Jakou koupit jídelní židličku

963
25.3.11 09:38

jakou koupit jídelní židličku

Ahojky maminy,

chceme malé udělat zase trošku nákup na budoucí časy a sháníme jídelní židličku. Váháme pořád jestli dřevěnou nebo plastovou a popř. jaou konkrétně. Chtěla jsem se zeptat, jaké jídelní židličky máte vy a hlavně jaká je s nima spokojenost. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
25.3.11 09:40

Z IKEA. Je celá plastová, takže ji klidně osprchuju. Taky nemá tu příčku na nohy, takže dítě z ní nevyskakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.3.11 09:42

máme z IKEA Antilop a spokojenost, malej se z ní teda už naučil vystupovat :-D Ale jinak je to paráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.3.11 09:45

Ahoj,
my máme Jané Activa a naprostá spokojenost :palec:
Ze začátku to máš jako klasickou jídelní židličku a pak se dá rozložit na stoleček a židličku :potlesk: :palec: takže si tam může dítko kreslit … jen je teda trošku dražší :roll: stojí něco kolem 4 tis. :-?
 http://www.babymania.cz/…h57--big.JPG

Kdybych měla kupovat židličku teď tak zase koupím nějakou rozkládací, koupila bych Jané Terra - ta má trošku líp udělaný stoleček a neodíráš si ho při posouvání židličky :wink: http://www.slune-cz.cz/…prew_200.jpg

Příspěvek upraven 25.03.11 v 09:51

• Citovat
  • Upravit
12959
25.3.11 09:45

Já mám chicco polly a spokojená jsem,dá se polohovat a když se ušpiní (jakože moji kluci jsou čuňátka a mladší se teď krmí tím stylem,že jídlo je všude :mrgreen: ),tak jí hodím do vany a celou osprchuju,..Mám jí už po Matýskovi, takže asi 3 roky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.11 09:47

Fábula, taky obrovská spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
25.3.11 09:48

Ahoj, máme taky židličku z Ikea a je úplně super.
 http://www.ikea.com/…cts/00069725

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
25.3.11 09:48

Rozhodně ikea Antilop - levná a naprosto dostatečná, nenašla jsem na jí chybu.

• Citovat
  • Upravit
1304
25.3.11 09:56

Ahojky, tak máme tuto akorát s modrýma čmeláčkama :mrgreen:
Jo s stála nás 1000kč, manža ji vychytal v akci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.3.11 09:58

Příspěvek upraven 31.05.15 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
25.3.11 09:59

Mám Fábulu a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.3.11 10:02

Ahoj,
tak já Ikea židličky pomluvím. Jsem z nich dost znechucená. Děti tam dělají blbosti, různě se naklánějí a kroutí. Teď jsem i někde četla, jak maminka psala, že se tam naučili stoupat. Ten pásek kolem pasu je na ho.no. A když ti začne dítko sedět třeba až v roce, tak je tam nesmíš dávat.
Mám pro děti od babydesign, je podobná Fabule, http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tuto. Je polohovatelná, odnímatelný stoleček, dobré popruhy. Snímatelný a pratelný potah. Já jsem s ní spokojená moc. Takže bych brala podobnou nebo stejnou zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 10:20

Máme chicco polly double phase a spokojenost.je omyvatelná s pultíkem.má kšírky a dá se měnit výška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.3.11 10:34
Laaja píše:
Ahoj,
tak já Ikea židličky pomluvím. Jsem z nich dost znechucená. Děti tam dělají blbosti, různě se naklánějí a kroutí. Teď jsem i někde četla, jak maminka psala, že se tam naučili stoupat. Ten pásek kolem pasu je na ho.no. A když ti začne dítko sedět třeba až v roce, tak je tam nesmíš dávat.
Mám pro děti od babydesign, je podobná Fabule, http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tuto. Je polohovatelná, odnímatelný stoleček, dobré popruhy. Snímatelný a pratelný potah. Já jsem s ní spokojená moc. Takže bych brala podobnou nebo stejnou zase.

Sice je fakt, že tam můžou dělat blbiny, naklánět se atd. Ale já kdybych připoutala 5 bodovým pásem, bude naprdlej a nenají se už vůbec :-D A s tím stoupáním, pokud se dobře utáhne ten pás přes břicho, tak ani našemu koumákovi se zatím nepodařilo si stoupnout (ale já jsem lajdák, ty pásy tam kolikrát zapomenu dát nebo zapnout a pak si teda stoupne no :oops: :lol: )
Každopádně dokud prcek sám neseděl, dal se v klidu nakrmit v autosedačce :-) Pokud by se neposadil do roku, hold by v tý autosedačce baštil půl roku, v tom bych nehledala problémy tam, kde nejsou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
25.3.11 10:44

mám babypoint Fábula. po jednom dítěti je jako nová, a to v ní klárka dělala psí kusy. teď budeme začínat s jídlem u Vikiho, takže ji zase vytáhneme. dá se polohovat, takže v ní můžeš krmit děti, které ještě nesedí a nemusíš řešit zapatlanou autosedačku nebo lehátko. je taky možné posouvat ji na výšku, takže krmíš klidně z gauče. u klárky byly pětibodové pásy nezbytností. zvykla si na ně a jedla bez problémů. taky se mi u ní líbí, že má vysoká záda, takže si klárka mohla ři jídle hovět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí