Kočárek před obchodem, necháváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
18.2.13 17:23

Záleží jak kde…jako ve městě v centru ani náhodou…ale třeba u nás v sídlišti je klid, žádné partičky divných individuí se tu nepohybují. Takže před Masnou, kde je průhledná výloha, před bazárkem o velikosti 2*2m s průhlednou výlohou, před podobně velkou trafikou a pod. malého klidně nechám…
ale vždy vykukuju ven a jsou to většinou obchody kde jsem do pěti minut i dřív venku.
Před supermarketem bych ho nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.2.13 17:25

Hehe, na to jsem tam upozornovala ja: pro me je to nepredstavitelny, bydlim ve velkomeste, ale v dost klidne ctvrti v zapadnim Berline. Samotne je nenechavam, vsude se snazim procpat, nechala jsem asi dvakrat, u prosklene vylohy s cernym svedomim, s hlavou vykroucenou jsem rychle popadla co potrebuju a hodila prodavacce penize. Kdyz jsou v kocaru dva mam lepsi pocit, starsi by se ozvala, samotne mimi bych nenechala, beru vloznou tasku s sebou.

treba na postu musim jet bud daleko nebo nechat muze aby mi poslal co potrebuju, tady se da poslat z trafiky a do te co mam nejbliz se nedostanu, je tam schod a spatne otviratelne dvere a na kocar nevidim.

ani kocar nenechavam rada samotnej.

taky me prekvapilo kolik maminek to v dnesni dobe dela zcela bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.2.13 17:25

Máme tady ve městě pár takových obchodů kam chodím a nejde se tam dostat z kočárem, tak to řeším, tak že navalím kočár do vchodu, tak abych viděla a jdu si nakoupit (krámeček tak malý, že vidím, na ten vchod a jsem od kočáru asi 4m).
Ale raději chodím do těch obchodů, kde se pohodlně dostanu i s kočárem.
Nebylo by mi příjemné nechat dítě někde venku v kočáru.
Dovolím si to jen v oploceném areálu školky ze zahrady nechat v kočáru, že z okna šatny vidím ven, ale pokud nejdu do školky přes zahradu, což je teď v zimě, ale chodím od hlavní cesty, tak táhnu kočár sebou dovnitř, ale už jsem viděla, že tam mamka cca 2,5letou holčičku nechala sedět v kočáře u té hlavní cesty a šla pro staršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 17:26

@Mar__tanka1983 tak nějak jsem to myslela ;)

Prostě jsme národ odsuzovačů, každá má tři pd.ele poskoků tak se to pak kritizuje, když někomu nezbývá nic jiného než to takhle udělat, a hned má cejch „matka na hovno“

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
18.2.13 17:27

Jen pro připomenutí:
http://tn.nova.cz/…ni-dite.html

• Citovat
  • Upravit
74217
18.2.13 17:29
@K.Black píše:
Na vesnici nechávám, ve městě ne. Bože :zed: ještě někdo založte diskuzi, že kdo žere točeňák je prase :poblion:

Pch nebo kdo dal taveňák dítěti :pankac:.
My měli dneska kabanos k čočce, to je na provaz 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 17:30
@Renčí2 píše:
Jen pro připomenutí:
http://tn.nova.cz/…ni-dite.html

no a taky by se neměl v bytě používat plyn, když teď bouchnul ten panelák :roll:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.2.13 17:31
@IvkaH píše:
Pch nebo kdo dal taveňák dítěti :pankac:.
My měli dneska kabanos k čočce, to je na provaz 8o :mrgreen:

8o a zítra máš sociálku u dveří, kluk měl teď taveňák na rohlíku :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
luciášice
18.2.13 17:32

Nenechávám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31278
18.2.13 17:36

@IvkaH náš malej taveňák miluje…a taky ho párkrát do měsíce trávím lipánkem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.13 17:36

@Petiik presne tak, pred odchodem bych neneachala ani psa natoz svoje miminko, jak uz tady bylo nekolikrat receno, pokud se do obchodu s kocarem nevlezu tak nakupuju tam, kde se vlezu, neverim tomu, ze vsude jsou jenom maly obchody, je to proste o pohodlnosti.. ja nevim, ale proc teda aspon nevzit dite do naruce nebo si poridit na nakupy ve meste nosicku na miminko kdyz uz do toho obchodu pro neco jit musim.. proste za me je to uplna silenost.. pochazim z male vesnice a ani tam bych svoje dite pred obchodem nenechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.13 17:43

@K.Black jo, to jsi uhodla, pro me ma takova maminka ten cejch, kterej jsi rikala, hodne to zlehcujes a tvoje prirovnavani a hrubost projevu pro me naznacuje jaky typ zenske asi budes,, :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.2.13 17:45

Nikdy!!! A kam s kočárkem neprojedu, tam nenakupuju, ale to se mi zatím nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 17:46

@denizperi co zlehčuju? to že na to koukám normálně a nehysterčím? víš prd jaká jsem, tak vem čerta na procházku ;)

• Citovat
  • Upravit
413
18.2.13 17:47

Nemam tri prdele posluhovacu jak jsi psala, spis nejsem lina tou prdeli hejbnout a jit o kus dal a najit obchod kam proste s ditetem muzu a pokud prece jenom nemam na vyber, tak dite nesu v autosedaccem rujy me neupadnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí