Jakou koupit postel, poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
9.3.13 23:07

Trojlístku můžeš se dát odkaz na tu Miki, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
9.3.13 23:16

@bessy

http://www.sedacky-kocarky.cz/…ma/1515.html

Nemáme ten šuplík, na té zmenšené fotografii je i v té bílé barvě.

Jinak schodiště bych taky řešila zábranou, z postele může vylézt vždy. Je spousty vtipných videí jak to ta batolata dokážou, malá to tedy nikdy nedělala - má naštěstí velký pud sebezáchovy, ale člověk nikdy neví co je napadne a co si u toho děti mohou udělat (jsem plašan).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.3.13 23:23

Hmm, ta je pěkná, asi to proberu s manželem. Líbilo by se mi, že je to komplet i rošt a matrace. Děkuju za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
10.3.13 09:53

@bessy Jo a ještě k té peřině. Koupili jsme v JYSKu hedvábnou peřinu normální velikosti. Byla v akci za 750,– Kč, původní cena 1 000,– Kč. Zajímavé na ní je, že není tak moc objemná, to jsem pro malou nechtěla, protože je drobeček. Nicméně výhřevná je stejně jako klasické peřina. Nevýhoda je, že se dle etikety se nemá prát a klepat, poněvadž by se ta vlákna polámala. Může se větrat a kartáčovat. S prodavačkou jsem to řešila a ruční praní by ji ublížit nemělo, ale vzhledem k tomu, že mě neuvěřitelně zaujala, tak jsem ji chtěla vyzkoušet. Je na ní prodloužená 5ti letá záruka.

Co se týká postele, tak jsem ji brala z mého odkazu, ale jedná se pravděpodobně o téhož prodejce jako na AUKRU, tam jsem zjistila, že jsou schopní dodat mi ji v bílé barvě. Ale typově byla už jediná, kterou mi v té bílé dodali. V té bílé, měli ještě EDÍKA, tu jsem chtěla původně, ale měli už jen se šuplíky. Nakonec jsem ráda, poněvadž se mi poté začala líbit víc, jeví se už taková dospělejší. Za matraci jsem dávala příplatek 250,– Kč a koupily jsme tu s pohankou, je z výborného hebkého, ale přitom pevného materiálu. Povlak na ní je krásně ušitý.

Co se týká šuplíku, tak jsem ráda, že jsem se na něj nenechala ukecat, poněvadž by se do něj stejně moc nevešlo a bylo by to akorát na prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný