Kočárek před obchodem, necháváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
28.2.13 05:32

První dceru jsem jednou nechala před obchodem v kočárku, ale to mi ji hlídala kamarádka. Samotnou bych ji nikdy u obchodu nenechala. Teď bydlíme na vesnici a já bych moc ráda nakoupila tady abych nemusela nikam jet, ale je to po schodech a krámek je maličký. Prostě ani na té vesnici ji před tím krámem nenechám, mám z toho hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.2.13 22:13

@MIli-B a proč ne???

Mě vadí, že tady maminky odsuzují ty, které nechávají kočárek před obchodem, ale neuvědomí si, že situace na pidi vesničce, kde projede během nákupu max 1 auto (nebo taky žádné) je fakt jiná než ve městě.

Přestaňte psát, že nechápete, jak někdo může nechat kočár před obchodem, že je to nezodpovědné a já nebudu psát, že na vesnici si to člověk může dovolit.

Je to stejné, jako nechat dítě venku na zahradě, kde se dá zamknout branka nebo venku před panelákem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.3.13 14:30

@MIli-B ale to už „poněkolikáté“ se spíše vztahovalo k tomu, že je rozdíl město a vesnice, a ne nechávat a nenechávat.

Protože ten kdo žije celý život ve velkém městě, si opravdu nedokáže představit, že jsou vesnice s max 400 obyvateli, kde jede autobus za celý den 4× a lidé se vzájemně znají.

Tak jako my na vesnici si nedovedeme představit, že přijdu na zastávku a co 5min mi něco jede, každý den až do večera je otevřený obchod, můžu kdykoliv s dětmi do mateřského centra, na bazén atd, a to vše bez nutnosti dvou aut v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
4.3.13 19:41

My pouzivame jen satek, kocar nemame, je to super. miminko mam porad u sebe, nenechala bych ho venku ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.3.13 11:56

V Praze bych to neprubla…ale tady na vesnici úplně v klidu. Pokud si jdu koupit chleba a salám a jsem za pár minutek zpátky, tak se nebojím. Horší by bylo, kdybych měla jít na opravdu velký půl hodinový nákup. To už bych se bála…i na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí