Kočárek před obchodem, necháváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
18.2.13 16:25

Ne nikdy jsem nenechala dítě samotné v kočárku stát před obchodem. A ani v čekárně u doktora ne! Jednou mi ukradli krásnou deku a fusak přímo v čekárně! Díky bohu za to, že paní doktorka měla nainstalovanou kameru podle které vypátrali zlodějku! A tam kde vím, že mě s kočárkem nepustí tak tam prostě nelezu. Děti se v dnešní době kradou ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.2.13 16:26

Já jsem to taky nikdy neudělala. Měla bych strach, že mi s kočárkem někdo odjede. To je záležitost pár vteřin. Když se mi narodil prostřední, tak jsem měla problém u nás v jednotě, že mě tam nechtěla vedoucí pustit s kočárkem (přitom je prodejna tak velká, že se tam jezdí s vozíkem) tak jsem kočárek nechávala u pokladny, pokladní mi jej hlídala. Pak se změnila vedoucí a s kočárkama už tam problém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.2.13 16:30

Nikdy jsm nenechala, kam se nedalo jít s kočárkem, jsem nešla, si dvakrát jsem někam nutně musea, tak jsem ale vyndala dítě a nechala stát prázdný kočát, kdyby mi ho někdo ukradl, naštval by mě to, ale nezabilo…

Nechala bych asi před jednotou na chalupě, celá vesnice má 3O baráků a když se tam objeví cizí auto nebo člověk, všichni o tom mluví ještě měsíc… ale tam nikdy nejsem s dětmi úplně sama a i kdybych chtěla kdekoliv nechat kočárek, okamžitě kolem něj postává nejmíń pět babek, které od malička znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Tak to bych nikdy neudelala, člověk nikdy neví, co se může stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinka247

Také bych dceru nenechala samotnou venku a sla si nakupovat chodim jen tam kam se spolu dostanem…Je pravda že je hodně obchodu kam se s kočárkem neda kolikrát mě to štve ale aspon ušetříme :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
18.2.13 16:34

Nenechala. Kdysi to byla běžná praxe, ale teď je holt jiná doba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
18.2.13 16:35

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.2.13 16:35

No máme tu jedny vietnamce, kam se prostě zajet nedá, takže otevřu dveře, kočárek dám těsně k nim - no nechám malý místo pro ostatní lidi.. A celou dobu teatrálně koukám směrem ke dveřím - vietnamci se usmívají a myslím, že kdyby se mi tam někdo začal hrabat, že mi řeknou.. No a vlastně na malou stejně vidím :mrgreen: Kdybych na ní neviděla, tak bych jí tam nenechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
18.2.13 16:36

Nechávám-přivazuju k němu velkýho černýho psa :lol:
a samozřejmě na něj průběžně koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.2.13 16:36

Nenenchávám ho před obchodem. U nás mají všechny obchody krom lékárny schody, tak jsem nebyla nakupovat ani nepamatuju. Nakupovat musí manžel cestou z práce v Praze. Hlavně že mají místní obchodníci kecy, že tady místní lidi nenakupujou. Ale že by si obchody udělali bez bariér, to ne.

Příspěvek upraven 15.05.15 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.2.13 16:39

To je už fakt mazec:) A vy jste u toho byla? Kočárek hlídal přeci štáb..jinak by možná natáčení bylo až moc složité.

Vy víte jistě, že tam kočárek nechala jen tak na pospas? Že za kamerou není třeba její kamarádka co jí dítko hlídá.

Děláte tu největší spekulace, zakládáte nové diskuze, ale přitom je to uvařené z vody. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.2.13 16:41

Nikdy jsem nenechala a ani to neplánuju, mám strach někde nechat stát prázdný kočár, natož s dítěem, ať bych bydlela kdekoliv, člověk nikdy neví, co se může stát. Bydlím na vesnici, na nákupy jezdím do vedlejšího města, kde je spousta obchodů, kam to s kočárem nejde. Když do takového obchodu musím, beru malou do manducy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
18.2.13 16:45

Tak jak počítám, tak u nás ve městě jsou jen dva obchody, kdam se vejdu s kočárkem, a to větší jakoby sueprmarket a řezník, takže tam ho beru s sebou, ale v obchůdku za rohem čeká venku. To bych totiž nenakoupila a manžel jezdí pozdě večer. Ani do drogerie se nevejdu, do banky tam ani nejdu a když chci do bankomatu, jsou tam schody, takže taky čeká venku, ale vidím na něj. Ono ani v supoermarketu neseženu všechno no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.2.13 16:46

Nechala jsem jen jednou - hlídala mi ho druhá prodavačka, prostě jsem se tam nemohla vejít - schody a málo místa, tak jsem ji poprosila, jestli mi kočár nepohlídá… taky si to do teď nedovedu představit, že nechám mimino jen tak venku, bála bych se, že mi ho unesou nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
18.2.13 16:52

Před obchodech bych nenechala ani svého psa, natož dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie