Kočárek před obchodem, necháváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
18.2.13 16:11

kocarek pred obchodem

Ahoj maminky,
cetla jsm diskuzi k dokumentu Ctyri v tom a mimo jine se tam resi, ze jedna z akterek nechala dite samotne pred obchodem a sla nakupovat.. Prekvapilo me kolik maminek to dle reakci dela taky.. Ja si teda nedovedu predstavit, ze bych male miminko nechala bez dozoru na ulici a sla nakupovat at uz na vesnici nebo ve meste, proste mi to prijde silene.. co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
18.2.13 16:14

Já to dělám taky, bydlím na menším městě a všude se s kočárkem nedá jít. Ale v obchodě jsem chvilku a na kočárek občas mrknu. Parkuju ho před skleněnýma dveřma. Kam to jde, tam ho beru s sebou, ale občas jsou fakt překážky- schody, nebo tam malinký krámek, že se tam nevejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

Nechavala jsem tak do trech mesicu, ted uz se maly budi, kdyz se zastavi kocar… :) Samozrejme jen u obchodu hned u chodniku, kdy jsem prakticky byla par kroku od nej… Do supermarketu bych nesla :palec: A mimochodem ted v zime, mi to prijde lepsi nez ho tahat navleceneho s sebou dovnitr… Nechavam minimalne, protoze se fakt budi, ale kdyz jdu jenom pro dudliky, tak necham stat pred obchodem…

• Citovat
  • Upravit
2075

Ahoj, nikdy jsem takhle malou nenechala, ani by mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.2.13 16:16

Nikdy bych nenechala, ani kdybych tam viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
18.2.13 16:17

Vy se nebojíte, že půjde třeba kolem nějaká pomatená ženská a s kočárkem prostě odjede?

• Citovat
  • Upravit
2326
18.2.13 16:18

Nedělala jsem to nikdy! Podle mě to prostě není bezpečný a je jedno, jestli na malém či velkém městě. Chodila jsem do obchodů, kde se dalo jet s kočárkem a pokud jsem potřebovala někam, kde to nešlo, buď jsem se domluvila s kamarádkou a vzájemně jsme si kočárek venku hlídaly nebo jsem vzala syna do šátku nebo do nosítka. Vždycky to jde zařídit, je to jen o pohodlnosti. Argumenty typu: " Co by se za tu chvilku asi mohlo stát?" prostě neberu, to si říkaly i všechny maminky, kterým pak dítě před obchodem zmizelo. Ano, je to občas složitější, ale zařídit se to dá vždycky. A klidně mě mějte za histerickou matku, já se prostě o děti bojím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
18.2.13 16:19

Nechavam prcky i ted pred obchodek, kdyz vim ze se tam proste s kocarkem nevejdu - trafika, vecerka - ale bydlime v Praze na okraji - takove vesnice :-D

• Citovat
  • Upravit
lucenka

U nás na vesnici jsem takhle kluka v klidu nechávala, ale ve městě bych to neriskovala. Nechávám ho i v autě, když jdu pro UM - parkuju přímo u vchodu do drogerie, takže na něj celou dobu vidím.

• Citovat
  • Upravit
2075

@Renčí2 já se bojím proto bych nenechala, kdyby jenom ženská ale třeba nějaký úchyl.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.2.13 16:20

Nedělala jsem to s první ani nehodlám nechávat malou teď. Já, ale s dětma moc nenakupuju nechám je tatínkovi a vyrážím na velý nákup sama. Super relax :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.2.13 16:20

Nechávám, když na ní vidím, ale u nás je to jen jeden obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.2.13 16:21

Nenechala bych ani doma s tím, že sjedu výtahem do sklepa pro brambory, představila bych se, že se můžu např. šprajcnout ve výtahu atp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
18.2.13 16:21

Nikdy ani na sekundu bych je někde nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 16:24

Nenechávám a nenechala bych. Nejde jen o eventuální únos, ale může mu také někdo ublížit, na což stačí chvilka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure