Jakou koupit houpačku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
19.2.13 10:11

Jakou koupit houpačku ?

Zdravím všechny maminky :) Měla bych takový dotaz. Chtěla bych svému chlapečkovi koupit domácí houpačku a mám celkem dilema. Nemůžu se rozhodnout mezi houpačkou BRIGHR STARTS a houpačkou od BABYMOOV. Nemáte některá zkušenost která je více spolehlivější? Všem děkuji za Vaše nározy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
19.2.13 10:31

Mame Bright Starts a jsem maximalne spokojena. Jedny baterky nam vydrzely na 4 mesice - i kdyz pravda maly v ni vydrzi tak 15-20min max :) ale stejne to je super vydrz.
Babymoov houpacky nemuzu soudit, ale mame od nich hrazdicku a par hracek a barvy a materialy krasne, ale technicky teda mi prijdou horsi nez jine dobre znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.2.13 10:42

Ja mam taky bright stars a ted jsme spokojeni, na zacatku jsem ji ale chtela vyhodit z okna, pac se rychle vybijely baterky - vydrzely jen par dni a houpacka nehoupala. Pak jsem ale prisla na to, ze houpacka dre o tu zakladnu a tudiz se dost namaha, chtelo s tim trochu pokrvdlat a ted se to osoupalo a houpa furt uz par mesicu na jedny baterky.

k hrazdicce mam taky trochu vyhrady, mela by se nejak odklopit ci co, ale to nejde, tak ji sundavam a ne vzdy drzi :nevim:

jinak jsem s ni spokojena a synovi se v ni celkem libi, trochu se pohoupe a je to aspon zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.13 10:48

Do kdy Vám tak dítko vydrželo v houpačce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.2.13 10:49

@MATYnkaa ted ma pet mesicu a furt se houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.13 10:50

@suik
tak nase hrazdicka se vyklopit da dobre a ma dost velky rozsah. i sundat a nandat jde v pohode. mozna stalo za to reklamovat :nevim:
ja bych akorat dneska vybrala barevnejsi. vzala jsem nezne miminkovske barvy a maleho ty hracky nezajimaly :) musela jsem mu tam naveset pridavne barevnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
19.2.13 10:52

Já mám taky brighr starts a jsem s ní maximálně spokojená. Malý se v ní houpe už 8 měsíců a máme teprve druhé baterky. Dost vydrží, protože prcek na ní dšla faskt skopičiny, až chudák celá vrže :mrgreen: Viděla bych to, že ji budeme mít tak do 9 max. 10 měsíce, ale popravdě už v ní moc být nechci, radši si hraje na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.2.13 10:59

@Ali-Ali to uz nebudu, kdyz jsem nereklamovala predtim, vyuzivam ji fakt denne, chybela by mi, tohle je takova drobnost.

jen mi prosim zkus nejak popsat kde a jak se ma sklapet, ja ji jen vyndam a zandam, je mozne ze jsem na to jeste neprisla.

vim ze na netu je psano, ze se da lehce sklopit, aby se dalo dite pohodlne vyndat.

barevnost mi neva, dite na to na cem lezi nevidi, ale hracky by mohly byt lepsi a docela mi vadi, ze tam nemaj ocka a hracky se nedaj menit.

ja si tam dala jeste plastovyho slonika, toho milovaly obe deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.13 11:02

Díky holky :) tak jdu objednávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.2.13 11:04

Tak jsem to zkousela, kdyz za to vezmu, tak mi to proste vetsinou zustane v ruce, nikam to nesklopim, fakt asi vadnej kus :zed:, na tohle mame fakt stesti, u minuleho houpaciho lehatka taky padala hrazdicka a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.13 11:32
@MATYnkaa píše:
Do kdy Vám tak dítko vydrželo v houpačce? :think:

no ted ma 6 mesicu a houpe se rad, ale uz mu tam musim podavat jine hracky anebo ho „bavit“. jenom houpani uz nezabavi na dlouho. ale za to ted hodne vyuzivame na krmeni, denne v tom dostava prikrm nebo kasicku. prijde mi to lepsi nez krmit v autosedacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.13 11:34

@suik
no kdyz pridrzim sedatko jendou rokou, tak druhou hrazdicku potlacim dozadu, ona se „proklika“ o par stupnu do zadu. jde dat i vic dopredu, aby na hracky lip dosahnul.
ale oni maji vice modelu, asi to nebude vsude stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:11

Máme tuto a jsem sní spokojená, baterky vydrželi kolem 4 měsící, akorát dítko musíš posadit tak aby bylo na správným těžišti a houpačka se houpala jinak nám to nešlo.. Ale jestli můžu poradit tak bych spíš koupila vibrační lehátko, já si ho příště pořídím určitě ;) přece mimčům pomahá na prdíky a tak.

http://malvik.simg.cz/…-do-11kg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.13 12:15

@malaVetrackova
no ja jsem prave videla ditko „vibrovat“ u kamaradky a na zaklade toho jsem koupila radeji houpacku..:)
ja vim, ze se rika, ze vetsine deti se to vibrovani libi, ale mi to prijde divne nechat vibrovat treba 2mesicnim miminkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:18

@Ali-Ali No všechny moje kamarádky mají to vibrační a mimčům se tam hrozně líbilo. Já jsem v obchodě byla hrozně nerozhodná nakonec jsem vzala toho houpací.. Jako je pravda, že je to jedno jestli houpací nebo vibrační miminům je to stejně jedno až budou mít z toho rozum tak se stejně do toho nevejdou.. takže bych to asi tak neřešila.. To závisí na mamině pro co se rozhodne.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí