádosti, měli jsme tam všechny, které jsme tam chtěli mítNejsme moc na klasiku, vůbec jsme nehrotili přípravy a chystání, obřad byl na místní chatě pod širým nebem na stejném místě jako následující oslava. S mužem jsme pařmeni, takže jsme si domluvili naši oblíbenou místní kapelu a pařili až do čtyř do rána
![]()
Tak to zni slvele ![]()
Na Štědrý den žádost o ruku, v polovině dubna svatba. Cca 35 lidí. Jsme spolu 12 let a máme 2 holky. Vše v takovém mini provedení. Žádné maxi dorty a tuny jídla. Vše tak akorát. Obřad na radnici. Vše proběhlo úplně v pohodě. V podstatě jsme si vše oběhali mezi svátky, všude bylo otevřeno a všude málo lidí. Za tři dny jsme věděli co a jak, včetně šatů i prstynku a hudby. V těch třech dnech si můj ženich vybral a koupil oblek ve svatebním salonu. Asi pátý den jsme si navrhli a vytiskli oznámení, včetně zasedacího pořádku ![]()
@Trojlístek
tak to rychlovka. Super ze vam to vyslo ja bych asi stresovala
@Kk123 píše:
Tak to zni slvele
S mužem na to rádi vzpomínáme a zopakovali bychom si to hned
![]()