Kočárek před obchodem, necháváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
18.2.13 18:00
@K.Black píše:
tak lepší být hrubá než uplně… ;)

Ale no táááááák :-D
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 18:01
@Wennulka píše:
Tolik veci se muze stat. Pujde kolem nejaka blazniva zenska nebo pedofil. Nenechala bych ji nekde ani kdybych si na minutu odbehla do trafiky. Vubec. Nejsem hystericka matka, ale svoje dite nevystavuju zbytecnemu nebezpeci. Hodnekrat jsem to videla.Stat kocarek pred obchodem treba 15 minut.

no tak samozřejmě, je to otázka minuty, ale já myslela krámy kde prostě zaparkuješ u výlohy a vidíš, jsi na dva kroky ke kočárku. Nemluvím o obchodě kde není vidět, nebo ty zmiňované supermarkety.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.2.13 18:03
@denizperi píše:
@K.Black :lol: :lol: nevyhrozuj :lol:

tak si mě nevšímej, ještě k tomu tak trapně, a ty smajlíky co dáváš taky o vypovídají :roll:
A když už, tak já kočárek nikde nenechávám jen na chalupě u pekárny, víš prd jak to tam vypadá, jen nemám ráda rychlé soudy.

• Citovat
  • Upravit
413
18.2.13 18:05

No ted jsi mi to teda natrela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.2.13 18:05

Neudělala jsem to nikdy a neudělám to teď ani druhému mimču. Dcera chodí do školky a třídu mají v budově ZŠ v patře. Kočár budu muset nechat dole v chodbě, když jí půjdu vyzvednout a ani tam bych mimčo nenechala. Prostě mimčo vezmu nahoru, nebo půjdu s nosítkem…uvidím jak to vymyslím, ale nenchám stát kočár s dítkem bez dozoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.2.13 18:06

Nechala jsem kočár před krámem párkrát, vždy to byl malý krámek, ze kterého bylo dobře vidět a do kterého se s kočárem blbě vjíždělo. Jednou jsem si ale ke kočáru přivázala psa a kočár zapomněla zabrzdit. :oops: Naštěstí mě na to jedna paní upozornila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413

Ale v jednoum souhlasim, uz si te nebudu vsimat.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719

A nestačí kolikrát jen zodpovědět dotaz? ať si to každá dělá jak chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.13 18:09

@Minniee mas pravdu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 18:11

2× vloženo :roll: oprava.

Příspěvek upraven 18.02.13 v 18:14

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.2.13 18:13

@Raduš.ka44 :lol: :lol: to jsem si všimla i u nás že hodně kočárků hlídají psi, ale většinou mají výraz blbouna, jako že by si hráli ;)

@denizperi píše:
Ale v jednoum souhlasim, uz si te nebudu vsimat.. :mavam:

děkuju.

• Citovat
  • Upravit
74219
18.2.13 18:15
@K.Black píše:
@Raduš.ka44 :lol: :lol: to jsem si všimla i u nás že hodně kočárků hlídají psi, ale většinou mají výraz blbouna, jako že by si hráli ;)

to bude jen takový maskovací manévr a jak se přiblížíš ukousne ti půlku zadku :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 18:19
@IvkaH píše:
to bude jen takový maskovací manévr a jak se přiblížíš ukousne ti půlku zadku :P :mrgreen:

já si myslím, proto chodím tři metry okolo a nedýchám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9090
18.2.13 19:02

Myslím, že nemá smysl se hádat, každý na to má jiný názor ale nemám ráda, když tu někdo píše, že jinak to nejde, než nechat kočárek venku i s děckem. Já chodím většinou nakupovat sama, takže žádný „pomocníky“ nemám a prostě když potřebuju udělat větší nákup, strčím malou do nosítka a kočár nechám zaparkovanej venku a doufám, že mi ho nikdo neukradne…všechno jde, jen se musí chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.13 19:05

Matka samoživitelka, město má 5.000 obyvatel, jeden jediný obchůdek, kam se s kočárem dostanu.. a to nenakoupím všechno.. takže nechávám kočár i s dítkem před krámem prakticky denně.. mimochodem ho taky sem tam přiotrávím lipánkem a podobnými jedy.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí